ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  23/01 έως 27/01


 

                  Ζώδια​ Κριός

Την εβδομάδα αυτή αν ανήκεις στους δεσμευμένους η σχέση σου θα απογειωθεί! Τώρα αντιλαμβάνεσαι πως μια καινούρια, πιο αισιόδοξη περίοδος ξεκινά για σένα. Από αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου γίνεται πιο εύκολη και πιο ουσιαστική. Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα και για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αφού το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει μια μοναδική ακτινοβολία! Η γοητεία σου είναι ενισχυμένη και το ξέρεις, έτσι δεν χάνεις ευκαιρία να φλερτάρεις, αφού άλλωστε το φλερτ είναι και το αγαπημένο σου… χόμπι! Οι νέες γνωριμίες πολλές και ανάμεσα σε αυτές δεν αποκλείεται να κρύβεται και το πρόσωπο, που θα σε κάνει να εγκαταλείψεις την… εργένικη ζωή και να προχωρήσεις σε έναν σταθερό δεσμό, που θα σε καλύπτει απόλυτα! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 15, 27, 29


        


                  Ζώδια​ Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως καλό θα είναι να αφιερώσεις χρόνο και στη αισθηματική σου ζωή, όπου το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε πρόβλημα που μπορεί να προέκυψε αυτό το δύσκολο διάστημα με διαλλακτικότητα και αισιοδοξία, και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων. Αν ανήκεις στους Ταύρους που δεν έχουν βρει ακόμα το έτερον τους ήμισυ, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό σου περιβάλλον, είτε το φιλικό, είτε το επαγγελματικό. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 24, 26


        

               Ζώδια​ Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, θα σε απασχολήσουν κυρίως τα επαγγελματικά σου, αλλά και τα ζητήματα της καθημερινότητας. Τα προβλήματα και το άγχος δεν σε αφήνουν να εκφραστείς στο ταίρι σου όπως θα ήθελες, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Σίγουρα, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις και το ταίρι σου θα δείξεις κατανόηση. Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως μετά από το δύσκολο διάστημα, τώρα μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είναι πολλές. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 25, 28


    
                Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτή την εβδομάδα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα μπεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το σύντροφό σου, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Είναι σίγουρο πως θα σε κατανοήσει και μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις, κάνοντας μια επανεκκίνηση στη σχέση σας! Όσο για εσένα που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, προσπάθησε να γίνεις πιο ανοιχτός/ή και διαθέσιμος/η στα άτομα που εισβάλλουν τώρα στη ζωή σου. Η ευαισθησία σου και ο συναισθηματισμός σου σε κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό/ή και ερωτεύσιμο/η και είναι σίγουρο πως πολλά θα είναι τα πρόσωπα που θα σε πλησιάσουν και θα προσπαθήσουν να σε γοητεύσουν και να σε κατακτήσουν! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 17, 23


  

               Ζώδια​ Λέων

Αυτή την εβδομάδα, θα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τον/τη σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σας, που μπορεί να σας απομακρύναν την περίοδο του καλοκαιριού με τις εκλείψεις και τους ανάδρομους πλανήτες. Η εβδομάδα σε ευνοεί αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς, για να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τη σχέση σας.  Όσο για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μην ανησυχείς! Η μοναξιά σου σύντομα θα λάβει τέλος, αφού μια νέα, συναρπαστική γνωριμία θα κάνει την είσοδό της στη ζωή σου και θα σε… ξεμυαλίσει! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 11, 15, 28


    
               Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα δεις το μέλλον στα αισθηματικά σου με περισσότερη αισιοδοξία, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι! Μια ιδιαίτερα αισθησιακή εβδομάδα λοιπόν σε περιμένει, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, καθώς ως δια μαγείας θα εξαφανιστούν κάποιες αρνητικές καταστάσεις στη σχέση σου, που δημιουργούσαν συννεφάκια ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου! Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορεί να δώσεις βάρος στα επαγγελματικά σου, αλλά η γοητεία σου και η ακτινοβολία σου δεν θα σου επιτρέψουν να… αφοσιωθείς σε αυτά! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 12, 24


        


                  Ζώδια​ Ζυγός 

Μια ήρεμη κι επικοινωνιακή εβδομάδα σε περιμένει στα αισθηματικά σου. Μπορεί το σκηνικό που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα να ήταν κάπως ασαφές, τώρα όμως θα σου δοθεί η δυνατότητα να το ξεκαθαρίσεις και να ανακτήσεις τις χαμένες ισορροπίες στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, αυτή την εβδομάδα με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά σου, είναι σίγουρο πως οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν! Δεν αποκλείεται μάλιστα να συναντήσεις κι ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει και θα σε συναρπάσει, και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι τα αισθήματα θα είναι… αμοιβαία! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 12, 25  


      
                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή την εβδομάδα, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις αισθηματικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, εκμεταλλεύσου το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό για να καθίσεις με τον/τη σύντροφό σου και να μιλήσετε ξεκάθαρα για όλα τα θέματα της σχέσης σας, που σε απασχολούν. Όσο για εσένα που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να καταφέρεις να το συναντήσεις! Η γοητεία σου και η ενισχυμένη ευαισθησία σου θα φέρουν στον δρόμο σου πολλές νέες γνωριμίες, ενώ τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 15, 20, 23


      


                 Ζώδια​ Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου!! Με την ενισχυμένη επικοινωνιακή σου δεινότητα, τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να βγείτε μαζί να διασκεδάσετε, να συναντήσετε φίλους και να ανανεωθείτε. Όσο για σένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος, αυτή την εβδομάδα μάλλον θα αλλάξεις… status και θα περάσεις στους δεσμευμένους! Η γοητεία σου και το σεξαπίλ σου δεν κρύβονται, λάμπεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς, ενώ με την κοινωνικότητά σου είσαι η ψυχή της παρέας. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 13, 24


     
               Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτή την εβδομάδα, τα αισθηματικά σου έχουν πολλές και θετικές εξελίξεις, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος/η. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, αυτή την εβδομάδα με την κοινωνικότητά σου, την αισιοδοξία και την ανεβασμένη σου διάθεση, είναι σίγουρο πως μπορείς να σαγηνέψεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… ερωτικό σου στόχαστρο. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 18, 26


      


                Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή πορεία! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα μπορείς να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σου. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Όσον αφορά εσένα που περιμένεις τον έρωτα να έρθει στη ζωή σου, κάποια χαρμόσυνα μαντάτα θα ακούσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Δεν αποκλείεται να αφορούν σε κάποιο άτομο από το παρελθόν, που ο κύκλος της σχέσης σας δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 10, 19  


       
                Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτή την εβδομάδα ανοίγει ο δρόμος για να λύσεις μια και καλή τα προβλήματα που σε απασχολούν στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, και να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις που σου προκαλούν ανασφάλεια! Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους, αυτή την εβδομάδα δεν θα μείνεις παραπονεμένος! Το πλανητικό σκηνικό ανεβάζει την αισιοδοξία σου, την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και τη γοητεία σου! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά ακόμα κι αν δεν προκύψει, είναι σίγουρο πως θα δεχτείς άπειρα φλερτ, ακόμα και στο χώρο της δουλειάς σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 22, 29


        

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα