ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η τάση σου για να μείνεις μακριά από όλους και από όλα γίνεται κατανοητή από το ταίρι σου, που σου δίνει δύναμη και πίστη για να προχωρήσεις σε αυτά που θέλεις. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Αυτό έχει θετικό αντίκτυπο αφού ανανεώνοντας το σκεπτικό σου και τις φιλικές σου σχέσεις μπαίνει σε μία περίοδο που έχεις την επιμονή, την ψυχική και σωματική δύναμη να καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η διάκριση που τόσο αναζητάς έρχεται αφού δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σε σταματήσει στο να καταφέρεις αυτά που θέλεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Κέφι, χαρά και φαντασία σε κάνουν να μεγαλουργείς. Η έντονα αισθησιακή σου διάθεση, ο μαγνητισμός και το κέφι δίνουν νέα πνοή στην σχέση σου, αφού το ταίρι σου ανταποκρίνεται άκρως θετικά και ζείτε αξέχαστες στιγμές που σας φέρνουν πιο κοντά.

 


ΛΕΩΝ:
Οικονομικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε θέματα με τράπεζες και δημόσιο, που θα είναι πολύ θετικές για εσένα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η εσωτερική σου δύναμη σου, το κέφι και η διάθεσή σου δίνει ώθηση να καταφέρεις να ευχαριστήσεις σχέσεις και συνεργάτες και να καλύψεις και εσύ την έντονη ανάγκη σου για συντροφικότητα.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Στήριξη και ώθηση σου δίνει και το οικογενειακό σου περιβάλλον, που αναγνωρίζει και θαυμάζει την προσπάθεια που καταβάλλεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η ενασχόληση σου με καλλιτεχνικά δρώμενα περνάει και σε ψυχολογικό επίπεδο και το μόνο που θέλεις είναι να κάνεις πράγματα που να ανακουφίσουν την ψυχή σου. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη σε προκαλεί να συναντήσεις σήμερα αγαπημένα σου πρόσωπα να έρθεις πιο κοντά τους και γενικά να περάσεις την ημέρα σου μαζί τους ευχάριστα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Όλοι ζητούν την γνώμη σου και την συμπαράστασή σου και αφού η εξυπνάδα και η σοφία σου σε ωθεί να δίνεις τις καλύτερες λύσεις για όλους. Η εκτίμηση και η αγάπη των φίλων και συγγενών είναι ξεκάθαρη.

 

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό δείπνο θα είναι ότι καλύτερο για εσένα και το ταίρι σου, αφού θα ανταμειφθείς με τον καλύτερο τρόπο. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Πρωταγωνιστείς και στο φιλικό σου περιβάλλον που σου εκφράζει το θαυμασμό του και την εκτίμησή του. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα