ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 26/11 έως 27/11




                    Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο, καταφέρνεις να ξεπεράσεις φόβους και ανασφάλειες και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Παράλληλα, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν, κάτι που θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αφού θα προλαβαίνεις τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου πριν καν τις εκφράσει, κάνοντας το ευτυχισμένο! Αλλά εξίσου χρήσιμη θα αποδειχτεί η διαίσθηση και σ’ εσένα που είσαι αδέσμευτος/η, καθώς θα πιάνεις “στον αέρα” τις διαθέσεις της κάθε νέας γνωριμίας που σε πλησιάζει κι έτσι θα ξέρεις πού να ρίξεις τα “βέλη” σου...

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 19, 23


       

                 Ζώδια​ Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και στα σχέδιά σου είναι να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με τους φίλους σου! Αν όμως είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να συμπεριλάβεις και το ταίρι σου σε αυτά τα σχέδια, για δυο λόγους: πρώτον για να αποφύγεις τη γκρίνια και δεύτερον, γιατί είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να ξεφύγετε από την καθημερινή τριβή μεταξύ σας! Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος/η, μην ξαφνιαστείς αν κάποιο άτομο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, σου εξομολογηθεί ότι έχει… βαθύτερα αισθήματα για σένα! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 7, 11, 25


 

                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Έντονο προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα, αν και όχι για τα αισθηματικά σου. Προτεραιότητα για σένα θα είναι η καριέρα σου και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Ωστόσο, αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήνεις το ταίρι σου απ’ έξω, αφού μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα ή να σου δώσει κάποιες συμβουλές που θα σου λύσουν τα χέρια! Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, είναι σίγουρο πως θα κάνεις αξιόλογες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, ενώ τα φλερτ δεν θα λείψουν. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 18, 21, 26


    
                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Είναι σίγουρο ότι αυτό το σαββατοκύριακο τα αισθηματικά σου θα πάνε… περίφημα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αξιοποίησε το ρομαντισμό και την τρυφερότητα που σου χαρίζει το σαββατοκύριακο, για να οργανώσεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα με το ταίρι σου που θα επιτρέψει και στους δυο σας να εκδηλώσετε το συναίσθημά σας και να εκφράσετε την αγάπη σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα φίλων και συγγενών! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ακόμα, η λέξη-κλειδί είναι “επικοινωνία”! Μια συζήτηση με κάποιο πρόσωπο που τώρα συναντάς, θα ξεσηκώσει το συναίσθημά σου και θα νοιώσεις πως μαζί του σε δένουν πολλά! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 15, 28


   


                    Ζώδια​ Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον η γνωστή σου εξωστρέφεια θα περιοριστεί λίγο και θα δώσει τη θέση της στην… περισυλλογή! Ίσως μάλιστα να μπεις στη διαδικασία να εξετάσεις τις μέχρι τώρα επιλογές σου και να κάνεις τον απολογισμό σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό μπορεί να σου προκαλέσει μια συναισθηματική ένταση, που φυσικά ο καλύτερος τρόπος να την εκτονώσεις είναι στο… κρεββάτι με το ταίρι σου! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην μέσα να… κλαις τη μοίρα σου, αλλά βγες να διασκεδάσεις με τους φίλους σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 16, 29


    
                   Ζώδια​ Παρθένος

Αν θέλαμε, να περιγράψουμε το δικό σου σαββατοκύριακο με δυο λέξεις, θα λέγαμε “συναίσθημα και πάθος”! Την Κυριακή, το πάθος θα χαρακτηρίζει κάθε σου ενέργεια και σε κάθε τομέα της ζωής σου και κάτω από αυτές τις συνθήκες, το κρεββάτι σου θα πάρει φωτιά είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! Στην πρώτη περίπτωση, δεν θα κάνεις βήμα χωρίς το ταίρι σου, θέλεις να το έχεις δίπλα σου συνεχώς, ενώ κι εκείνο δεν μπορεί να σου χαλάσει χατίρι, γεγονός που αναζωπυρώνει τη φλόγα της αγάπης σας και σας φέρνει ακόμα πιο κοντά, ενώ και η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο δεν μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 18, 24


  

                      Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα σε απασχολήσουν κυρίως θέματα της καθημερινότητας ή ακόμα κι επαγγελματικές εκκρεμότητες, αλλά θα βρεις τον τρόπο να τα φέρεις όλα εις πέρας! Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν θα παραμελήσεις ούτε την αισθηματική σου ζωή! Βεβαίως, αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως να χρειαστεί να υποστείς μια μικρή… γκρίνια από τον/τη σύντροφό σου... Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα απολαμβάνεις το φλερτ, ενώ νέες γνωριμίες θα προκύπτουν όπου κι αν βρεθείς!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 15, 23


      
                Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο, είσαι ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια στον τομέα των αισθηματικών σου! Το σαββατοκύριακο, ανεβάζει τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό σου στα ύψη και μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο διήμερο με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο μη χάσεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, γιατί μέσα από το φιλικό σου κύκλο θα προκύψει μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει και θα κάνει την αυτοπεποίθησή σου να χτυπήσει κόκκινο! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 19, 23


          


                 Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένειά σου. Αυτό το Σάββατο ίσως να σου προκαλέσει έναν εκνευρισμό, που αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να εκτονώσεις στο σύντροφό σου. Πριν το κάνεις όμως, καλύτερα να σκεφτείς τις συνέπειες που μπορεί να έχει ένας καυγάς μαζί του και να συγκρατηθείς! Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο καλό θα είναι να δείξεις φλερτάρεις διακριτικά, για να μην εκτεθείς! Οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν, αλλά πρόσεξε να μην γίνεις πιεστικός/ή απέναντι σε κάποια από αυτές! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 13, 20


        
                Ζώδια​ Αιγόκερως 

Ιδιαίτερα επικοινωνιακό προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα! Αν έχεις ήδη μια σχέση, θα απολαύσεις με το ταίρι σου την παρέα κοινών φίλων, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας ανανεώσει! Και φυσικά, αυτή η ανανέωση θα εκφραστεί και στο… κρεββάτι σας, όπου με τις ευνοϊκότατες όψεις της Κυριακής, η φαντασία θα πάρει το πάνω χέρι! Από την άλλη, εσύ που παραμένεις αδέσμευτος/η, ίσως αυτή η κοινωνικότητα που σε διακρίνει, να σε ωθεί να κάνεις αδιάκριτες ερωτήσεις σε κάποιο άτομο που μόλις γνώρισες και που σε ενδιαφέρει. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 11, 14


    


                Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά, γεγονός που ίσως να σε κάνει να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα το ταίρι σου μέχρι να καταφέρεις να βάλεις το… πορτοφόλι σου σε τάξη! Άλλωστε, με τον αισθησιασμό και την ανεβασμένη libido που θα έχεις αυτό το σαββατοκύριακο, έχεις τη δυνατότητα να το αποζημιώσεις στο… έπακρο, χαρίζοντας του μοναδικές, αισθησιακές στιγμές, αλλά και ουσιαστική επικοινωνία! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται αυτό το σαββατοκύριακο να συναντήσεις… τον έρωτα της ζωής σου, ένα άτομο που θα σε ξεσηκώσει και θα παθιαστείς μαζί του! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 10, 22


      
                 Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο, μπορεί να εξελιχθεί με δυο τρόπους για σένα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους. Ο πρώτος, που μπορείς να αποφύγεις γιατί είναι στο χέρι σου, είναι να δώσεις υπερβολική προσοχή και σημασία στον εαυτό σου. Την Κυριακή, θα είναι πολύ εύκολο να υιοθετήσεις μια εγωκεντρική κι εγωιστική στάση και να θέλεις να περάσει μόνο το δικό σου.... Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του και δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα του καυγά! Υπάρχει όμως και ο δεύτερος δρόμος: Να αξιοποιήσεις τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση για να… αποπλανήσεις το ταίρι σου και να περάσετε ένα άκρως αισθησιακό και παθιασμένο διήμερο! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μην το παρακάνεις και μη γίνεις πιεστικός/ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή με μια νέα γνωριμία που θα προκύψει!

Τυχεροί αριθμοί: 7, 12, 14, 26



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα