ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  09/01 έως 13/01


 

               Ζώδια​ Κριός

Αυτή η εβδομάδα για σένα προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ερωτική! Η εβδομάδα σε βοηθά να αποκαλύψεις το συναίσθημα που κρύβεις μέσα σου κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα με τα άτομα που αξίζει να είναι κοντά σου! Βεβαίως, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να ξέρεις πως αυτή η εβδομάδα μπορεί να σε ωθήσει σε μια… παρασκηνιακή και μυστικοπαθή συμπεριφορά, αλλά και να ενισχύσει την καχυποψία σου, γεγονός που θα υψώσει τείχη γύρω σου. Όσο για σένα που είσαι ακόμη μόνος/η, μην χάσεις την ευκαιρία που σου χαρίζει η εβδομάδα, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 17, 24, 29


        
             Ζώδια​ Ταύρος

Αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις τα φόντα να περάσεις τέλεια στον αισθηματικό σου τομέα, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να χτίσεις μια σχέση, που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, την αμοιβαία εμπιστοσύνη, αλλά και το πάθος, γεγονός που θα την κάνει να είναι μακροχρόνια και σταθερή! Αξιοποίησε την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου λοιπόν, για να πλησιάσεις και να σαγηνέψεις όποιο πρόσωπο σε ξεσηκώνει, πάρε πρωτοβουλίες και είναι σίγουρο πως θα πετύχεις το στόχο σου, αν αυτός είναι μια σταθερή δέσμευση! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 18, 20, 23


         


                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτή την εβδομάδα, σχετίζεται περισσότερο με τα επαγγελματικά σου, όμως θα επηρεάσει θετικά και την υγεία και την εμφάνισή σου, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου. Παράλληλα, η εβδομάδα, ενισχύει ακόμα περισσότερο τη γοητεία σου και την επικοινωνιακή σου δεινότητα! Με αυτές τις συνθήκες και την κοινωνικότητά σου στα ύψη μπορείς να περάσεις τέλεια, να βγεις και να διασκεδάσεις, είτε με το ταίρι σου, είτε με φίλους, αν είσαι αδέσμευτος. Ιδιαίτερα εσύ που είσαι δεσμευμένος, αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να ανταλλάξεις έντονο, βαθύ συναίσθημα με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τη σχέση σας, αφού θα βγείτε από τη ρουτίνα, θα έρθετε σε επαφή με κοινούς φίλους.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 12, 22


       
                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτή η εβδομάδα, μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική για την πορεία των αισθηματικών σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, το συναίσθημά σου για το ταίρι σου είναι έντονο, αλλά και… αμοιβαίο! Έτσι, σε περιμένουν φλογερές στιγμές γεμάτες πάθος στην αγκαλιά του, που καλό θα είναι να μην καταστρέψεις με το πείσμα σου να έχεις το πάνω χέρι και να ηγείσαι στη σχέση! Αυτό είναι καλό γιατί δεν αφήνει περιθώρια για παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, από την άλλη όμως μπορεί να πληγώσει το ταίρι σου, αν η διάθεση σου είναι επικριτική! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά θέλεις, έτσι ώστε να το διεκδικήσεις με δυναμισμό και με μεγαλύτερες πιθανότητες να το κατακτήσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 11, 26  


   

 

                   Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τις προσωπικές σου σχέσεις. Αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή φάση. Αν είσαι δεσμευμένος/η το πάθος κυριαρχεί, ενώ και η επικοινωνία με το ταίρι σου ενισχύεται και μπορείς να κάνεις μαζί του συζητήσεις, που θα εξομαλύνουν τις εντάσεις, θα λύσουν παρεξηγήσεις και θα σας βάλουν ξανά στο δρόμο της αρμονίας και της ισορροπίας. Η εβδομάδα θα βελτιώσει περισσότερο το κομμάτι της επικοινωνίας μεταξύ σας! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, σίγουρα θα έχεις τα… τυχερά σου!

Τυχεροί αριθμοί: 7, 10, 15, 23  


      

                Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα, προβλέπεται έντονη για τα αισθηματικά σου! Η εβδομάδα, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και τον αισθησιασμό σου στα ύψη και φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σου, γεγονός ιδιαίτερα θετικό αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με ειλικρίνεια, να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη προς το ταίρι σου! Έτσι, μπορείς να εστιάσεις στον ρομαντισμό και στο έντονο συναίσθημα που σου χαρίζει η εβδομάδα, για να περάσεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 22, 29


     


                 Ζώδια​ Ζυγός 

Η εβδομάδα, μπορεί να σου φέρει οικονομικές ευκαιρίες, γεγονός που θα βοηθήσει γενικά τη διάθεσή σου να βελτιωθεί, βελτιώνοντας και τις σχέσεις σου! Βεβαίως, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, καθώς το συναίσθημά σου ενισχύεται και μπορεί να εκδηλώσεις πιεστική ή κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου ή να το… πνίξεις με εκδηλώσεις αγάπης! Απόφυγε τις υπερβολές για να μην φέρεις προβλήματα στη σχέση σου, είναι η συμβουλή των άστρων. Αλλά το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, καθώς η εβδομάδα, φέρνει άφθονα φλερτ και νέες γνωριμίες. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 12, 20


             
                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή η εβδομάδα για σένα, προβλέπεται ιδιαιτέρως… αισθησιακή! Aν ανήκεις στους δεσμευμένους Σκορπιούς, τώρα καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να εκδηλώσεις ανοιχτά το συναίσθημά σου, γεγονός που αναζωπυρώνει την αγάπη μεταξύ σας! Βεβαίως, καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές και την κτητικότητα που συχνά σε χαρακτηρίζει, εστιάζοντας στο ρομαντισμό, την τρυφερότητα αλλά και το πάθος! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, τώρα έχεις την ευκαιρία να γυρίσεις σελίδα στα προσωπικά σου και να απαλλαγείς από κάποια απωθημένα του παρελθόντος! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 19, 22


       


                 Ζώδια​ Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα, τα αισθηματικά σου είναι στα πάνω τους, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι! Αν είσαι αδέσμευτος/η οι νέες γνωριμίες θα προκύπτουν εκεί που δεν τις περιμένεις, ενώ τα φλερτ θα σε ξεσηκώνουν! Το συναίσθημά σου θα είναι έντονο και δεν θα διστάζεις να ανοίγεσαι σε όποιο άτομο σε ενδιαφέρει! Παράλληλα, η εβδομάδα σχετίζεται με την ψυχική σου ισορροπία και σε βοηθά να τα βρεις με τον εαυτό σου, ώστε να είσαι, αλλά και να δείχνεις καλά! Από την άλλη, εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 10, 16  


       
                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτή η εβδομάδα, προβλέπεται ιδιαίτερα αισθησιακή. Οι προσωπικές σου σχέσεις ευνοούνται, ενισχύονται και δυναμώνουν, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε με το ταίρι σου να κάνετε το επόμενο βήμα, δηλαδή να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή συγκατοίκηση. Όμως και για σένα που είσαι μόνος/η, αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, με πολλές νέες γνωριμίες και φλερτ, που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 13, 20, 21


    


                 Ζώδια​ Υδροχόος

Η εβδομάδα, ανεβάζει αρκετά τη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να μπλέξει τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου, φέρνοντας φλερτ στο χώρο της δουλειάς αν είσαι μόνος/η. Αν είσαι δεσμευμένος/η όμως, αυτή την εβδομάδα οι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορεί να σου προκαλέσουν έναν εκνευρισμό, που καλύτερα να βρεις άλλους τρόπους να εκτονώσεις, και όχι ξεσπώντας στο/στη σύντροφό σου! Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμα σχέση, να θυμάσαι πως η Παρασκευή και το Σάββατο ενισχύει τη γοητεία σου και φέρνει γύρω σου πλήθος θαυμαστών! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 9, 22, 25


         
                  Ζώδια​ Ιχθείς 

Την εβδομάδα αυτή, σου δίνεται λοιπόν η ευκαιρία να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να ενισχύσεις τη σχέση με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Βεβαίως, η εβδομάδα, στρέφει την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να παραμελήσεις κάπως το ταίρι σου φέρνοντας λίγη γκρίνια, αλλά δεν θα σε δυσκολέψουν περισσότερο! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, ξέρεις πολύ καλά πως η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη! Με τη σιγουριά που νοιώθεις για τον εαυτό σου, τώρα είναι η ευκαιρία να πλησιάσεις όποιο άτομο σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 12, 24  Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα