ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  19/12 έως 23/12


 

                   Ζώδια​ Κριός

Μπορείς δώσεις τέλος σε κάποια αισθηματικά προβλήματα που σε ταλαιπωρήσαν το προηγούμενο διάστημα. Η εβδομάδα σχετίζεται και τα συναισθηματικά σου κι έρχεται να ξεκαθαρίσει εκκρεμότητες και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό αφορά κυρίως εσένα που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση, αφού σου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει και θα σε ξεσηκώσει!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 12, 28  


   

              Ζώδια​ Ταύρος

Αρκετά ενδιαφέρουσα προβλέπεται αυτή η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου. Η εβδομάδα θα σε βάλει κι εσένα σε μια διαδικασία εξερεύνησης των συναισθημάτων και των θέλω σου, που μακροπρόθεσμα θα σου βγει σε καλό! Επίσης, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια παρεξήγηση ή μια διαφωνία με το ταίρι σου και να κάνετε μια επανεκκίνηση στη σχέση σας, απαλλαγμένοι από απωθημένα του παρελθόντος. Παράλληλα, η ερωτική έλξη που νοιώθεις για το σύντροφό σου ενισχύεται και το πάθος κυριαρχεί μεταξύ σας! Όμως κι εσύ που είσαι μόνος/η, αν αποφασίσεις τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, να ξέρεις ότι αυτή θα χαρακτηρίζεται από το έντονο, φλογερό πάθος! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 10, 18, 21


      


                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, καθώς τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μια νέα σχέση, που μάλιστα θα χαρακτηρίζεται από φλογερό πάθος! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση δεν πρόκειται να μείνεις παραπονεμένος, αφού τώρα όλες οι διαφορές με το ταίρι σου λύνονται στο… κρεββάτι και αποφασίζετε από κοινού να κάνετε μια νέα αρχή, ξαναβρίσκοντας τις ισορροπίες, που ενδεχομένως είχαν διαταραχτεί το προηγούμενο διάστημα. Άλλωστε, τώρα χαρακτηρίζεσαι από δυναμισμό, πρωτοτυπία κι αυτοπεποίθηση, έτσι βρίσκεις τρόπο να καταπολεμήσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ξαναφέρεις στο δεσμό σου τον ενθουσιασμό των πρώτων ημερών! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 3, 15, 18


       
                Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα σου χαρίζει απεριόριστη γοητεία, ακτινοβολία και ερωτισμό! Τώρα έχεις τη δύναμη να πάρεις ακριβώς αυτό που θέλεις, είτε από το ταίρι σου, είτε από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αισθηματικά. Άλλωστε, εσύ που δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα θα είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις κάτι νέο τώρα, που θα χαρακτηρίζεται τόσο από το έντονο πάθος, όσο και από τη βαθιά αγάπη, ένας συνδυασμός που είναι όνειρο ζωής για σένα! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, θα τη δεις να ανθίζει, να εξελίσσεται και να σταθεροποιείται. Δεν αποκλείεται τώρα να πάρετε την απόφαση από κοινού με το ταίρι σου να την επισημοποιήσετε ή να συμβιώσετε! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 19, 21, 27


    


                   Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα θα ευνοήσει τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, πόσο μάλλον στα αισθηματικά σου, όπου μπορείς να κλείσεις έναν κύκλο που σε ταλαιπώρησε στο παρελθόν και να ανοίξεις ένα νέο, πιο αισιόδοξο, πιο δυναμικό, πιο ενδιαφέροντα! Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό δε σημαίνει ότι κάνεις νέα σχέση, αλλά ότι βελτιώνεις, ανανεώνεις και αναζωπυρώνεις την ήδη υπάρχουσα. Άλλωστε και το ταίρι σου είναι έτοιμο να σε ακολουθήσει σε κάθε σου επιθυμία, αφού τώρα βγάζεις ξανά τον παλιό, καλό σου εαυτό, εκείνον που ερωτεύτηκε στην αρχή της γνωριμίας σας!Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αντιλαμβάνεσαι πως η περίοδος είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, αλλά και για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 11, 14


   

             Ζώδια​ Παρθένος

Η εβδομάδα ενισχύει τον ερωτισμό και τη γοητεία σου κι αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου η σχέση με το ταίρι σου γίνεται ακόμα πιο δυνατή καθώς το πάθος κυριαρχεί μεταξύ σας, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους έλκεις σαν μαγνήτης τους υποψήφιους συντρόφους με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση! Επιπλέον, η ανάγκη σου για δέσμευση γίνεται πιο επιτακτική και δεν είναι απίθανο να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, που θα έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε κάτι μακροχρόνιο και σταθερό. Άλλωστε, είτε πρόκειται για νέα σχέση είτε για την υπάρχουσα, δεν προτίθεσαι να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη δέσμευση, την απόλυτη ένωση με το ταίρι σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 14, 17, 25  


    


             Ζώδια​ Ζυγός 

Μπαίνεις κι εσύ σε μια διαδικασία ανανέωσης, αναδιοργάνωσης και επανεκκίνησης. Είτε έχεις σχέση είτε όχι, διαγράφεις το παρελθόν, ξεπερνάς απωθημένα, συγχωρείς και κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου ή με μια νέα γνωριμία, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Η εβδομάδα μπορεί να σε κάνει κάπως απόμακρο, ενώ ενδεχομένως να δημιουργήσει και ένα μικρό πρόβλημα στη σχέση σου, αφού θα σε απασχολούν περισσότερο τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και λιγότερο το συναίσθημα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να νοιώσεις απογοήτευση από μια νέα γνωριμία που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 16, 28


        
              Ζώδια​ Σκορπιός 

Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εβδομάδα για σένα. Η εβδομάδα κάνει καλό στην ψυχολογία σου, βελτιώνει τη διάθεσή σου, ενώ σε απαλλάσσει από καχυποψίες και… αρνητικά σενάρια! Αυτή την εβδομάδα ονειροπολείς, κάνεις νέα σχέδια, απολαμβάνεις την παρέα του/της συντρόφου σου ή - αν ανήκεις στους αδέσμευτους - μιλάς με νέα πρόσωπα, που ξυπνούν το ρομαντισμό σου! Κλείνεις έναν κύκλο του παρελθόντος και με δυναμισμό κι ενεργητικότητα βάζεις νέους στόχους από κοινού με το ταίρι σου ή ξεκινάς μια καινούρια σχέση αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 11, 18, 20



              Ζώδια​ Τοξότης

Η εβδομάδα απαιτεί μια προσοχή όπως και να το κάνουμε, γιατί μπορεί να ενισχύσει μια παρορμητική τάση, μπορεί να σε κάνει να μιλάς ή να ενεργείς χωρίς να σκέφτεσαι, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διαφωνίες με το ταίρι σου, ή να σε εκθέσει απέναντι σε μια νέα γνωριμία, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Κατά τα άλλα, θα χαρακτηρίζεσαι από πρωτοτυπία, δυναμισμό, αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση. Νοιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις ό,τι βάλεις στο νου σου και όντως έτσι είναι, τουλάχιστον στα αισθηματικά σου, όπου κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου ή ξεκινάς μια νέα σχέση, με τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 12, 15, 29  


      
             Ζώδια​ Αιγόκερως 

Μπορεί η εβδομάδα να σχετίζεται κυρίως με τα οικονομικά, όμως έχει να κάνει και με το βαθύ σου συναίσθημα, αλλά και την αίσθηση ασφάλειας. Έτσι, η εβδομάδα αυτή ενισχύει τη γοητεία σου και βάζει στο κρεββάτι σου φωτιά αν είσαι δεσμευμένος/η, ή φέρνει στο δρόμο σου νέες γνωριμίες μέσω των social media που σε ξεσηκώνουν, αν είσαι αδέσμευτος/η. Παράλληλα, ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που σε χαρακτηρίζουν, σε βοηθούν να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην προσωπική σου ζωή και να θέσεις όρια όπου κρίνεις ότι είναι απαραίτητο. Παράλληλα, η εβδομάδα, ενισχύει την ευαισθησία σου, βελτιώνει την επικοινωνία με το ταίρι σου, σας φέρνει πιο κοντά και σας δένει ακόμα περισσότερο. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 17, 19, 23


          


             Ζώδια​ Υδροχόος

Η εβδομάδα, σε ενεργοποιεί να κάνεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και σου χαρίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση! Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο επηρεάζει και τα αισθηματικά σου, όπου αν έχεις σχέση εκπλήσσεις το ταίρι σου αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που σας φέρνουν πιο κοντά, ενώ αν δεν έχεις, βρίσκεις το θάρρος και την τόλμη να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις με τη γοητεία και την επικοινωνιακή δεινότητα, που σου χαρίζει η εβδομάδα! Παράλληλα, ακτινοβολείς, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να καταφέρεις τον όποιο αισθηματικό σου στόχο, ενώ πλήθος θαυμαστών σε ακολουθεί παντού! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 13, 22


      
               Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτή η εβδομάδα σχετίζεται και με το βάθος του συναισθήματός σου και τις σχέσεις σου! Η εβδομάδα σου χαρίζει ενεργητικότητα, δυναμισμό και αυξημένη libido, κάτι που κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο! Γενικά το συναίσθημά σου είναι ενισχυμένο και η εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα αισθησιακή και παθιασμένη, ενώ θα έχεις και μια διάθεση συμβιβασμού, πράγμα που θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν οι διαφωνίες με το ταίρι σου. Με την αυξημένη γοητεία σου μπορείς πολύ εύκολα να κατακτήσεις το όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρο. Βεβαία, τώρα δε σε ενδιαφέρει καθόλου το εφήμερο και το περαστικό, θέλεις μια σχέση που θα αντέξει στο χρόνο… 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 10, 17


          

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα