ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η αλήθεια είναι πως το πάθος που θα έχεις σήμερα να αποκτήσεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου ενδέχεται να σε φέρει σε σύγκρουση με τα άτομα που αγαπάς και να ψυχρανθείς λίγο μαζί τους. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να προσέξεις πολύ καλά την συμπεριφορά σου απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντος σου γιατί οι επαφές που θα έχεις μαζί τους ίσως να οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η ημέρα σήμερα ευνοεί νέα και γεγονότα που θα μάθεις και θα αφορούν όχι μόνο το προσωπικό σου περιβάλλον αλλά και το κοινωνικό και θα βρεις τον τρόπο να συλλέξεις αρκετές πληροφορίες που θέλεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε φέρει κοντά σε επαγγελματικά σου ζητήματα που πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους σε βάθος μην τα αγνοήσεις γιατί θα αφορούν και σχέσεις σου με συνεργάτες.

 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε οδηγήσει σε διαφωνίες και συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντος σου θα πρέπει να το προσέξεις καλά αυτό γιατί η μέρα σε προειδοποιεί για να αποφύγεις τα δυσάρεστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε βοηθήσει να συγκεντρώσεις τις βαθύτερες σκέψεις σου και να τις βάλεις σε μια σωστή σειρά για να μπορέσεις να τις διαχειριστείς.

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου να πιστέψεις στον εαυτό σου και να ανοιχτείς επαγγελματικά θα δεχτείς κάποιες νέες εργασιακές ευκαιρίες που θα σου προταθούν καθώς και συνεργασίες που θα σχετίζονται με το μέλλον σου και τα σχέδια σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα εμφανίσει θέματα που θα αφορούν την δουλειά σου και θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να τα αντιμετωπίσεις θα αισθανθείς για λίγο αδυναμία αλλά μην το βάλεις κάτω.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην φόρα τα ερωτικά σου συναισθήματα και δεν θα μπορείς να τα ελέγξεις καθώς θα βρίσκονται σε ακανόνιστο σχήμα θα σε μπερδέψουν αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε βοηθήσει να κάνεις τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου και αφορούν την καθημερινότητα σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να καταλάβεις πως τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διάθεση σου αλλά και στην γενικότερη ψυχοσύνθεση σου.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις που έχεις ζήσει και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ευάλωτος/η με ότι συμβαίνει γύρω σου θα πρέπει όμως να βρεις τον τρόπο να τα διαχειριστείς σωστά. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα