ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε εσένα και στα πρόσωπα του περιβάλλοντος σου θα τσακωθείτε θα πείτε λόγια άσχημα και θα πρέπει να προσέξεις την συμπεριφορά σου. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να προσέξεις πολύ καλά τις κινήσεις σου να μην βγεις εκτός ορίων. 
Μην αφήσεις τον εαυτό σου εκτεθειμένο απέναντι σε καταστάσεις και άτομα που σε περιβάλλουν γιατί μπορεί να πεις πράγματα που δεν τα εννοείς μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να προσέξεις τις κινήσεις σου αλλά και την συμπεριφορά σου προς το περιβάλλον σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε οδηγήσει στα άκρα γιατί θα βρεις πολλές αφορμές για να χάσεις την ψυχραιμία σου. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή μέρα θα σε οδηγήσει σε περίεργες συμπεριφορές κάτι που πρέπει να ελέγξεις γενικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα ίσως να σε κάνει να νιώσεις την ανάγκη να πεις κάποια πράγματα που αισθάνεσαι στο ταίρι σου αλλά κάτι σε φοβίζει στο να τα εκφράσεις. 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε οδηγήσει σε μια περίεργη κατάσταση που θα δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τα αγαπημένα σου άτομα αλλά και με τους συνεργάτες σου ακόμα και με την σχέση σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα προκαλέσει ένα κλίμα ασυνεννοησίας ανάμεσα σε εσένα και στα άτομα που βρίσκονται κοντά σου με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και αρκετή συναισθηματική κούραση. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά σου θέματα θα βγάλεις στην φόρα τα ταλέντα σου και το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνεις αίσθηση στο περιβάλλον σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η μέρα θα προκαλέσει μια ταραχή μέσα στο σπίτι σου και αιτία θα είναι οι διαφορές και οι διαφωνίες που θα έχετε σε θέματα που σας απασχολούν. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να έρθεις κοντά σε άτομα που έχει καιρό να τα δεις σε φίλους σου σε συγγενείς σου με συνεργάτες σου και θα περάσεις ευχάριστα μαζί τους. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα τα οικονομικά σου θα παραμένουν σε πρώτο πλάνο δεν θα μπορείς να τα αγνοήσεις και θα πρέπει να ασχοληθείς σε βάθος μαζί τους αν δεν θέλεις να τα βρεις ξανά μπροστά σου και να σε πιέσουν.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα