ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να προβάλεις την κοινωνικότητα σου η επικοινωνία που θα έχεις με τους γύρω σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις έδαφος εμπιστοσύνης μαζί τους καθώς θα βγάλεις στην φόρα τα βαθύτερα θέλω σου και θα τα δεχτούν.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να νιώσεις εσωτερική αδυναμία και ανασφάλεια θα είναι δύσκολο να βγάλεις στην φόρα όλα αυτά που αισθάνεσαι. 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα σε προκαλεί για να βγάλεις στην φόρα τα ταλέντα σου να κερδίσεις τους γύρω σου και να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα θα επιλέξεις να συναντήσεις τους φίλους σου τα άτομα που αγαπάς και εμπιστεύεσαι θα βγεις μαζί τους μια βόλτα για ένα καφέ θα μιλήσετε θα νιώθεις ηρεμία και γαλήνη το έχεις μεγάλη ανάγκη εσύ.

 

 

ΛΕΩΝ:
Η ημέρα ευνοεί επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα σου άτομα. Από την άλλη όμως το απόγευμα θα είναι αρκετά θετικό μαζί σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τους γύρω σου με την λάμψη σου αλλά και την αυτοπεποίθηση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου ζητήματα η ανάγκη σου να προβάλεις τα ταλέντα σου στους άλλους θα είναι μεγάλη θα επιδιώκεις και θα επιθυμείς την καταξίωση και την επιτυχία. 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα θα βρεθείς με άτομα που αγαπάς θα έρθεις κοντά τους ίσως να κάνετε και μια μονοήμερη ένα μικρό ταξιδάκι αναψυχής να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου ξανά να θυμηθείς όλα αυτά που σε ανεβάζουν ψυχολογικά και σε χαλαρώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα στο μυαλό σου θα επικρατούν γεγονότα που έχεις ζήσει και αυτό θα σε κρατήσει σε μια εγρήγορση το μυαλό σου θα κάνει στροφές που ενδέχεται να σε ζαλίσουν. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σου και τα δικά σου θέματα και θα βγάλει στην επιφάνεια θα προβάλει τα ζητήματα των άλλων πιο πολύ. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα από εκεί που δεν το περιμένεις θα εμφανιστούν κάποιες υποχρεώσεις που θα σε πιέσουν να ασχοληθείς μαζί τους δεν πρέπει να τις αγνοήσεις και τακτοποίησε τες για να βρεις και χρόνο μετά να ασχοληθείς με αυτά που σε γεμίζουν και σε ανεβάζουν ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Τα ταλέντα σου θα είναι στα φόρτε τους. Από την άλλη το απόγευμα θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με ένα καλλιτεχνικό σου χόμπι που θα κάνει τους άλλους να σε θαυμάσουν αλλά και θα βγάλεις στην φόρα τα συναισθηματικά σου πάθη.

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα θα αισθάνεσαι κάπως θα νιώθεις πως δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τα θέματα σου σωστά και θα προσπαθήσεις να βρεις αφορμές και αιτίες για να αγχωθείς αλλά και να τα βάλεις με τους γύρω σου.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα