ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα σε κάνει να ασχοληθείς με ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να γεμίσεις το πορτοφόλι σου για αυτό και τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στις προτιμήσεις σου. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα ευνοεί νέες επαφές με άτομα που θα λειτουργήσουν καταλυτικά στα επαγγελματικά σου αλλά και στα προσωπικά σου καθώς επίσης και επαφές με συνεργάτες σου και άτομα του περιβάλλοντος σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να παρακολουθείς τις υποχρέωσεις που θα έχεις σήμερα από απόσταση αναπνοής καθώς δεν θα μπορείς να τις αντιμετωπίσεις σωστά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να προβείς σε ριζικές αλλαγές μέσα στο σπίτι σου στην οικογένεια σου στους φίλους σου θέλεις μια ανανέωση και σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να την κάνεις. 

 


ΛΕΩΝ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ρισκάρεις επαγγελματικά και θα ξεκινήσεις μια καινούργια εργασία που θα σου υπόσχεται πολλά και θα σε βγάλει από την ανασφάλεια που βρίσκεσαι τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντες σου με κάθε τρόπο και θα έρθεις πιο κοντά στους πνευματικούς σου στόχους. 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα ίσως να εμφανίσει μια δουλειά από εκεί που δεν το περιμένεις και αυτό θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τα κέρδη σου και να γεμίσεις το πορτοφόλι σου.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα εμφανίσει αλλαγές και ανακατάξεις στις σχέσεις και στις επαφές σου με τους άλλους.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να νιώσεις πως έφτασε η στιγμή να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται στο προσωπικό και επαγγελματικό σου περιβάλλον. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να αφήσεις για λίγο την δουλειά σου στην άκρη και για πρώτη φορά θα αισθανθείς την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου να το ρίξεις έξω να βγεις να διασκεδάσεις με τους φίλους σου να μην μείνεις μέσα στο σπίτι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα εμφανίσει ζητήματα και θέματα που θα αφορούν το σπίτι σου αλλά και την οικογένεια σου και θα πρέπει να ασχοληθείς σωστά μαζί τους. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα θα εμφανίσει θέματα που σχετίζονται με τους συγγενείς σου τους φίλους σου την οικογένεια σου γενικά τα άτομα που βρίσκονται στο κοντινό σου περιβάλλον. 


Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα