ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 19/11 έως 20/11


 

               Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο χρειάζεται λίγη προσοχή στον αισθηματικό σου τομέα. Το Σάββατο μπορεί να σε φορτώσει με υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες της καθημερινότητας, που θα αναζητούν την επίλυσή τους, γεγονός που θα σου δημιουργήσει μια κούραση. Κι επειδή η κούραση φέρνει κι εκνευρισμό, δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να τα βάλεις με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, για να ξεσπάσεις πάνω του την ένταση που νοιώθεις! Την Κυριακή όμως, όλα αλλάζουν, ανακτάς τη γοητεία και την ακτινοβολία σου και… ορμάς να κατακτήσεις τα πλήθη! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 10, 13, 29


    

                 Ζώδια​ Ταύρος

Ετοιμάσου να ζήσεις… μεγάλες συγκινήσεις στον αισθηματικό σου τομέα αυτό το σαββατοκύριακο! Ιδιαίτερα την Κυριακή, η ανάγκη σου για φλερτ και παιχνίδι μπορεί να ξαφνιάσει ακόμα κι εσένα τον/την ίδιο/α, και μάλιστα δε θα είναι δύσκολο να παρασυρθείς σε υπερβολές, αφού οι πειρασμοί που θα σε περιτριγυρίζουν θα είναι πολλοί! Κι αυτό είναι μια χαρά για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου. Όμως, εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους, καλό θα είναι να συγκρατηθείς και να μην υποκύψεις στους πειρασμούς! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 17, 21


 

                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο, βγάζει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες και απωθημένα του παρελθόντος, ενώ ενισχύει το συναίσθημα και την ευαισθησία σου. Γίνεσαι λίγο… παραπονιάρης/α, ειδικά την Κυριακή θυμάσαι κάθε περιστατικό που ένοιωσες ότι το ταίρι σου σε αδίκησε και ζητάς εξηγήσεις… αναδρομικά. Όμως, ο ρόλος του θύματος δεν σου πάει καθόλου και το ξέρεις, οπότε αν δεν θέλεις να χαλάσεις το διήμερο άσε το παρελθόν στο… χρονοντούλαπο και δες το μέλλον με αισιοδοξία, όπως κάνεις πάντα! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μην αφήσεις την ευαισθησία σου να δώσει λανθασμένες εντυπώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 17, 22


     
                Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το σαββατοκύριακο, μπορεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά και να ενισχύσει την ευαισθησία σου, ειδικά την Κυριακή. Έτσι, υπάρχουν δυο τόποι να περάσεις το διήμερο: Ή θα αναλωθείς σε εντάσεις και τσακωμούς με το ταίρι σου, προβάλλοντας τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του, ή θα αποφασίσεις να εκτονώσεις τον συναισθηματισμό σου αποφεύγοντας τις σοβαρές συζητήσεις και δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Στο χέρι σου είναι η εξέλιξη λοιπόν, καθώς το Σάββατο, αλλά και την Κυριακή, η συμβουλή των άστρων είναι να ακολουθήσεις το δεύτερο δρόμο! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 13, 16, 25


     


                 Ζώδια​ Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο, σχετίζεται κυρίως με τα οικονομικά σου και δεν επηρεάζει τόσο τις προσωπικές σου σχέσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα περάσεις ένα βαρετό και συνηθισμένο σαββατοκύριακο, γιατί το Σάββατο ξυπνά τον… επαναστάτη μέσα σου. Τώρα θα σε χαρακτηρίζει μια αντισυμβατική διάθεση, που αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου μπορεί να μπερδέψει το ταίρι σου και να το κάνει να νοιώσει ανασφάλεια για τα αισθήματά σου! Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, οι θετικές όψεις του φεγγαριού ναι μεν θα ενισχύσουν τη γοητεία σου και θα φέρουν γύρω σου φλερτ και νέες γνωριμίες.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 23, 28


         
               Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο, ακτινοβολείς και… το ξέρεις, ενώ η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, οπότε φρόντισε να το εκμεταλλευτείς για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Τα φλερτ άλλωστε, θα σε πολιορκούν και δεν θα σε αφήνουν σε ησυχία, οπότε τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσεις μια σχέση, που θα κρατήσει για καιρό! Όσο για σένα που έχεις ήδη ταίρι, αυτό το διήμερο θα σας δοθεί η ευκαιρία να λύσετε όποιες διαφορές είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 17, 23, 29


      


                Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα σε βοηθήσει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φοβίες! Και ως γνωστόν, όταν τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας, τα βρίσκουμε και με τους άλλους, έτσι αυτό το σαββατοκύριακο για σένα προβλέπεται ιδιαίτερα εποικοδομητικό στον τομέα των σχέσεών σου. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, καθώς αντιλαμβάνεσαι αμέσως τις προθέσεις που έχει η κάθε νέα γνωριμία που κάνεις και μπορείς να κάνεις την πιο σωστή επιλογή ανάμεσα στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 16, 21


   
                Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο έρχεται να ευνοήσει τις φιλικές σου σχέσεις και να ενισχύσει την… κοινωνική σου δικτύωση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προσπαθήσεις να κάνεις κι ένα καλό ξεκαθάρισμα σε αυτόν τον τομέα, προκειμένου να δεις με ποια άτομα θα προχωρήσεις και ποια θα αφήσεις πίσω! Όμως, καλό θα είναι εσύ που είσαι δεσμευμένος/η να αφήσεις έξω από αυτή τη διαδικασία το ταίρι σου, γιατί αν το ανακατέψεις μπορεί να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ σας! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο μέσα από το φιλικό σου κύκλο αναδύεται ένας… μεγάλος έρωτας, που έρχεται για να μείνει! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 22, 27


          

                   Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και η κοινωνική σου προβολή. Όμως, θα βρεις το χώρο και το χρόνο να… στριμώξεις και τα αισθηματικά σου, αφού αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να προκύψουν φλερτ, που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση! Αλλά κι εσύ που έχεις ήδη μια σχέση, δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η. Μπορεί το ταίρι σου να σου γκρινιάξει λίγο, επειδή δεν θα του δώσεις όσο σημασία θα ήθελε, αλλά αυτή η γκρίνια θα είναι το… αλατοπίπερο, αφού θα ενισχύσει το πάθος και την ένταση αναμεσά σας! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 9, 12, 24


      
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα. Ίσως τώρα να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά! Παράλληλα, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, που αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό. Οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές, όπως και τα φλερτ. Είναι σίγουρο πως το διήμερο αυτό θα είναι καυτό για σένα, ωστόσο μη βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, ειδικά την Κυριακή. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 12, 16, 29


         


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Οι πλανητικές όψεις του Σαββατοκύριακου ίσως να σου δημιουργήσουν κάποια δύσκολα συναισθήματα στη διαχείρισή τους! Μάλιστα, θα χαρακτηρίζεσαι και από μια υπερβολή, αλλά και μια νευρικότητα. Και όλα αυτά μαζί αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε αδέσμευτος. Ιδιαίτερα αν είσαι δεσμευμένος/η, την Κυριακή, καλό θα είναι να ελέγξεις την καχυποψία σου και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, για να μην προκαλέσεις ανεπανόρθωτες ρήξεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 10, 18  


       
                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο, χρειάζεται προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείς τα συναισθήματά σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Οι επαφές ίσως να μην είναι και πολύ εύκολες. Από την άλλη, βέβαια, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου το πάθος σου θα είναι έντονο. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, να ξέρεις πως η Κυριακή ενισχύει τόσο τη γοητεία σου, που κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί! Αυτό το διήμερο λοιπόν, μην μείνεις μέσα να κάνεις… όνειρα για το μέλλον! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 15, 23


       

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα