ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Θα υπάρξουν και κάποιες καλές ευκαιρίες που θα σχετίζονται με την εργασία σου και δε θα πρέπει να τις χάσεις γιατί θα λειτουργήσουν θετικά στο μέλλον σου.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα λειτουργήσει θετικά για εσένα για να λύσεις θέματα που σχετίζονται με άτομα του περιβάλλοντος σου αλλά και με άτομα που βρίσκονται στην δουλειά σου αλλά και συναισθηματικά σου ζητήματα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα από νωρίς οι ημερήσιες υποχρεώσεις σου θα βγουν στην φόρα με απότέλεσμα αυτό να σε αγχώσει και να σε κάνει να απόπροσανατολιστείς λίγο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η μέρα θα σου φέρει καλοτυχία σήμερα και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις ξανά τις δυνάμεις σου και να ασχοληθείς με ότι σε ευχαριστεί και σε ξεκουράζει αλλά και να βρεθείς κοντά σε άτομα που αγαπάς και να τους δείξεις την αγάπη σου στον μέγιστο βαθμό.
 

 

ΛΕΩΝ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα είναι θετική για εσένα σε ότι αφορά θέματα και προβλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια σου και αυτό θα γίνει με τον διάλογο και την κατανόηση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα είναι ευνοική σε ότι αφορά καινούργιες επαφές που θα έχεις με πρόσωπα που θα σε κάνουν να ανέβεις ψυχολογικά και γενικά θα κερδίσεις την συμπάθεια του περιβάλλοντος σου. 

ΖΥΓΟΣ:
Η μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς με θέματα που θα αφορούν τα οικονομικά σου και τον τρόπο να τα αυξήσεις. Θα νιώσεις την ανάγκη πως πρέπει να ασχοληθείς με το πορτοφόλι σου και να σταματήσεις να κάνεις κάποια περιττά έξοδα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε φέρει κοντά σε άτομα που αγαπάς και νοιάζεσαι και θα κάνεις μια κουβέντα και με συνεργάτες σου για θέματα που θα αφορούν την δουλειά σας. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η ημέρα θα είναι αρκετά θετική μαζί σου και θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τα σχέδια και τους στόχους που έχεις βάλει. Καλό θα είναι όμως να μην τα κοινοποιήσεις και να τα κρατήσεις για εσένα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η μέρα θα σε ανανεώσει αρκετά σήμερα και θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου αλλά και με τους γύρω σου και θα ασχοληθείς με ότι σε ευχαριστεί εσένα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα γίνει αιτία να λάμψεις ότι και αν κάνεις σήμερα και όποιο άτομο και αν συναντήσεις να το κερδίσεις με την εικόνα που θα βγάζεις προς τα έξω και την αυτοπεποίθηση που θα αισθάνεσαι με τον εαυτό σου. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα λειτουργήσει θετικά στα σχέδια σου και θα σε κάνει να προγραμματίσεις μια μικρή απόδραση αναψυχής αλλά και να ασχοληθείς με θέματα που θα έχουν να κάνουν με τις σπουδές σου.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα