ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  16/01 έως 20/01


 

                Ζώδια​ Κριός

Αυτή την εβδομάδα, έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με τον/τη σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σας, που μπορεί να σας έχουν απομακρύνει. Η εβδομάδα, σε ευνοεί αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς, για να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Όσο για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μην ανησυχείς! Η μοναξιά σου σύντομα θα λάβει τέλος, αφού μια νέα, συναρπαστική γνωριμία θα κάνει την είσοδό της στη ζωή σου και θα σε… ξεμυαλίσει! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 22, 28


      
               Ζώδια​ Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα δεις το μέλλον στα αισθηματικά σου με περισσότερη αισιοδοξία, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι! Μια ιδιαίτερα αισθησιακή εβδομάδα λοιπόν σε περιμένει, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, καθώς ως δια μαγείας θα εξαφανιστούν κάποιες αρνητικές καταστάσεις στη σχέση σου, που δημιουργούσαν συννεφάκια ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου! Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, η εβδομάδα θα ενισχύσει τη γοητεία σου και την ακτινοβολία σου! Τα φλερτ θα προκύπτουν συνεχώς και από εκεί που δεν τα περιμένεις...

Τυχεροί αριθμοί: 9, 15, 20, 27  


       


                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Σε γενικές γραμμές, μια θετική εβδομάδα σε περιμένει στα αισθηματικά σου. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία, όμως παράλληλα θα σου δώσει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου και να ανακτήσεις τις χαμένες ισορροπίες ή να προχωρήσεις σε μια επανασύνδεση. Παράλληλα, η διασκέδαση θα είναι προτεραιότητα, ενώ με τις πρωτότυπες ιδέες που θα έχεις, θα καταφέρεις να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί από την αρχή! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, αυτή την εβδομάδα με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά σου, είναι σίγουρο πως οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 25, 28


        
                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτή την εβδομάδα, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις αισθηματικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, εκμεταλλεύσου το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό για να καθίσεις με τον/τη σύντροφό σου και να μιλήσετε ξεκάθαρα για όλα τα θέματα της σχέσης σας, που σε απασχολούν. Όσο για εσένα που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να καταφέρεις να το συναντήσεις! Θέλεις να ερωτευτείς και η γοητεία σου και η ενισχυμένη ευαισθησία σου θα φέρουν στον δρόμο σου πολλές νέες γνωριμίες, ενώ τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 9, 11, 24


      


                    Ζώδια​ Λέων

Αυτή την εβδομάδα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου. Τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να βγείτε μαζί να διασκεδάσετε, να συναντήσετε φίλους και να ανανεωθείτε. Παράλληλα, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.  Όσο για σένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος, αυτή την εβδομάδα η γοητεία σου και το σεξαπίλ σου δεν κρύβονται, λάμπεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς σαν τον κυβερνήτη σου τον Ήλιο, ενώ με την κοινωνικότητά σου είσαι η ψυχή της παρέας. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 17, 26  


       
                  Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, τα αισθηματικά σου έχουν πολλές και θετικές εξελίξεις, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος/η. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας.  Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, με την κοινωνικότητά σου, την αισιοδοξία και την ανεβασμένη σου διάθεση, είναι σίγουρο πως μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… ερωτικό σου στόχαστρο. Άλλωστε, έχεις τη διάθεση να βγεις, να συναντήσεις φίλους, να κάνεις νέες γνωριμίες, να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 9, 13, 21  


     

                   Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα, τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή πορεία! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα μπορείς να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σου. Κοίτα μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Άρπαξε την ευκαιρία που σου χαρίζει το πλανητικό, για να κάνεις μια καινούρια αρχή με το ταίρι σου και να ωθήσετε τη σχέση σας σε ένα… ανώτερο επίπεδο! Όσον αφορά εσένα που περιμένεις τον έρωτα να έρθει στη ζωή σου, κάποια χαρμόσυνα μαντάτα θα ακούσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 12, 23


         
                 Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή την εβδομάδα ανοίξει ο δρόμος για να λύσεις μια και καλή τα προβλήματα που σε απασχολούν στη σχέση σου και να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις που σου προκαλούν ανασφάλεια! Παράλληλα, με τη libido σου στα ύψη, είναι σίγουρο πως θα περάσεις… καυτές στιγμές με το ταίρι σου, ενώ θα κάνετε μαζί όνειρα για το κοινό σας μέλλον, αφού κάθε συννεφάκι που σκίαζε το δεσμό σας, θα εξαφανιστεί με την καλή επικοινωνία που θα υπάρχει μεταξύ σας. Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους, αυτή την εβδομάδα δεν θα μείνεις παραπονεμένος! Το πλανητικό σκηνικό ανεβάζει την αισιοδοξία σου, την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και τη γοητεία σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 10, 19  


                     Ζώδια​ Τοξότης

Την εβδομάδα αυτή αν ανήκεις στους δεσμευμένους η σχέση σου θα απογειωθεί! Μην ξεχνάς πως η εβδομάδα θα κάνει την επικοινωνία ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου πιο εύκολη και πιο ουσιαστική. Παράλληλα, θα διασκεδάσετε μαζί, θα συναντήσετε κοινούς φίλους και θα περάσετε υπέροχα, κάνοντας μια νέα αρχή μεταξύ σας, αφού και στο κρεββάτι σας το φλογερό πάθος θα κυριαρχεί! Οι νέες γνωριμίες πολλές και ανάμεσα σε αυτές δεν αποκλείεται να κρύβεται και το ένα και μοναδικό άτομο, που θα σε κάνει να εγκαταλείψεις την εργένικη ζωή και να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε έναν σταθερό δεσμό, που θα σε καλύπτει απόλυτα! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 14, 29


      
                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως καλό θα είναι να αφιερώσεις χρόνο και στη αισθηματική σου ζωή, όπου το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Μπορείς να αντιμετωπίσεις με διαλλακτικότητα κάποια παράπονα και ζήλειες που θα εκδηλώσει το ταίρι σου και να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε, ο αισθησιασμός σου είναι στα ύψη κι αυτό είναι κάτι που μπορείς να το αξιοποιήσεις, τόσο για να περάσεις καλά εσύ, όσο και για να σαγηνέψεις το ταίρι σου, που δεν θα μπορεί να σου χαλάσει χατίρι! Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Αιγόκερους που δεν έχουν βρει ακόμα το έτερον τους ήμισυ, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό σου περιβάλλον.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 15, 19, 24


 

                Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα σε απασχολήσουν κυρίως τα οικονομικά σου, αλλά και τα ζητήματα της καθημερινότητας. Ενδεχομένως το άγχος να μη σε αφήνει να εκφραστείς στο ταίρι σου όπως θα ήθελες, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Σίγουρα, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις και το ταίρι σου θα δείξεις κατανόηση. Αλλά κι εσύ, μην παραλείψεις να το αποζημιώσεις με τον… τρόπο σου. Άλλωστε, κι εσύ θα το… απολαύσεις! Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είναι πολλές. Οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν, όπως άλλωστε και τα φλερτ που θα σε πολιορκούν όπου κι αν βρεθείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 12, 18, 22


         
                  Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτή την εβδομάδα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα μπεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το σύντροφό σου, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Ωστόσο, φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους μαζί του, για να έχεις και το θετικό αποτέλεσμα που θέλεις. Είναι σίγουρο πως θα σε κατανοήσει και μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις, κάνοντας μια επανεκκίνηση στη σχέση σας! Όσο για εσένα που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, προσπάθησε να γίνεις πιο ανοιχτός και διαθέσιμος στα άτομα που εισβάλλουν τώρα στη ζωή σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 13, 26    


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα