ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  02/01 έως 06/01


 

             Ζώδια​ Κριός

Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, πόσο μάλλον στα αισθηματικά σου, όπου μπορείς να κλείσεις έναν κύκλο που σε ταλαιπώρησε στο παρελθόν και να ανοίξεις ένα νέο, πιο αισιόδοξο, πιο δυναμικό, πιο ενδιαφέροντα! Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό δεν σημαίνει ότι κάνεις νέα σχέση, αλλά ότι βελτιώνεις, ανανεώνεις και αναζωπυρώνεις την ήδη υπάρχουσα. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αντιλαμβάνεσαι πως η περίοδος είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, αλλά και για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης! Η εβδομάδα ενισχύει τόσο τη γοητεία και την ακτινοβολία σου, που οπωσδήποτε δεν θα περνάς… απαρατήρητος/η! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 10, 25, 27


      
             Ζώδια​ Ταύρος

Από αυτή την εβδομάδα, θα αρχίσεις να βλέπεις θετικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Βεβαίως, ενδεχομένως να μην φανούν αμέσως στα αισθηματικά σου. Όμως, αυτή η εβδομάδα έρχεται να βελτιώσει την ψυχολογία σου και να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση, τον ερωτισμό και τη γοητεία σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου η σχέση με το ταίρι σου γίνεται ακόμα πιο δυνατή καθώς το πάθος κυριαρχεί μεταξύ σας, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους έλκεις σαν μαγνήτης τους υποψήφιους συντρόφους με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση! Επιπλέον, δεν είναι απίθανο να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, που θα έχει τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε κάτι μακροχρόνιο και σταθερό.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 15, 28


      


               Ζώδια​ Δίδυμοι 

Μπαίνεις κι εσύ σε μια διαδικασία ανανέωσης, αναδιοργάνωσης και επανεκκίνησης σε πολλούς τομείς της ζωής σου, όπως και στα αισθηματικά σου. Είτε έχεις σχέση είτε όχι, διαγράφεις το παρελθόν, ξεπερνάς απωθημένα, συγχωρείς και κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου ή με μια νέα γνωριμία, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Κι όλα αυτά γίνονται με δυναμισμό, θάρρος, αυτοπεποίθηση και μπόλικο… συναίσθημα! Αλλά κι εσύ που έχεις ήδη ένα ταίρι, θα δεις τη σχέση σου να… αναβαθμίζεται και να περνά σε άλλο επίπεδο επικοινωνίας! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 15, 25


     

              Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εβδομάδα για σένα, βάζεις νέους στόχους από κοινού με το ταίρι σου ή ξεκινάς μια καινούρια σχέση αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα (της καινούριας σχέσης), είναι σίγουρο ότι θα χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος! Αν έχεις ήδη σχέση, τώρα γίνεται πιο ζεστή, πιο στοργική, αλλά κυρίως πιο αισθησιακή, περνάς υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου και το κρεββάτι σας παίρνει… φωτιά! Αν πάλι μόλις έκανες μια νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει, η εβδομάδα, έρχεται να την σταθεροποιήσει, να μονιμοποιήσει τις νέες καταστάσεις που προέκυψαν, αλλά και να σε χαλαρώσει!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 17, 24  


     


                  Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα, απαιτεί μια προσοχή όπως και να το κάνουμε, γιατί μπορεί να σε κάνει να μιλάς ή να ενεργείς χωρίς να σκέφτεσαι, κάτι που ίσως να προκαλέσει εντάσεις και διαφωνίες με το ταίρι σου, ή να σε εκθέσει απέναντι σε μια νέα γνωριμία, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Νοιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις ό,τι βάλεις στο νου σου και αυτό ισχύει, τουλάχιστον στα αισθηματικά σου όπου κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου ή ξεκινάς μια νέα σχέση, με τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 25, 29


    
                 Ζώδια​ Παρθένος

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα προβλέπεται για σένα στα αισθηματικά σου... Η εβδομάδα σχετίζεται με τα οικονομικά, όμως σχετίζεται και με το βαθύ συναίσθημα, την ασφάλεια αλλά και το πάθος. Αν έχεις σχέση γίνεσαι πιο ζεστός/ή και στοργικός/ή απέναντι στο/στη σύντροφό σου, ενώ οι αδέσμευτοι του ζωδίου που θα ξεκινήσετε τώρα μια νέα σχέση, να ξέρετε πως θα έχει τη σωστή αναλογία αγάπης και πάθους, συνδυασμός που μπορεί να την κάνει μακροχρόνια και σταθερή!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 6, 19, 22


    


                  Ζώδια​ Ζυγός 

Η εβδομάδα, σου χαρίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, ενώ σε ωθεί να λειτουργήσεις περισσότερο παρορμητικά, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τη… ζυγίσια αναποφασιστικότητά σου! Αν έχεις σχέση εκπλήσσεις το ταίρι σου αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που σας φέρνουν πιο κοντά, ενώ αν δεν έχεις, βρίσκεις το θάρρος και την τόλμη να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις με τη γοητεία και την επικοινωνιακή δεινότητα, που σου χαρίζει η εβδομάδα αυτή! Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις αυτές τις μέρες είναι μια παρορμητική διάθεση, που μπορεί να σε κάνει κάποιες στιγμές λειτουργήσεις απερίσκεπτα, προκαλώντας εντάσεις με το ταίρι σου ή με το άτομο που θέλεις.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 14, 27  


  
                 Ζώδια​ Σκορπιός 

Μάλλον δεν θα μείνεις παραπονεμένος αυτή τη βδομάδα στα αισθηματικά σου! Η εβδομάδα σου χαρίζει ενεργητικότητα, δυναμισμό και αυξημένη libido, κάτι που κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο! Επιπλέον η εβδομάδα, προβλέπεται ιδιαίτερα αισθησιακή και παθιασμένη, ενώ θα έχεις και μια διάθεση συμβιβασμού, πράγμα που θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν οι διαφωνίες με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνος/η, με την αυξημένη γοητεία σου μπορείς πολύ εύκολα να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρο. Φυσικά, δε σε ενδιαφέρει καθόλου το εφήμερο και το περαστικό, θέλεις μια σχέση που θα αντέξει στο χρόνο… 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 16, 20


     


                  Ζώδια​ Τοξότης

Η εβδομάδα σχετίζεται με τα συναισθηματικά σου κι έρχεται να ξεκαθαρίσει εκκρεμότητες, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό αφορά κυρίως εσένα που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση, αφού σου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσεις ανοιχτά με το  ταίρι σου, να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, τώρα μπορείς να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα με μια νέα γνωριμία. Μάλιστα, οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα είναι σίγουρο πως θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο στο τέλος της εβδομάδας που μπορεί να σου δημιουργήσει ένα κλίμα απογοήτευσης από το ταίρι σου.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 21, 26


        
                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια παρεξήγηση ή μια διαφωνία με το ταίρι σου και να κάνετε μια επανεκκίνηση στη σχέση σας, απαλλαγμένοι από απωθημένα του παρελθόντος. Παράλληλα, η libido σου ανεβαίνει στα ύψη, η ερωτική έλξη που νοιώθεις για το σύντροφό σου ενισχύεται και το πάθος κυριαρχεί μεταξύ σας, κάνοντας τα όποια προβλήματα της καθημερινότητας να μοιάζουν ασήμαντα! Όμως κι εσύ που δεν έχεις σχέση ευνοείσαι απόλυτα αυτή την εβδομάδα, αφού αν αποφασίσεις τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, να ξέρεις ότι αυτή θα χαρακτηρίζεται από το έντονο, φλογερό πάθος! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 11, 16, 23  


 

                 Ζώδια​ Υδροχόος

Η εβδομάδα, σχετίζεται με την επικοινωνία, αλλά και τις νέες γνωριμίες! Αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, αφού τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μια νέα σχέση. Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση δεν πρόκειται να μείνεις παραπονεμένος, αφού τώρα όλες οι διαφορές με το ταίρι σου λύνονται πολύ πιο εύκολα και αποφασίζετε από κοινού να κάνετε μια νέα αρχή, ξαναβρίσκοντας τις ισορροπίες, που ενδεχομένως είχαν διαταραχτεί το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, το συναίσθημά σου ενισχύεται και η γοητεία σου ανεβαίνει στα ύψη, κάτι που οφείλεις να το εκμεταλλευτείς, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η, αφού καταφέρνεις να ενθουσιάσεις το ταίρι σου ή να τραβήξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 12, 23


         
                Ζώδια​ Ιχθείς 

Η εβδομάδα σχετίζεται περισσότερο με τα οικονομικά, όμως έρχεται να φέρει λύσεις σε αυτόν τον τομέα, γεγονός που ανεβάζει ην αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου! Παράλληλα, η… απελευθέρωση από κάποια οικονομικά… βαρίδια, σου χαρίζει απεριόριστη γοητεία και ερωτισμό! Έτσι, τώρα έχεις τη δύναμη να πάρεις ακριβώς αυτό που θέλεις, είτε από το ταίρι σου, είτε από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αισθηματικά. Άλλωστε, εσύ που δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα, θα είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις κάτι νέο τώρα, που θα χαρακτηρίζεται τόσο από το έντονο πάθος, όσο και από τη βαθιά αγάπη, ένας συνδυασμός που είναι όνειρο ζωής για σένα! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 10, 28


         

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα