ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Εξαιρετική ημέρα να περάσεις με το ταίρι σου αφού θα ανακουφίσει τις ανασφάλειές σου και θα περάσετε απολαυστικές στιγμές μαζί που θα σας φέρουν πιο κοντά. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Πολύ όμορφη μέρα για μια απόδραση στην πόλη με το ταίρι σου αφού θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό να είναι στα ύψη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Πολύ όμορφη μέρα για μια απόδραση στην πόλη με το ταίρι σου αφού θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό να είναι στα ύψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η θετικότητα και η αισιοδοξία σου ξεχωρίζει και είσαι πρωταγωνιστής σε όποια παρέα και αν βρεθείς. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας μπορεί ή να εντείνει τα νεύρα και τις ανασφάλειές σου ή αν στρέψεις την ενέργειά σου σωστά να δώσει μοναδική ψυχική δύναμη για να λύσεις θέματα οικονομικά που προκύπτουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει την επικοινωνιακή άνεση και γοητεία να προσεγγίσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και να έχεις θετικό πρόσημο. Θετική μέρα για επικερδής συνεργασίες.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει την χαρά να ανταποκριθείς στην έντονη εργασιακή αλλά καθημερινή σου δραστηριότητα γοητεύοντας τους πάντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να γοητεύεις τους με τον τρόπο που σκέφτεσαι και την φιλοσοφία της ζωή σου, κάτι που σε κάνει να ξεχωρίζεις όπου και αν βρεθείς. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να βγάζεις βαθύτερα συναισθήματα στα οικεία σου πρόσωπα με γλυκύτητα και τρυφερότητα και αυτό φέρνει ισορροπία μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει την επικοινωνιακή άνεση, την γοητεία και την φαντασία στα άτομα του περιβάλλοντός σου αλλά και στους συνεργάτες σου, τα πραγματικά σου συναισθήματα και βρίσκεις άμεση ανταπόκριση. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας βοηθά εξαιρετικά προς αυτή την κατεύθυνση, αφού την φιλική και πολύ γοητευτική διάθεσή σου κατακτάς αυτά που θέλεις στον εργασιακό σου χώρο. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει την χαρά και το κέφι, που μαζί με την γοητεία και την φαντασία που διαθέτεις, γίνεται πολύ εύκολο να ανταποκριθούν όλοι στις συναισθηματικές σου απαιτήσεις. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα