ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Μηνιαίες Προβλέψεις


Δυναμικά θα κάνει την είσοδο του ο Ιανουάριος, οι ενέργειες θα είναι δραστικές, αποφασιστικές και άμεσες. Οι χαρακτήρες ενδυναμώνονται, φεύγουν οι ανασταλτικές σκέψεις, μένουν πίσω οι φραγμοί και οι επιφυλάξεις. Ο Ιανουάριος θα λειτουργήσει ευνοϊκά στο θέμα των νέων γνωριμιών, συνομιλίες συναντήσεις και προσωπικά ραντεβού θα προχωρήσουν αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα. 

 

                 ΚΡΙΟΣ

Ο Ιανουάριος επιφυλάσσει σημαντικές αλλαγές καθώς σου δίνει την ευκαιρία να επιταχύνεις αφού ο κυβερνήτης σου Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους. Αρχικά η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο βοηθώντας σε να απολαύσεις το φιλικό περιβάλλον και τους κοινούς στόχους με το ταίρι σου. Μέσα από τον φιλικό περίγυρο δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα εκφράσουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου στις 7/1 αγγίζει την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 18/1 διευκολύνοντας την επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο. Συνομιλίες και συμφωνίες στον χώρο της καριέρας θα σου δώσουν την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου, ενώ καθυστερήσεις και εμπόδια μένουν πια στο παρελθόν. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 λειτουργεί ευνοϊκά για νέα σημαντικά ξεκινήματα που θα σε ικανοποιήσουν. 



                ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιανουάριος σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σε απασχολήσουν έντονα. Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις 3/1 και σου δίνει την ευκαιρία να λάμψεις στον χώρο της καριέρας και να κατακτήσεις ανωτέρους και φιγούρες εξουσίας. Μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για μία νέα σχέση. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου στις 7/1 σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις την στάση σου απέναντι σε πρόσωπα του ευρύτερου και κοντινούς περιβάλλοντος. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 18/1 βοηθά νομικές υποθέσεις και θέματα εκπαίδευσης. Ταξίδια που μπορεί να είχαν αναβληθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα τώρα μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγαλύτερη ευκολία. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 29/1 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε καινούργιες επαγγελματικές επιλογές που σε ικανοποιούν. 




                ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που κυριαρχεί η εσωστρέφεια καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με φόβους και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια. Βοηθητικά λειτουργεί η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 3/1 που σε βοηθά να νιώσεις χαρά και αισιοδοξία στην προσωπική σου ζωή. Απολαμβάνεις το φλερτ και βιώνεις την αγάπη σαν περιπέτεια. Στις 7/1 η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου σε καλεί να διαχειριστείς με ψυχραιμία παρελθούσες καταστάσεις που έρχονται στην επιφάνεια και αφορούν οικονομικά ζητήματα. Η επιστροφή του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 18/1 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/7 βοηθά να ανοίξεις τους ορίζοντές σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σημαντικά. 



                ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιανουάριος σε καλεί να στραφείς στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου καθώς έρχονται στο προσκήνιο οι συνεργασίες και η αισθηματική σου ζωή. Αρχικά με την Αφροδίτη να περνάει στον Υδροχόο στις 3/1 σου δίνεται η ευκαιρία να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού στην σχέση σου. Οφείλεις όμως να μετριάσεις την ζήλια και την καχυποψία που μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές ενοχλώντας το ταίρι σου. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Αιγόκερω στις 7/1 πρωταγωνιστεί σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 18/1 θα σου δώσει την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη ευκολία με συνεργάτες και σύντροφο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα και οικονομικές συμφωνίες. 




                 ΛΕΩΝ

Αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα μπορεί να σε κουράσουν μέσα στον Ιανουάριο, όμως παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφα. Η Αφροδίτη μετακινείται στον Υδροχόο στις 3/1 βοηθώντας σε να φλερτάρεις και να κοινωνικοποιηθείς. Η ανάγκη για συντροφικότητα γίνεται μεγαλύτερη από ποτέ για αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα σηματοδοτήσει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου στις 7/1 φωτίζει παρελθούσες καταστάσεις που επηρεάζουν ακόμα τον χώρο της δουλειάς και την καθημερινότητα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 18/1 βοήθα την επικοινωνία με τον συναδελφικό περίγυρο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 29/1 δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει νέες σχέσεις που θα παίξουν κομβικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. 



                ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στιγμές χαράς και διασκέδασης προμηνύεται να υπάρξουν εντός του Ιανουαρίου καθώς οι συνθήκες σε βοηθούν να στραφείς στην προσωπική σου ζωή. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 3/1 σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις πρακτικά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την σχέση σου. Όμως είναι εύκολο να παρασυρθείς στην κριτική και την γκρίνια που θα ενοχλήσουν τον άνθρωπό σου για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής. Στις 7/1 η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που απασχολούν τον φιλικό περίγυρο. Ο κυβερνήτης ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 18/1 δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο ταίρι σου. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει μία σημαντική επαγγελματική πρόταση που θα αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της δουλειάς. 




                  ΖΥΓΟΣ

Ο Ιανουάριος σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις την οικογένεια ενώ κατά τη διάρκεια του αυξάνεται η ανάγκη για να φλερτάρεις και να τραβήξεις τα βλέμματα. Στις 3/1 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και απογειώνει την ψυχολογία σου. Νιώθεις πώς μπορείς να κατακτήσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου καθώς εντυπωσιάζεις με τη λάμψη και τη γοητεία σου. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που σου χαρίζουν καρδιοχτύπι και έντονα συναισθήματα. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου στις 7/1 σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Η επιστροφή του Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 18/1 διευκολύνει την επικοινωνία με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις τον έρωτα και να δημιουργήσεις μία σχέση πολλά υποσχόμενη. 



                 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιανουάριος σε βοηθά να υποδεχθείς τον καινούργιο χρόνο με τη διάθεση να λύσεις προβλήματα κυρίως με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο στις 3/1 δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον έτσι ώστε να χαρείς την ζέστη και τρυφερή ατμόσφαιρα του προσωπικού χώρου με τον άνθρωπό σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου λόγω της αίσθησης του γνώριμου που υπάρχει. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου στις 7/1 αγγίζει τις ευρύτερες και κοντινές σχέσεις καθώς αναδεικνύονται ζητήματα που μπορεί να σε ενοχλούν. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 18/11 βοηθώντας σε να προχωρήσει σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες ξεπερνώντας τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια που μπορεί να υπήρξαν. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να σημάνει ένα νέο ξεκίνημα στην οικογενειακή σου ζωή. 




                   ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Υδροχόο στις αρχές του μήνα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις έντονες στιγμές κοινωνικής ζωής και διασκέδασης. Η προσωπική σου ζωή απογειώνεται καθώς έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που κεντρίζουν το μυαλό και την ψυχή σου. Φρόντισε μόνο να μην εμπλακείς σε παράλληλες καταστάσεις που δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις ορθολογικά. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου στις 7/1 σε καλεί να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες και κληρονομικά ζητήματα με πρωτότυπο και πρωτοποριακό τρόπο. Η επιστροφή του Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 12/1 διευκολύνει την επίτευξη οικονομικών σχεδίων που μπορεί να είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικές ευκαιρίες στο εμπόριο και την επικοινωνία που θα ανοίξουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες μπροστά σου. 



                    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπικότητα σου λάμπει στο μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου καθώς ο Ήλιος κινείται στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να διακριθείς σε όλα τα επίπεδα. Στις 3/1 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο δίνοντας σημαντικές ανάσες σε οικονομικό επίπεδο. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που αυξάνουν το άγχος και την ανασφάλεια. Παράλληλα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου διαμορφώνοντας ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για δύο. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον καρκίνο στις 7/1 αναδεικνύει την ανάγκη να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που επηρεάζουν συνεργασίες και προσωπική ζωή. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 18/9 έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις όλα όσα σε απασχολούσαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 δεν αποκλείεται να αναδείξει οικονομικές ευκαιρίες που καλείσαι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 


 

 

                    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σου στις αρχές του μήνα νιώθεις πως μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Η προσωπική σου ζωή παίρνει φωτιά καθώς αναδεικνύεται ο δυναμισμός και η γοητεία σου και αυτό βοηθά να προσεγγίσεις πρόσωπα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Φρόντισε μόνο να δίνεις χρόνο και κατανόηση στους άλλους ώστε να εκφράσουν τις δικές τους ανάγκες. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου στις 7/1 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό στον χώρο της δουλειάς. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 18/1 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να τακτοποιήσεις επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 21/1 σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε κινήσεις που αφορούν την αισθηματική και επαγγελματική σου ζωή και θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ τις προσωπικές του επιδιώξεις. 



                   ΙΧΘΕΙΣ

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις αρχές του μήνα σε φορτίζει συναισθηματικά καθώς επιδιώκεις να δημιουργήσεις ένα ονειρικό σκηνικό για δύο στην προσωπική σου ζωή. Καλό είναι όμως να είσαι επίσης επιφυλακτικός σε πιθανές νέες γνωριμίες λόγω της ανάγκης να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου στις 7/1 αγγίζει το φιλικό περιβάλλον και κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και να ανατρέψουν τα δεδομένα σε προσωπικούς στόχους και φιλοδοξίες. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 18/1 δίνοντάς σου την δυνατότητα να ξεπεράσεις πιθανά κωλύματα του προηγούμενου χρονικού διαστήματος σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες σου. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να αποτινάξεις από πάνω σου ότι λειτουργεί επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου. 



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα