ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να βγεις λίγο από τα νερά σου καθώς κάποια θέματα που θα αφορούν την οικογένεια σου θα σε φτάσουν στα άκρα.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε φέρει κοντά σε άτομα που αγαπάς και θα περάσεις ευχάριστα την ημέρα μαζί τους θα νιώσεις την ηρεμία και την χαλάρωση το πετσί σου το έχεις ανάγκη αυτό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να αισθάνεσαι εσωτερική αδυναμία που κατά την διάρκεια της ημέρας θα γίνει εξωτερική και αιτία θα είναι τα οικονομικά σου θέματα που θα κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους και δεν θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Τα συναισθήματα σου θα είναι έτοιμα να εκραγούν η συμπεριφορά σου θα είναι κάπως περίεργη και αυτό θα είναι ένα γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους γύρω σου.

 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή μέρα θα βγάλει στην φόρα τις σκέψεις και τα άγχη σου και θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε ένα θέμα σήμερα ή στα ημερήσια ζητήματα σου και θα ξεφύγεις λίγο από τα κανονικά πλαίσια που σου επιβάλει η ημέρα σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως έχεις ανάγκη τα άτομα που αγαπάς να τα έχεις κοντά σου αλλά θα τους προβάλεις αυτά που θέλεις εσύ.

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς σε βάθος με τα επαγγελματικά σου αλλά και με τα οικονομικά σου και θα πέσεις με τα μούτρα επάνω τους για να τα αντιμετωπίσεις ίσως και κάποια θέματα που σε απασχόλησαν τις προηγούμενες ημέρες να κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους και σε κρατήσουν απασχολημένο/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να προβάλεις την κοινωνικότητα σου στους άλλους θα βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα δεν θα μπορείς να μείνεις ούτε στιγμή μόνος/η και θα βρίσκεται συνέχεια ανάμεσα σε κόσμο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως σήμερα ο εσωτερικός σου κόσμος δεν θα σε αφήνει να ηρεμήσεις κάτι θα σε κατατρώει και δεν θα μπορείς να κατανοήσεις τι είναι και τελικά ενδέχεται να ξεσπάσεις πάνω στα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα πρέπει να το αποφύγεις αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει σήμερα να θέλεις να κερδίσεις τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου και θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να το πετύχεις αυτό

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ξεφύγεις λίγο από τα όρια σου και να ξεσπάσεις πάνω στους άλλους αιτία θα είναι η πίεση της καθημερινότητας δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα θα βγάλει στη φόρα κάποιες καταστάσεις που ίσως να σε κάνουν να παρεξηγηθείς με τους γύρω σου ακόμα και με τα πιο κοντινά σου άτομα τους φίλους σου την σχέση σου προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση μεταξύ σας.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα