ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να φέρεις στο μυαλό σου καταστάσεις και γεγονότα που έχεις περάσει και αυτό θα σε οδηγήσει σε διχασμό με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου θα τους ρίξεις ευθύνες για την κατάσταση που βρίσκεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να επιθυμείς να συναντήσεις πολύ δικά σου άτομα από την οικογένεια σου από το περιβάλλον το κοντινό σου και θα έρθεις σε επαφή μαζί τους για να τους δεις από κοντά να βγείτε να τα πείτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα σου υποδείξει πως για να καταφέρεις να λύσεις τα θέματα σου αυτά θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και λογικότητα και για να τα καταφέρεις καλό θα είναι να φτιάξεις ένα οικονομικό πλάνο στο μυαλό σου που δεν θα αφήσει να ξεφύγεις από τις ανάγκες σου αυτές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα παρόλο που από το πρωί θα έχεις μια καλή διάθεση να αντιμετωπίσεις τα θέματα της ημέρας θετικά εσύ θα αισθάνεσαι κάπως και θα ψάχνεις αιτίες και αφορμές χωρίς λόγο για να τα βάλεις με τους γύρω σου ακόμα και με τον εαυτό σου. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή μέρα θα βγάλει στην φόρα θέματα που θα σχετίζονται με την δουλειά σου και δεν θα πρέπει να τα αγνοήσεις αλλά να τους δώσεις την απαραίτητη σημασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια ένα θέμα που θα είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις αλλά και δεν θα το αγνοήσεις και θα βρεθείς σε δύσκολη θέση. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα δείξει πως δεν θα μπορέσεις να πλησιάσεις τα δικά σου άτομα έτσι όπως εσύ θέλεις και θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με τα εργασιακά σου ζητήματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η μέρα ίσως να προκαλέσει μια ταραχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και καλό θα είναι να βρεις τρόπους να το αντιμετωπίσεις αυτό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα θα προσπαθήσεις να συγκεντρώσεις τα συναισθηματικά σου πάθη έχεις ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα τα βαθύτερα θέλω σου και τις ανάγκες σου και να προσπαθήσεις να βρεις μια λύση σε αυτά που σε απασχολούν και επηρεάζουν τις σκέψεις σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να αναζητήσεις την γνώμη και την άποψη των αγαπημένων σου προσώπων θα αφήσεις λίγο τις δικές σου στην άκρη και θα οικειοποιηθείς των άλλων. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε φέρει κοντά σε υποχρεώσεις και δουλειές που δεν θα σε ευχαριστήσουν και τόσο πολύ γιατί θα σου προκαλέσουν πίεση και συναισθηματική αναστάτωση. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα ευνοεί πάρα πολύ το ζώδιο σου θα σε φέρει πολύ κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα στα θέματα που σε αφορούν θα τα αντιμετωπίσεις με θετικότητα και καλή διάθεση και γενικά θα κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα