ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  28/11 έως 02/12


 

                Ζώδια​ Κριός

Η επικοινωνιακή σου διάθεση αλλά και η γοητεία σου ανεβαίνουν στα ύψη! Επίσης, θα χαρακτηρίζεσαι από μια τάση για ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και θα πειραματιστείς σε αυτόν τον τομέα, γεγονός που θα σου φτιάξει το κέφι και την ψυχολογία, ενώ θα καταφέρεις να ανανεώσεις και τη σχέση σου, κάνοντας πράγματα μαζί με το ταίρι σου, που θα σας φέρουν πιο κοντά! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, θα έχεις μια αστείρευτη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες, αξιοποίησε την εβδομάδα αυτή για να διευρύνεις τον κύκλο σου και να διασκεδάσεις, ή ακόμα και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 14, 17, 22


  
                 Ζώδια​ Ταύρος

Το διάστημα που ακολουθεί μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη, άσε την κοινωνικότητά σου να κάνει το θαύμα της και σίγουρα θα βρεις το ιδανικό ταίρι, που τόσο καιρό αναζητάς! Η εβδομάδα μπορεί να σου προκαλέσει μια ψυχική ένταση και να σε κάνει ιδιαίτερα πιεστικό και απαιτητικό από τους άλλους, και ιδιαίτερα από το ταίρι σου, προκαλώντας εντάσεις και ηλεκτρισμένο κλίμα. Αλλά και στο τέλος της εβδομάδας, θα χαρακτηρίζεσαι από μια έλλειψη ευγένειας και… τακτ, γεγονός που όπως αντιλαμβάνεσαι δεν προωθεί την αρμονία στις σχέσεις… 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 18, 22, 26


  

                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα τονίζει την κοινωνικότητά σου και να σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου ή με νέες γνωριμίες, αν είσαι αδέσμευτος/η! Και μάλιστα, αυτό το όμορφο κλίμα στα αισθηματικά σου θα συνεχιστεί, γιατί σου δίνει την ώθηση και την αυτοπεποίθηση να εξελίξεις ή να επιλύσεις όποιο θέμα σε απασχολεί, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σου! Κατά τα άλλα, η εβδομάδα σου προβλέπεται ιδιαίτερα θετική, αφού αν είσαι μόνος/η, με την κοινωνικότητά σου στα ύψη και την αυτοπεποίθησή σου επίσης, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα είναι άφθονα, ενώ και η δική σου ρομαντική διάθεση θα σε φέρει μπροστά στο ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης, που θα κρατήσει στο χρόνο! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 25, 28


     

                    Ζώδια​ Καρκίνος 

Η κοινωνικότητά σου ενισχύεται και βελτιώνεται αυτό το διάστημα καθώς και αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μην αφήσεις ευκαιρίες για αισθηματική αποκατάσταση να πάνε χαμένες! Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να δεις τη σχέση σου να εξελίσσεται, να ανθίζει και να σταθεροποιείται, ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα να την επισημοποιήσεις με κάποιο τρόπο! Η εβδομάδα μπορεί να σου προκαλέσει μια ανασφάλεια, ενώ μπορεί να νοιώσεις και ανεπαρκής στο συναισθηματικό τομέα… Η αυτοπεποίθηση σου δεν είναι και στα καλύτερά της, κι αυτό δεν σε βοηθά να κάνεις νέες γνωριμίες, ούτε να αποκαλύψεις τη γοητεία σου. Ταυτόχρονα δυσκολεύεσαι και να εκφραστείς ανοιχτά, γεγονός που δεν προωθεί ούτε την επικοινωνία με το ταίρι σου, αλλά ούτε και τη σύναψη μιας νέας σχέσης. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 18, 21


 

   

                    Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα σου, φωτίζει τα ταλέντα σου και να ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και τη γοητεία σου! Αν είσαι αδέσμευτος/η αυτό μπορεί να φέρει στη ζωή σου νέες, αξιόλογες γνωριμίες, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η ο ρομαντισμός και ο αισθησιασμός σου ενθουσιάζουν το ταίρι σου, που πραγματικά απολαμβάνει τη σχέση σας! Αυτή η εβδομάδα σε προικίζει με γοητεία, κομψότητα, κοινωνικότητα, αλλά και ρομαντισμό! Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό θα έχει πολλαπλά οφέλη για σένα! Καταφέρνεις να σαγηνέψεις το ταίρι σου, να ανανεώσεις τη σχέση σου, να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία...

Τυχεροί αριθμοί: 6, 17, 19, 24


       
                    Ζώδια​ Παρθένος

Η εβδομάδα σου, θα ανεβάσει την ψυχολογία σου, χαρίζοντάς σου αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση! Η θετική σου στάση και η κοινωνικότητά σου φέρνουν κοντά σου νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα, γεγονός που οφείλεις να αξιοποιήσεις, αν ανήκεις ακόμη στους αδέσμευτους του ζωδίου. Ο ήδη έντονος μαγνητισμός και ο αισθησιασμός σου τονίζονται ακόμα περισσότερο και γοητεύεις τα πλήθη, οι θαυμαστές κάνουν ουρά και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ο δεσμός σου θα γίνεται όλο και πιο ισχυρός.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 11, 16, 20


 

                    Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτή η εβδομάδα για σένα, μπορεί να μην ξεκινά και με τον καλύτερο τρόπο για τα αισθηματικά σου, όμως στην πορεία της θα σε αποζημιώσει! Στις αρχές της, ίσως να νοιώσεις μια αναστάτωση κι έναν εκνευρισμό, που με την εξωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει, δε θα διστάσεις να εκδηλώσεις και στο περιβάλλον σου, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα… Παράλληλα, ίσως να νοιώσεις και μια έλλειψη αυτοπεποίθησης και μια αδυναμία στο να αντιμετωπίσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, γεγονός που μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου και να σε απομονώσει. Ξεπερνάς τις ανασφάλειες και ξαναβρίσκεις τον παλιό, καλό και… ελκυστικό εαυτό σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 13, 22, 28


    
                 Ζώδια​ Σκορπιός 

Η εβδομάδα, σχετίζεται με το συναίσθημα και το πάθος! Αντιλαμβάνεσαι πως… η εβδομάδα σου δεν θα πάει και άσχημα στα αισθηματικά! Αν είσαι αδέσμευτος μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν τώρα, για να… αποκατασταθείς κι εσύ και να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου! Όμως κι εσύ που ήδη έχεις ταίρι, μέσα από την κοινωνικότητά σου και τις φιλικές παρέες θα μπορέσεις να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα, θα της δώσεις έναν αέρα ανανέωσης και θα την κάνεις ακόμα πιο δυνατή! Κατά τα άλλα, η εβδομάδα χρειάζεται λίγη προσοχή από τη μεριά σου, γιατί δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις και συγκρούσεις. Η αρμονία μπορεί να πάει… περίπατο, ενώ τα παιχνίδια εξουσίας δίνουν και παίρνουν. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 10, 11, 15


       


                   Ζώδια​ Τοξότης

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εβδομάδα προβλέπεται να είναι αυτή για τα αισθηματικά σου. Η εβδομάδα θα σου προσφέρει τις ευκαιρίες που θέλεις, για να ανανεώσεις τη σχέση σου ή για να κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει και θα σε ξεσηκώσει! Είσαι σε θέση να προβάλεις τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου, αλλά και τον ερωτισμό σου, μαγεύοντας το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Την εβδομάδα αυτή λοιπόν, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σου επίσης, και κάτω από αυτό το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό δε θα σου είναι δύσκολο να… αποπλανήσεις το ταίρι σου ή το αντικείμενο του πόθου σου, βάζοντας φωτιά στο κρεββάτι σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 19, 24


      
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτή η εβδομάδα δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου,  ωστόσο δε θα μείνεις καθόλου παραπονεμένος/η από τις εξελίξεις που θα έχεις στην προσωπική σου ζωή! Η εβδομάδα σου φέρει… δώρα, που θα είναι κυρίως οικονομικής φύσης, όμως ταυτόχρονα θα ενισχύσουν και την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και τον ερωτισμό σου, έχοντας θετικό αντίκτυπο στα θέματα της καρδίας σου! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους το επόμενο διάστημα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες αισθηματικής αποκατάστασης, που δε θα πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες. Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, τώρα θα σου δοθεί η δυνατότητα να την εξελίξεις και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε από κοινού με το ταίρι σου να την επισημοποιήσετε ή να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 12, 20


        


                   Ζώδια​ Υδροχόος

Η εβδομάδα, ενισχύει τη δημιουργικότητά σου και φέρνει ενδιαφέροντα νέα ξεκινήματα, καθώς σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και να πάρεις στα χέρια σου την αισθηματική σου ζωή! Έτσι, θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται ουσιαστικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Αν πάλι προχωρήσεις τώρα σε μια σχέση, αυτή θα χαρακτηρίζεται από το βαθύ συναίσθημα και το δέσιμο, ενώ και στις δυο περιπτώσεις, το πάθος θα κυριαρχεί! Από την άλλη, γίνεσαι πιο κοινωνικός, φιλικός κι ευχάριστος. Αν είσαι δεσμευμένος/η, γίνεσαι πιο γενναιόδωρος απέναντι στο ταίρι σου και βρίσκετε τις ισορροπίες μεταξύ σας, γεγονός που σας φέρνει πιο κοντά!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 13, 22


        
                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Η εβδομάδα, σχετίζεται με την οικειότητα και τη συναισθηματική σου ασφάλεια! Αντιλαμβάνεσαι πως αυτό είναι πολύ καλό για σένα σε αισθηματικό επίπεδο, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η σχέση σου όχι μόνο σταθεροποιείται, αλλά ανεβαίνει και επίπεδο και τώρα μπορείς να ελπίζεις σε μια επισημοποίηση, αν αυτό είναι που θέλεις. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τώρα θα καταφέρεις να αποκτήσεις μια σχέση όπως ακριβώς τη θέλεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις όμως είναι να μην αφήσεις μια υπερβολική αυτοπεποίθηση και τον τονισμένο εγωισμό σου να υπερισχύσουν και να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 17, 19  



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα