ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 21/01 έως 22/01


 

                  Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα κοινωνικό κι επικοινωνιακό! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου η ακτινοβολία σου είναι έντονη, τα φλερτ προκύπτουν από εκεί που δεν τα περιμένεις και με το επικοινωνιακό σου χάρισμα μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις… στο μάτι!Όσο για σένα που είσαι δεσμευμένος/η, αυτό το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να επικοινωνήσεις βαθιά και ουσιαστικά με το ταίρι σου, να λύσετε όποιο θέμα και όποια παρεξήγηση μπορεί να προέκυψε τις προηγούμενες μέρες και να κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας … 


Τυχεροί αριθμοί: 5, 16, 20, 29


       

               Ζώδια​ Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα βάλεις τα χρήματα σε προτεραιότητα, είτε αυτά που κερδίζεις είτε αυτά που ξοδεύεις... και θα αφήσεις το ταίρι σου παραπονεμένο...  
Αν θέλεις να κρατήσεις μια ισορροπία και να αποφύγεις τα προβλήματα, καλύτερα να μην του χαλάσεις το χατίρι, για να μη χαλάσει κι εκείνο το δικό σου και σε κάνει να νοιώσεις και συναισθηματική ανασφάλεια, εκτός από οικονομική! Το ίδιο ισχύει και για σένα που δεν έχεις ταίρι. Το βράδυ της Κυριακής προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς κάποιες νέες γνωριμίες προκύπτουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 16, 22  


     
 


              Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται άκρως αισθησιακό για σένα. Και βεβαίως, αυτό ισχύει είτε έχεις σχέση, είτε όχι, αφού στη δεύτερη περίπτωση οι θαυμαστές θα κάνουν ουρά πίσω σου, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη!  Άσε τη γοητεία σου να δουλέψει, αλλά μη βάζεις τον πήχη πολύ ψηλά και μην απορρίπτεις κάποια άτομα, χωρίς να τους ρίξεις μια δεύτερη ματιά! Λίγο πολύ το ίδιο ισχύει και για σένα που έχεις σχέση, καθώς αυτό το διήμερο μπορεί να βάλεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου πάνω απ’ όλα, αγνοώντας… επιδεικτικά το ταίρι σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 19, 23


      
              Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το σαββατοκύριακο, η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι και τόσο στα πάνω της, ενώ και οι ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους, επηρεάζοντας κυρίως τον τομέα των αισθηματικών σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ενδεχομένως η καχυποψία σου να ταλαιπωρήσει το ταίρι σου, που μπορεί να φτάσει ακόμα και στα όριά του με τη στάση σου. Αν δεν θέλεις να οδηγήσεις το δεσμό σου σε ρήξη, καλό θα είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις λοιπόν και να δώσεις στη λογική σου το πάνω χέρι! Αν όμως καταφέρεις να απομονώσεις τις αρνητικές σκέψεις, είναι σίγουρο πως θα κάνεις αξιόλογες γνωριμίες! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 15, 18, 27


     


               Ζώδια​ Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο για σένα, θα είναι γεμάτο αντιφατικά συναισθήματα. Το Σάββατο, η αυτοπεποίθησή σου και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη, το ίδιο και ο αισθησιασμός σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου όμως, μην παρασυρθείς από το φιλικό σου κύκλο και παραμερίσεις το ταίρι σου, γιατί μετά θα έχεις γκρίνιες! Αν όμως καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες, είναι σίγουρο ότι το σαββατόβραδό σου προβλέπεται άκρως… αισθησιακό και παθιασμένο! Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σ’ εσένα που είσαι αδέσμευτος/η, αφού θα βγεις, θα διασκεδάσεις με τους φίλους σου και θα φλερτάρεις… 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 21, 23  


    

             Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα σε απασχολήσει κυρίως η επαγγελματική σου ζωή και η καριέρα σου, γεγονός που θα αφήσει τα αισθηματικά σου σε δεύτερη μοίρα. Βέβαια, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου το ταίρι σου ενδεχομένως να σου φανεί χρήσιμο, καθώς θα βελτιώσει την εικόνα που θέλεις να προβάλεις στη δουλειά ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση που σχετίζεται με αυτή. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μέσα στο χώρο της δουλειάς μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με κάποιο άτομο κύρους, όμως πρόσεξε, γιατί… ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 13, 15


 

 
               Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον για σένα... Ειδικά το Σάββατο, η ενεργητικότητά σου θα είναι ανεξάντλητη και δεν πρόκειται να μείνεις στιγμή κλεισμένος/η σπίτι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις μια υπέροχη μέρα με το ταίρι σου αλλά και με κοινούς φίλους, γεμάτη διασκέδαση, επικοινωνία και αισιοδοξία, που μάλιστα θα κλείσει με πολύ… πάθος, αφού με τον ερωτισμό που σε διακρίνει, το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά! Αντίστοιχα, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, εκπέμπεις, ακτινοβολείς και γοητεύεις όποιο άτομο βρεθεί στο δρόμο σου! Εκμεταλλεύσου το πλανητικό σκηνικό λοιπόν, για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, και πού ξέρεις; Αυτή η μέρα μπορεί να είναι η αρχή μιας μεγάλης σχέσης! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 14, 17, 28


       

              Ζώδια​ Σκορπιός 

Το σαββατοκύριακο σου δεν ξεκινά και με τις καλύτερες συνθήκες για σένα. Αυτό το διήμερο ενισχύει την ευαισθησία σου και την ανασφάλειά σου στον αισθηματικό τομέα, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η. Ωστόσο, να ξέρεις πως η γοητεία σου εξακολουθεί να είναι έντονη κι αν καταφέρεις να σταματήσεις τις αρνητικές σκέψεις, έχεις όλα τα φόντα να περάσεις ένα αισθησιακό σαββατόβραδο στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου, που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου! Κι αν ήδη υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να το πλησιάσεις με τον γνωστό σου αισθησιασμό και να το κατακτήσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 17, 21, 28


    

              Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι… καυτό, από την αρχή μέχρι το τέλος του! Η κοινωνικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο, όπως επίσης και η γοητεία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καταφέρνεις να έλξεις γύρω σου πλήθος υποψήφιων συντρόφων, ενώ κι εσύ νοιώθεις έτοιμος/η να προχωρήσεις σε μια δέσμευση, αφήνοντας στο παρελθόν την εργένικη ζωή! Όσο για σένα που ήδη ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου αλλά και με κοινούς φίλους, να διασκεδάσετε και να ανανεώσετε την αγάπη σας. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 11, 15, 28


         
              Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το Σάββατο μάλλον δεν θα είναι και το πιο ερωτικό που έχεις ζήσει, αφού θα φέρει σε πρώτο πλάνο κάποια επαγγελματικά θέματα που πιέζουν για επίλυση… Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου, γεγονός που είναι εντάξει αν είσαι… ελεύθερος/η και ωραίος/α, αν όμως έχεις ταίρι, μάλλον θα σου κάνει παράπονα και θα πρέπει να υποστείς την γκρίνια του! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, με την κοινωνικότητα και τη γοητεία που θα σε διακρίνει, θα έλκεις γύρω σου τους θαυμαστές σαν… μαγνήτης! Οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν από παντού, το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 16, 25, 29


      


              Ζώδια​ Υδροχόος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινά το διήμερο σου, αφού οι αστρολογικές όψεις του σαββατοκύριακου φροντίζουν να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου στα ύψη! Η μόνη επιθυμία που έχεις είναι να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις, είτε έχεις σχέση είτε όχι, και θα τα καταφέρεις, το Σάββατο τουλάχιστον, με το πλανητικό σκηνικό να σε πριμοδοτεί. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, ποιος σε πιάνει! Με τη γοητεία σου και τον αισθησιασμό σου στα ύψη, τα φλερτ θα είναι άφθονα, δεν έχεις παρά να κάνεις την καλύτερη επιλογή και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις κι εσύ τέλεια! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 10, 24


      
                Ζώδια​ Ιχθείς 

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του σαββατοκύριακου το συναίσθημά σου θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο, η ευαισθησία σου θα είναι εμφανής και ίσως να νοιώθεις ευάλωτος/η. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν, αν ανήκεις στους τυχερούς, δεσμευμένους Ιχθύες, είναι να το περάσεις αγκαλιά με το ταίρι σου, που μπορεί να κατευνάσει τις ανασφάλειές σου και να σε χαλαρώσει! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η να ξέρεις πως αυτή η ευαισθησία σου σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/ή! Αξιοποίησε τη γοητεία σου για να κατακτήσεις όποιο άτομο σου κάνει… κλικ, αλλά μη βιαστείς να δεσμευτείς, άσε την όποια σχέση προκύψει τώρα, να εξελιχθεί με τους δικούς της ρυθμούς. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 19, 23


       

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα