ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 24/12 έως 25/12


 

              Ζώδια​ Κριός

Η ενέργειά σου τις τελευταίες μέρες της χρονιάς ανεβαίνει κατακόρυφα, όπως και η επικοινωνιακή σου διάθεση, και το σαββατοκύριακο σου προβλέπεται… σούπερ! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, με την… εορταστική σου διάθεση, αλλά και με τη φαντασία και την πρωτοτυπία σου, καταφέρνεις να ενθουσιάσεις το ταίρι σου και να το κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή! Αλλά κι εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος/η, δεν θα μείνεις με τα χέρια σταυρωμένα. Εκτός του ότι θα περάσεις τέλεια με τους φίλους σου και θα διασκεδάσεις, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 18, 22, 25


       

               Ζώδια​ Ταύρος

Παρόλο που αυτές οι μέρες είναι γιορτινές, το τελευταίο σαββατοκύριακο της χρονιάς, θα προσπαθήσει να στρέψει το ενδιαφέρον σου στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, όμως μην της το επιτρέψεις! Έχεις όλα τα φόντα να περάσεις ένα ερωτικό διήμερο. Έτσι, με το ενισχυμένο σου συναίσθημα να σε βοηθά να ξεπεράσεις κάθε ζήτημα που προέκυψε με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα, καταφέρνετε να έρθετε πιο κοντά! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η αυτές τις τελευταίες μέρες του έτους θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να συναντήσεις άτομα, που έχουν κοινά ενδιαφέροντα μ’ εσένα. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 19, 26


      
                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο, ο αισθηματικός σου τομέας έρχεται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που είχαν προκύψει με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Η χρονιά σου λοιπόν κλείνει με τον καλύτερο και τον πιο… ερωτικό τρόπο, ωστόσο, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο το… χιούμορ σου, που μπορεί να είναι λίγο… καυστικό και να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα έχεις την ευκαιρία να… ξεδώσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 18, 27


   


                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Το τελευταίο σαββατοκύριακο της χρονιάς, ίσως να προσπαθήσει να σε κάνει ακόμα πιο εσωστρεφή, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και κάποια οικογενειακά θέματα προς επίλυση, που θα απαιτήσουν αρκετό από τον χρόνο σου! Ευτυχώς όμως, θα έχεις τη συμπαράσταση του/της συντρόφου σου, που θα φροντίσει να σε ηρεμήσει και να σε χαλαρώσει με τον τρόπο του! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το γιορτινό σαββατοκύριακο μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην υψώνεις τείχη γύρω σου! Βγες έξω από το σπίτι να διασκεδάσεις και άσε τα άτομα που σε φλερτάρουν να σε πλησιάσουν. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 24, 28


       


                   Ζώδια​ Λέων

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του χρόνου, η κοινωνικότητά σου χτυπάει… κόκκινο! Όχι βέβαια πως είχες ποτέ… έλλειψη κοινωνικότητας, όμως τώρα, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις status και να περάσεις στους δεσμευμένους, με την επικοινωνιακή σου δεινότητα, τη γοητεία και την παιχνιδιάρικη διάθεση. Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το διήμερο αυτό είναι ιδανικό για να πάρεις το ταίρι σου και να συναντήσετε κοινούς φίλους ή συγγενείς, θα περάσετε τέλεια. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 11, 17


   
                  Ζώδια​ Παρθένος

Δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον σου να στραφεί σε κάποια οικονομικά ζητήματα αυτό το σαββατοκύριακο. Μια νέα γνωριμία έρχεται να σε ξεσηκώσει το τελευταίο σαββατοκύριακο του χρόνου! Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και… κεραυνοβόλος έρωτας, όμως εσύ αντί να ευχαριστηθείς το φλερτ, αρχίζεις να κάνεις αρνητικά σενάρια με το μυαλό σου! Η συμβουλή των άστρων όμως είναι μία: Μπες στο παιχνίδι κι ευχαριστήσου το, σε καλό θα σου βγει! Και που ξέρεις; Το νέο έτος μπορεί να σε βρει… ζευγαρωμένο/η!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 12, 23


  

                    Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το σαββατοκύριακο, έρχεται για να σε βγάλει από την απαισιοδοξία των προηγούμενων ημερών και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου! Μην ξεχνάς το σαββατοκύριακο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, ξέρεις ότι η γοητεία σου είναι ακατανίκητη, το νοιώθεις και το βλέπεις στα βλέμματα των θαυμαστών που σε πολιορκούν! Όμως, αν συναντήσεις το άτομο που θα σε ξεσηκώσει συναισθηματικά, μην τα περιμένεις όλα από εκείνο! Δείξε το ενδιαφέρον σου, για να μπορέσει κι εκείνο να σε πλησιάσει χωρίς ανασφάλεια, αλλά χωρίς να το… παρακάνεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 14, 18, 25


       
                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Το τελευταίο σαββατοκύριακο της χρονιάς, η ευαισθησία σου θα πάρει το πάνω χέρι και κάποια δύσκολα συναισθήματα μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, στέλνοντας τη λογική σου… περίπατο! Αν έχεις σχέση, καλό θα είναι να μην πιέζεις το ταίρι σου να σου αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του και μην εκδηλώνεις κτητικότητα και ζήλια, γιατί αυτό θα φέρει εντάσεις και καυγάδες! Αντίστοιχα, κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην αφήνεις την καχυποψία σου να καταστρέφει κάθε νέα γνωριμία και κάθε φλερτ που θα προκύπτει. Ευχαριστήσου τα, χωρίς να κάνεις αρνητικά σενάρια στο μυαλό σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 15, 26


  

                  Ζώδια​ Τοξότης

Το σαββατοκύριακο αυτό θα είναι ένα διήμερο έντασης και πάθους, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους του ζωδίου! Το σαββατοκύριακο θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα πάθους για το ταίρι σου. Το πάθος όμως, καμιά φορά φέρνει και ανασφάλειες, ζήλιες και κτητικότητα! Πρόσεξε λοιπόν, γιατί αντί να το εκτονώσεις με το ταίρι σου στο… κρεββάτι, μπορεί να οδηγηθείς σε καυγάδες και τσακωμούς, που δεν θα είναι δύσκολο να φέρουν ακόμα και τη ρήξη μεταξύ σας. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα βγεις, θα διασκεδάσεις με φίλους και θα φλερτάρεις απροκάλυπτα, αφού οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές, με την ακτινοβολία, τον μαγνητισμό και την κοινωνικότητά σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 14, 22


   
                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο, το τελευταίο της χρονιάς, μπορεί να ασχολείσαι ακόμα με τα επαγγελματικά και την καριέρα σου, τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Παρόλο που η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη, αυτό που θέλεις είναι να αποχαιρετήσεις το αυτό το έτος χαλαρά, τρυφερά κι αισθησιακά με το ταίρι σου, μάλλον δεν θα μπορέσεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, αφήνοντας το ταίρι σου παραπονεμένο! Άλλωστε, το σαββατοκύριακο σε… σπρώχνει να βγεις και να διασκεδάσεις με τον/τη σύντροφο και με τους φίλους σου! Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 12, 19  


   


                 Ζώδια​ Υδροχόος

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του χρόνου, προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και γεμάτο. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, όπως και η γοητεία σου, αλλά και η επικοινωνιακή σου διάθεση! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, δεν αποκλείεται να περάσεις ένα… ενθουσιώδες διήμερο, προετοιμάζοντας πυρετωδώς με το ταίρι σου ένα Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι, όπου θα καλέσετε όλους τους αγαπημένους σας φίλους και συγγενείς! Αλλά το σπίτι σου δεν θα σε δει ούτε εσένα που είσαι αδέσμευτος! Με την κοινωνικότητά σου και την ανατρεπτική σου διάθεση, θα ξεσηκώσεις τους φίλους σου, με τους οποίους θα περάσεις τέλεια! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 15, 21


 
                  Ζώδια​ Ιχθείς 

Έντονα συναισθηματικό, αλλά και κάπως περίεργο προβλέπεται το τελευταίο σαββατοκύριακο... Η ευαισθησία σου ενισχύεται και έχεις δυο τρόπους να περάσεις τις τελευταίες μέρες του χρόνου: Ή θα αφήσεις τις ανασφάλειες να υπερισχύσουν και θα βγάλεις μια κτητικότητα και μια ζήλια για το ταίρι σου που θα φέρει καυγάδες, ή θα αξιοποιήσεις το έντονο συναίσθημά σου και την ανεβασμένη σου libido, για να απολαύσεις ένα άκρως αισθησιακό διήμερο! Διάλεξε και πάρε! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως αυτή η… δίχως όρια ευαισθησία σου σε κάνει απίστευτα γοητευτικό/ή! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 13, 18, 20


       


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα