ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Θα βρεις πολλούς λόγους για να ανέβεις ψυχολογικά θα πάρεις τα πάνω σου και θα έρθεις πιο κοντά στα θέλω σου και στις επιθυμίες σου. Επίσης οι επαφές με τα άτομα που σε περιβάλλουν θα είναι σε θετικές όψεις σήμερα για αυτό πλησίασε τα αγαπημένα σου πρόσωπα και εκφράσου ελεύθερα απέναντι τους. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς με οικογενειακά σου ζητήματα και θα είναι δύσκολο να τα αποφύγεις. Ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις σήμερα μην αφήσεις τα θέματα σου αυτά σε αναμονή και απόσταση και προτίμησε να ασχοληθείς μαζί τους το πρωί θα είναι πιο θετικές οι όψεις για εσένα εκείνη την ώρα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα να περάσεις ευχάριστα μαζί τους. Ακόμα και με πρόσωπα που έχει καιρό να τα δεις θα επικοινωνήσεις μαζί τους να δεις τι κάνουν να μάθεις νέα τους να τα βοηθήσεις αν στο ζητήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να δώσεις σημασία στα οικονομικά σου ζητήματα τα οποία θα είναι έντονα και δεν θα μπορέσεις να τα αποφύγεις και η ανάγκη σου να αυξήσεις τα χρήματα σου θα είναι μεγάλη να γεμίσεις το πορτοφόλι σου αυτό μπορεί να σε οδηγήσει για λίγο σε μια συναισθηματική αδυναμία. 
 

 

 ΛΕΩΝ:
Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα στους φίλους σου ακόμα και στους συνεργάτες σου και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα περάσουν όλα τα τεστ αντοχής. Από την άλλη το απόγευμα ίσως να προκαλέσει μια ταραχή σε ένα ζήτημα που θα αφορά την δουλειά σου και αυτό θα σε αγχώσει για λίγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε οδηγήσει σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας το μυαλό σου θα τρέχει πιο πολύ και από το φως της ημέρας και οι έντονες σκέψεις που θα κάνεις δεν θα έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς με ομαδικές και συλλογικές εργασίες και αυτό θα σε βοηθήσει να προβάλεις την κοινωνικότητα σου στους γύρω σου επίσης θα βρεις και χρόνο να ασχοληθείς με ένα ζήτημα ενός αγαπημένου σου προσώπου οι ευαισθησίες σου θα βγουν στην φόρα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα βγάλει στην φόρα ένα επαγγελματικό θέμα που θα είναι δύσκολο να το διαχεριστείς και αυτό θα σε αγχώσει πολύ θα σε βγάλει για λίγο από το ημερήσιο πρόγραμμα σου και θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ταξιδέψει εκτός πραγματικότητας η ανάγκη σου για ένα ταξίδι θα είναι μεγάλη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η ανάγκη σου για απομόνωση θα είναι μεγάλη θα θελήσεις να μείνεις μέσα στο σπίτι σου μόνος/η με τις σκέψεις σου και να μην κάνεις πράγματα που σε αγχώνουν και σε φτάνουν στα άκρα. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η ημέρα δεν θα είναι και τόσο ευνοική σε θέματα επικοινωνίας με τους γύρω σου κάτι που θα πεις κάτι που θα ακούσεις θα σε κάνει να παρεξηγηθείς με τα άτομα που αγαπάς και θα πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Από εκεί που δεν το περιμένεις σήμερα θα παρουσιαστούν κάποιες εκκρεμότητες που θα σε αποσυντονίσουν από το πρόγραμμα που έχεις βάλει για να ακολουθήσεις. Σήμερα θα αισθανθείς την ανάγκη για να κάνεις κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα σου και αυτό θα κρατήσει το μυαλό σου σε μια ένταση. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα