ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα μεγαλώσει και άλλο την ανασφάλεια σου και αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να συνεννοηθείς με τους γύρω σου και να υπάρξει μια ένταση μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε προσγειώσει απότομα καθώς θα σου δείξει πως ακόμα υπάρχουν δουλειές σου που παραμένουν άλυτες και θα πρέπει να ασχοληθείς σε βάθος μαζί τους για να μην τις βρεις μετά βουνό μπροστά σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να γίνεις πολύ απόλυτος/η σε αυτά τα οποία θα λες και θα πιστεύεις και αυτό θα δημιουργήσει μια ένταση στο περιβάλλον σου και στα άτομα που σε περιβάλλουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η ημέρα ίσως σου προκαλέσει μια ένταση και ψυχολογική κρίση καθώς θα νιώθεις πως δεν μπορείς να λύσεις όλα αυτά που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν και αυτό θα σε κάνει απόλυτο/η στις απόψεις σου. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η ημέρα θα σε γεμίσει με άγχος αδυναμία εσωτερική και μπόλικη ανασφάλεια. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε φτάσει στα όρια σου καθώς θα σου προκαλέσει και άλλη αδυναμία και δεν θα μπορείς να ελέγξεις τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα σε κάνει να θέλεις να επιβληθείς κατά κάποιο τρόπο στα άτομα της οικογενείας σου και να θέλεις να βρεθείς κοντά τους. Η ημέρα θα σε κάνει να ζυγίζεις τα θετικά και τα άσχημα.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα μεγαλώσει τις εσωτερικές σου αδυναμίες και τους φόβους σου με αποτέλεσμα η ανασφάλεια σου να κτυπήσει κόκκινο και αυτό θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει μια μικρή αρνητική όψη στις επαφές που θα έχεις με άτομα του κύκλου σου η ακόμα και με πρόσωπα στην δουλειά σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε απασχολήσει σήμερα πιο πολύ απο κάθε τι θα είναι πως θα φανείς πάνω στους άλλους και τι εντύπωση θα κάνεις γενικά στα άτομα που βρίσκονται κοντά σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Αυτό που σε απασχολεί σήμερα θα είναι η πνευματική σου μόρφωση και αυτό θα σε οδηγήσει να ολοκληρώσεις μια εργασία που θα αφορά τις σπουδές σου η να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο που θα σε ενισχύσει με γνώσεις και πνεύμα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη ίσως προκαλέσει μια ταραχή στα οικονομικά σου και σε κάνει να αγχωθείς αυτό αρκετά γιατί απο εκεί που δεν το περιμένεις θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός οικονομικού προυπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα προκαλέσει περίεργες καταστάσεις στις επαφές σου με τους γύρω σου και ακόμα πιο πολύ με άτομα που βρίσκονται στην δουλειά σου η και στην ίδια την σχέση σου και θα δυσκολευτείς να κουμαντάρεις αυτά τα οποία θα νιώθεις.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα