ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα βγάλει στη φόρα τις βαθύτερες σκέψεις σου και τα συναισθήματα σου τα οποία θα προκαλέσουν μια ταραχή στους γύρω σου καθώς θα είναι έντονα και θα δείξεις στον υπερθετικό βαθμό τι νιώθεις για τα άτομα που σε περιβάλλουν.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις όλες τις δουλειές σου σήμερα και μάλιστα να βρεις και χρόνο να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά την χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να δώσεις σημασία σε ότι σε απασχολεί όχι μόνο σήμερα αλλά και γενικά καθώς θα απόκτήσεις μεγάλη εσωτερική δύναμη και πίστη στον εαυτό σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η μέρα θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς πιο πολύ με θέματα σημαντικά σου και να καταφέρεις επιτέλους να τα λύσεις μια και καλή για να μπορέσεις να βρεις χρόνο να ασχοληθείς και με εσένα. Ότι και αν κάνεις σήμερα δεν θα περάσει απαρατήρητο.  

 

 

ΛΕΩΝ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να θέλεις να πείσεις τους γύρω σου να δεχτούν τις δικές σου απόψεις και θα το καταφέρεις γιατί θα προβάλεις επιχειρήματα που θα τους πείσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε φέρει κοντά στα δικά τους προβλήματα και θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα προβλήματα τους κάτι που θα σε κάνει να κερδίσεις την συμπάθεια τους. 

ΖΥΓΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα είναι βοηθητική στα σχέδια σου σήμερα και θα λειτουργήσει θετικά για εσένα καθώς θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τους ημερήσιους στόχους σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα λειτουργήσει ευνοικά για εσένα και θα βγάλει στην επιφάνεια την μοναδική σου θέληση και πίστη στον εαυτό σου να θέλεις να πετύχεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου και αυτό θα είναι ένα θετικό βήμα για να καταφέρεις να ολοκληρώσεις τους βαθύτερους στόχους σου. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις κάθε φοβία που αισθάνεσαι είτε αφορά άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος είτε του επαγγελματικού σου και αυτό θα σε βοηθήσει να μιλήσεις μαζί τους με σκοπό να πεις όλα αυτά που νιώθεις και σου προκαλούν εσωτερική ταραχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να δεις και να κατανοήσεις τα πραγματικά συναισθήματα των γύρων σου προς εσένα γεγονός που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποια άτομα πραγματικά νοιάζονται για εσένα και ποια όχι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα προβάλει την ανάγκη σου για δίψα επιτυχίας και σε συνδυασμό με την εσωτερική σου πίστη και θέληση θα καταφέρεις τους στόχους σου. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε φέρει κοντά στους πνευματικούς σου στόχους και το σίγουρο είναι πως θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις το μυαλό σου με καινούργιες και εποικοδομητικές ιδέες.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα