ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 


ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου και να έρθεις πιο κοντά στα ημερήσια θέματα σου και όχι μόνο και να κάνεις και πράγματα που σε γεμίζουν συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να προτιμήσεις να ασχοληθείς πιο πολύ με την διασκέδαση σου και να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου στην άκρη έχεις ανάγκη για ξεκούραση για να μπορέσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου ξανά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει καταλυτικά στις αποφάσεις σου θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά στα θέλω σου και στις επιθυμίες σου και θα δώσεις βάση σε πρακτικά σου ζητήματα αλλά δεν θα αποφύγεις και κάποιες εντάσεις με τους γύρω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει καταλυτικά στις αποφάσεις σου θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά στα θέλω σου και στις επιθυμίες σου και θα δώσεις βάση σε πρακτικά σου ζητήματα αλλά δεν θα αποφύγεις και κάποιες εντάσεις με τους γύρω σου. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Τα συναισθήματα σου θα βρίσκονται σε έντονες μοίρες και όψεις θα είναι δύσκολο σήμερα να έρθεις κοντά στα άτομα που αγαπάς ακόμα και στην οικογένεια σου και το επικοινωνιακό στοιχείο θα βρίσκεται στα κάτω του. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα είναι μια όαση ανάσας για εσένα καθώς θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά το χαμένο σου κέφι και την καλή σου διάθεση και θα αρπαξεις την ημέρα από τα μαλλιά γεγονός που θα σε κάνει να ασχοληθείς πιο πολύ με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 


ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε φέρει πιο κοντά στις σκέψεις σου θα μπορέσεις να τις συγκεντρώσεις και θα βρεθείς κοντά στην οικογένεια σου γιατί θα νιώσεις ασφάλεια και θα μπορέσεις να βγάλεις στην φόρα όλα αυτά που σε καταπιέζουν και σε απασχολούν αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά που κρατάς καιρό και σε αγχώνουν και αυτό θα σε βοηθήσει να τα ξαναβρείς με τον εαυτό σου αλλά και με τους φίλους σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να προβάλεις τον άλλο σου εαυτό στην δουλειά σου και θα κερδίσεις τους άλλους καθώς η επιμονή σου για επαγγελματική αναγνώριση θα είναι μεγάλη και οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπούς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή μέρα σε προκαλεί να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου και τις δουλειές σου στην άκρη και να ασχοληθείς με την ηρεμία και την χαλάρωση σου στο μυαλό σου θα επικρατεί έντονα ένα ταξίδι που θέλεις να κάνεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να νιώθεις αδυναμία να ασχοληθείς με τα θέματα που σε αφορούν σήμερα και να διαχειριστείς τις υποθέσεις σου οι σκέψεις σου θα τρέχουν πιο πολύ από το φως της ημέρας αλλά σύντομα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στα θέλω σου και στην πραγματικότητα. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να συγκρατήσεις για λίγο αυτή την τάση και την ορμή σου και θα ασχοληθείς με τα θέματα των αγαπημένων σου προσώπων θα δώσεις σημασία στις δικές τους επιθυμίες αφήνοντας τις δικές σου στην άκρη.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα