ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα θα σε απασχολήσουν θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου και η ανάγκη σου να τα αυξήσεις θα είναι μεγάλη. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να διαχειριστείς τα θέματα σου με λογική και ωριμότητα και με τον διάλογο θα λύσεις αρκετά κενά που έχεις με τα άτομα που σε περιβάλλουν. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει αρκετά για να βρεις λύσεις στα θέματα σου και στα ημερήσια προβλήματα σου και δεν θα πρέπει να τα αγνοήσεις καθόλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα θα βρεθείς κοντά σε άτομα που γνωρίζεις πως θα σε καταλάβουν σε αυτά που θα τους πεις με πρόσωπα που θα ασχοληθείτε με κάτι κοινό αφορά ομαδική ενέργεια και αυτό θα σε γεμίσει με δύναμη και αντοχή. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή μέρα θα σε δυναμώσει εσωτερικά και θα σε κάνει να δεις με καθαρό μυαλό τις υποθέσεις σου θα πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά και δεν θα αφήσεις τίποτα στην τύχη του. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου και την καθημερινότητα σου και να αποδράσεις έστω και για λίγο για να μπορέσεις να φορτώσεις τις μπαταρίες σου με ενέργεια ξανά.

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να πάρεις τα πάνω σου ξανά και να έρθεις πιο κοντά στις υποχρεώσεις σου αλλά και στα αγαπημένα σου άτομα τελικά εσύ μπορείς να αλλάξεις την διάθεση σου αν το θέλεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς με τις επαφές που θα έχεις με άτομα που βρίσκονται στον επαγγελματικό σου τομέα αλλά και τον προσωπικό και θα δώσεις έμφαση σε θέματα που σας αφορούν από κοινού. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου αλλά και την δουλειά σου και μην αφήσεις εξωτερικούς παράγοντες να σε κάνουν κουμάντο λύσε τα ζητήματα σου αυτά και μετά ασχολήσου με ότι άλλο θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα συναισθήματα σου και θα τα προβάλεις πάνω στους άλλους με αποτέλεσμα να τους κερδίσεις να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και σε ένα μεγάλο έρωτα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε φέρει σήμερα κοντά σε θέματα που θα αφορούν το σπιτικό σου αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα παραγκωνίσεις για λίγο τα προσωπικά σου και θα δώσεις μεγάλη σημασία στους δικούς σου ανθρώπους. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις που έχεις ζήσει και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ευάλωτος/η με ότι συμβαίνει γύρω σου θα πρέπει όμως να βρεις τον τρόπο να τα διαχειριστείς σωστά. 



 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα