ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά σου και γενικά με την καθημερινότητα σου και αυτό θα γίνει αιτία να βγει στη φόρα ο επαγγελματισμός σου και η τάση σου να τα προλάβεις όλα. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα γίνει αιτία να πάρεις τα πάνω σου ξανά να βρεις την χαμένη σου διάθεση και φόρμα και να ασχοληθείς με όλα τα θέματα που σε απασχολούν σήμερα και γενικά να κλείσεις και κάθε εκκρεμότητα που ακόμα υπάρχει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Κάποιο οικογενειακό θέμα που σας απασχόλησε εδώ και καιρό σήμερα θα κάνει την εμφάνιση του ξανά και θα κληθείς μαζί με μέλη της οικογένειας σου να το λύσετε μια και καλή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει καχύποπτο/η με τους γύρω σου και θα προσπαθήσεις να κατανοήσεις τι ακριβώς ζητούν από εσένα καθώς θα θέλουν να μάθουν κάποια πράγματα που σε αφορούν.

 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή αστρολογική όψη δεν θα είναι και τόσο υπέρ σου και θα σε κρατά σε εγρήγορση με σκοπό να πρέπει να ασχοληθείς με τα θέματα σου και να μην τα φορτώσεις στον κόκορα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η ανάγκη να θέλεις να ασχοληθείς με τις σχέσεις που αφορούν άτομα του περιβάλλοντος σου και να τις ενισχύσεις ξανά. 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα μεγαλώσει και άλλο τους εσωτερικούς σου φόβους και θα βγάλει στην φόρα την αδυναμία που νιώθεις μέσα σου και θα αφορά ζητήματα και δουλειές που θα προκαλέσει η καθημερινότητα σου και θα σε φέρει στα όρια σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα μεγαλώσει και θα ενισχύσει την εσωτερική σου αδυναμία με αποτέλεσμα να βγει στην επιφάνεια η όμορφη και ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σου.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η μέρα θα μεγαλώσει και θα ενισχύσει την ανάγκη σου να αναζητήσεις την επαγγελματική καταξίωση και γενικά να καταφέρεις να πετύχεις στην δουλειά σου αλλά και να δείξεις στο περιβάλλον σου την αξία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα θα βρεθείς με άτομα που έχει καιρό να τα δεις και γενικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα πείτε και να θυμηθείτε τα παλαιά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η μέρα δεν θα σε αφήσει να ηρεμήσεις σήμερα καθώς θα κάνουν την εμφάνιση τους σκέψεις από το παρελθόν που θα σε κυριεύσουν και θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα αφορούν κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί και σου προκάλεσαν δυσφορία. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σου και αυτό θα γίνει αιτία για να κερδίσεις την συμπάθεια του περιβάλλοντος σου. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα