ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ετήσιες Προβλέψεις - 2023


 

                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Το 2023 θα σηματοδοτήσει για εσένα την απαρχή μιας περιόδου στα αισθηματικά σου που θα σε ωριμάσει σημαντικά και θα σε ωθήσει να θέσεις τα όριά σου σε όλες τις σχέσεις σου. Η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιό σου στις 07.03 απαιτεί οριοθέτηση και ανάληψη ευθυνών σε όλα τα επίπεδα. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πώς το πρόσωπο αυτό δεν μπορεί να καλύψει ουσιαστικές ανάγκες που έχεις και να οδηγήσεις μία σημαντική σχέση τη ζωή σου στο τέλος της. Παράλληλα όμως πιθανό είναι μέσα από τους κλυδωνισμούς και τις δονήσεις να συνειδητοποιήσεις πώς το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου είναι αυτό που μπορεί να σε στηρίξει και να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για εσένα.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού 05.05 και 28.10 στρέφουν την προσοχή σου σε πρόσωπα που μπορούν να ανοίξουν νέους πνευματικούς ορίζοντες μπροστά σου. Είναι σημαντικό για εσένα να εμβαθύνεις σε αντικείμενα που θα σε εξελίξουν και σε αυτή τη διαδρομή δεν αποκλείεται να έρθει ένα πρόσωπο που μπορεί να σε βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Η παραμονή του Δία στον Κριό μέχρι τις 16.05 διαμορφώνει ένα περιβάλλον σταθερότητας και ασφάλειας στη σχέση σου. Είναι σημαντικό να απολαύσεις χρόνο στο πλευρό του συντρόφου σου καθώς νιώθεις πως μπορείς να επενδύσεις σε αυτόν. Εξομαλύνονται δυσκολίες και ξεφεύγεις από ανασφαλείς και φοβικές συμπεριφορές πώς μπορεί να ταλαιπώρησαν τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου.

Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο στις 16.05 αλλάζει την διάθεσή σου καθώς εκτοξεύει την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια στα ύψη. Δεν χάνεις ευκαιρία για διασκέδαση και κοινωνικές επαφές και αυτό είναι αρκετό για να βρεθείς με πρόσωπα που μπορούν να διεγείρουν το μυαλό και τη φαντασία σου. Σημαντική είναι η τετράμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα 05.06 έως 09.10. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς την ρουτίνα της σχέσης σου καθώς αναδεικνύονται ζητήματα και ασυνεννοησία με τον άνθρωπό σου. Η περίοδος που η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομη στον Λέοντα από 23.07 έως 04.09 εντείνει τον εκνευρισμό και την γκρίνια και δυσκολεύει την επικοινωνία και την συνεννόηση με τον άνθρωπό σου. Η παραμονή του Άρη στην Παρθένο από μέσα περίπου Ιουλίου μέχρι τέλος Αυγούστου δεν μπορεί επίσης να αφήσει ανεπηρέαστη την αισθηματική σου ζωή καθώς αναδεικνύονται εντάσεις και ανταγωνισμοί που σε προβληματίζουν. Είναι προτιμότερο να επενδύσεις σε κοινές προσπάθειες και επιλογές που σας βοηθούν να εκτονώσετε την ένταση και να λειτουργήσετε ομαδικά με ιδανικό τρόπο.


Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα