ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Καλό θα είναι να μην πάρεις τίποτα τοις μετρητοίς σήμερα και ότι και αν κάνεις να το σκέφτεσαι σωστά και ορθά. Μην πεις λόγια που ίσως να πικράνουν άτομα που αγαπάς και μην κρίνεις αρνητικά κανένα για να μην προκαλέσεις κρίση στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ:
Μέσα στη δουλειά σου θα κάνεις σημαντικές αλλαγές που σίγουρα θα λειτουργήσουν θετικά στο μέλλον σου και θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις και να αλλάξεις την καθημερινότητα σου που σε οδηγεί σε μια στασιμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα προκαλέσει διάφορες καταστάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις και θα αφορά τα συναισθηματικά σου τα επαγγελματικά σου ακόμα και τα πιο προσωπικά σου θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα γίνει αιτία για να τα βάλεις με άτομα της οικογενείας σου και αυτό θα προκαλέσει μια ένταση μεταξύ σας που θα οδηγηθεί σε διαφωνία απόψεων αλλά και θα φέρει συναισθηματική ανασφάλεια σε εσένα.  

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα σα να μην έχεις και τόση όρεξη να μιλήσεις με τους γύρω σου και γενικά θα θέλεις να βρεις την ηρεμία σου και την χαλάρωση σου καθώς οι προηγούμενες ημέρες σε κουράσουν αρκετά και οποιαδήποτε επαφή με άτομα που είναι κοντά σου ίσως να προκαλέσει ένταση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Το κύριο μέλημα σου θα είναι τα οικονομικά σου και ο τρόπος που θα τα αυξήσεις θα σε προβληματίσει αρκετά. Καλό θα είναι να μην πάρεις τελικές απόφάσεις σε επαγγελματικά σου θέματα κάτι που ίσως σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα θα βάλεις μια τάξη στα συναισθήματα που νιώθεις για κάποια άτομα που είναι κοντά σου και θα ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά μαζί τους για να καταλάβεις και να κατανοήσεις ποια πρόσωπα αξίζει να είναι στη ζωή σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα θα εμφανίσεις κάποιες φοβίες που θα σε κυριεύσουν και θα σε κάνουν να απόμακρυνθείς από τους γύρω σου γιατί η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται με πολλά εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σου προκαλέσει μια ταραχή με άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου καθώς δεν θα μπορείς να βρεις μια σωστή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου η και τα επαγγελματικά σου και θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία και έμφαση στην δουλειά σου. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Θα βγάλεις από το μυαλό και την σκέψη σου ότι σε αγχώνει και θα συναντήσεις άτομα που θα σε ανεβάσουν και θα σε γεμίσουν με ενέργεια. Ενδέχεται ακόμα να έχεις μια διαφωνία με άτομα του περιβάλλοντος σου πάνω σε κάποιο θέμα που σας αφορά.

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα θα βγάλεις στην φόρα και κάποια συναισθηματικά κενά που έχεις μέσα σου με σκοπό να ξαλαφρώσεις. Ίσως αυτό να σε οδηγήσει σε υπερβολές και να πεις λόγια που δεν θα τα εννοείς.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα