ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  12/12 έως 16/12


 

                Ζώδια​ Κριός

Αυτή την εβδομάδα, θα σε απασχολήσουν κυρίως τα επαγγελματικά σου, αλλά και τα ζητήματα της καθημερινότητας. Παρόλο που θα είναι μια σχετικά ήρεμη εβδομάδα, κάποια μικροπροβλήματα δεν σε αφήνουν να εκφραστείς στο ταίρι σου όπως θα ήθελες, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είναι πολλές. Οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν, όπως άλλωστε και τα φλερτ που θα σε πολιορκούν όπου κι αν βρεθείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 23, 28    


 

               Ζώδια​ Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα μπεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το σύντροφό σου, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Ωστόσο, φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους μαζί του, για να έχεις και το θετικό αποτέλεσμα που θέλεις. Όσο για εσένα που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, προσπάθησε να γίνεις πιο ανοιχτός και διαθέσιμος στα άτομα που εισβάλλουν τώρα στη ζωή σου. Η ευαισθησία σου και ο συναισθηματισμός σου σε κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό/ή και ερωτεύσιμο/η.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 16, 23


   
               Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτή την εβδομάδα, έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με τον/τη σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σας, που μπορεί να σας έχουν απομακρύνει. Η εβδομάδα, σε ευνοεί αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς, για να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Όσο για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μην ανησυχείς! Η μοναξιά σου σύντομα θα λάβει τέλος, αφού μια νέα, συναρπαστική γνωριμία θα κάνει την είσοδό της στη ζωή σου και θα σε… ξεμυαλίσει! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 19, 24, 26


       
                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτή την εβδομάδα θα δεις το μέλλον στα αισθηματικά σου με περισσότερη αισιοδοξία, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι! Μια ιδιαίτερα αισθησιακή εβδομάδα λοιπόν σε περιμένει, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, καθώς ως δια μαγείας θα εξαφανιστούν κάποιες αρνητικές καταστάσεις στη σχέση σου, που δημιουργούσαν συννεφάκια ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου! Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορεί να δώσεις βάρος στα επαγγελματικά σου, αλλά η γοητεία σου και η ακτινοβολία σου δεν θα σου επιτρέψουν να αφοσιωθείς σε αυτά! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 12, 28


    

                  Ζώδια​ Λέων

Μια ήρεμη κι επικοινωνιακή εβδομάδα σε περιμένει στα αισθηματικά σου. Μπορεί το σκηνικό που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα να ήταν λίγο ασαφές, τώρα όμως θα σου δοθεί η δυνατότητα να το ξεκαθαρίσεις και να ανακτήσεις τις χαμένες ισορροπίες στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Μη χάσεις την ευκαιρία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, για να κάνεις μια επανεκκίνηση στον δεσμό σου! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, αυτή την εβδομάδα με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά σου, είναι σίγουρο πως οι νέες γνωριμίες δε θα σου λείψουν! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 15, 20, 28


      
                  Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις αισθηματικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, εκμεταλλεύσου το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό για να καθίσεις με τον/τη σύντροφό σου και να μιλήσετε ξεκάθαρα για όλα τα θέματα της σχέσης σας, που σε απασχολούν. Όσο για εσένα που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να καταφέρεις να το συναντήσεις! Θα ερωτευτείς, η γοητεία σου και η ενισχυμένη ευαισθησία σου θα φέρουν στον δρόμο σου πολλές νέες γνωριμίες, ενώ τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 16, 22, 25  


       


                   Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου. Με την ενισχυμένη επικοινωνιακή σου δεινότητα, τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να βγείτε μαζί να διασκεδάσετε, να συναντήσετε φίλους και να ανανεωθείτε. Όσο για σένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος, αυτή την εβδομάδα μάλλον θα αλλάξεις… status και θα περάσεις στους δεσμευμένους! Η γοητεία σου και το σεξαπίλ σου δεν κρύβονται, λάμπεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς, ενώ με την κοινωνικότητά σου είσαι η ψυχή της παρέας. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 19, 26


       
                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή την εβδομάδα, τα αισθηματικά σου έχουν πολλές και θετικές εξελίξεις, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος/η. Καταρχήν, αν ανήκεις στους δεσμευμένους τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άσε κατά μέρος τους εγωισμούς, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και μην κάνεις κουβέντες για προβλήματα που έχουν περάσει, γιατί αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική, ρομαντική, αλλά και… αισθησιακή! Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, αυτή την εβδομάδα με την κοινωνικότητά σου, την αισιοδοξία και την ανεβασμένη σου διάθεση, είναι σίγουρο πως μπορείς να σαγηνέψεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… ερωτικό σου στόχαστρο.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 14, 22


   

                 Ζώδια​ Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή πορεία! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα μπορείς να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σου. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Όσον αφορά εσένα που περιμένεις τον έρωτα να έρθει στη ζωή σου, κάποια χαρμόσυνα μαντάτα θα ακούσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Δεν αποκλείεται να αφορούν σε κάποιο άτομο από το παρελθόν, που ο κύκλος της σχέσης σας δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 9, 11, 13


      
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτή την εβδομάδα ανοίγει ο δρόμος για να λύσεις μια και καλή τα προβλήματα που σε απασχολούν στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, και να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις που σου προκαλούν ανασφάλεια! Παράλληλα, με τη libido σου στα ύψη, είναι σίγουρο πως θα περάσεις… καυτές στιγμές με το ταίρι σου, ενώ θα κάνετε μαζί όνειρα για το κοινό σας μέλλον, αφού κάθε συννεφάκι που σκίαζε το δεσμό σας, θα εξαφανιστεί με την καλή επικοινωνία που θα υπάρχει μεταξύ σας. Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους, αυτή την εβδομάδα δεν θα μείνεις παραπονεμένος! Το πλανητικό σκηνικό ανεβάζει την αισιοδοξία σου, την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και τη γοητεία σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 18, 23


       


                   Ζώδια​ Υδροχόος

Την εβδομάδα αυτή αν ανήκεις στους δεσμευμένους η σχέση σου θα απογειωθεί! Μην ξεχνάς η εβδομάδα θα κάνει την επικοινωνία ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου πιο εύκολη και πιο ουσιαστική. Παράλληλα, θα διασκεδάσετε μαζί, θα συναντήσετε κοινούς φίλους και θα περάσετε υπέροχα, κάνοντας μια νέα αρχή μεταξύ σας, αφού και στο κρεββάτι σας το φλογερό πάθος θα κυριαρχεί! Οι νέες γνωριμίες πολλές και ανάμεσα σε αυτές δεν αποκλείεται να κρύβεται και το ένα και μοναδικό άτομο, που θα σε κάνει να εγκαταλείψεις την εργένικη ζωή και να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε έναν σταθερό δεσμό, που θα σε καλύπτει απόλυτα! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 12, 24


        
                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως καλό θα είναι να αφιερώσεις χρόνο και στη αισθηματική σου ζωή, όπου το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Αυτή την εβδομάδα, μπορείς να αντιμετωπίσεις με διαλλακτικότητα κάποια παράπονα και ζήλειες που θα σου εκδηλώσει ο σύντροφός σου και να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Αν ανήκεις στους Ιχθύες που δεν έχουν βρει ακόμα το έτερον τους ήμισυ, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό, σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό σου περιβάλλον, είτε το φιλικό, είτε το επαγγελματικό. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 17, 25


         

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα