ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα θα σε απασχολήσει πολύ η γνώμη των ατόμων που βρίσκονται κοντά σου και θα ζητήσεις την άποψη τους σε θέματα που σε απασχολούν. Από την άλλη δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς να κάνεις αυτά που θα σου ζητήσουν. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η ημέρα θα σου προκαλέσει μια ενεργητικότητα αλλά δεν θα ξέρεις Από που θα αρχίσεις και που θα τελειώσεις για να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να προβάλεις τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου και να παρουσιάσεις νέες ιδέες που έχεις και αφορούν την δουλειά σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την οικογένεια σου και με ζητήματα που αφορούν τον σπίτι σου και αυτό θα σε κάνει να αφήσεις στην άκρη προσωπικά σου θέματα.

 

 

ΛΕΩΝ:
Η επικοινωνιακή σου διάθεση με αποτέλεσμα να τραβήξεις πολλά άτομα κοντά σου και να τα κερδίσεις με την συμπεριφορά σου. Θα βρεθείς όχι μόνο με φιλικά σου άτομα αλλά και με συγγενικά σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου και η σκέψη σου θα βρίσκεται στο πορτοφόλι σου και πως θα το γεμίσεις ξανά γιατί το τελευταίο διάστημα είχες πολλά έξοδα.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Προσπάθησε όμως να μην τους φορτώσεις τα δικά σου θέματα και τους κουράσεις και καλό θα είναι να βρεις τρόπους να περάσεις καλά μαζί τους και να αποβάλεις από πάνω σου το άγχος. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Έχεις ανάγκη να μιλήσεις με εσένα και να έρθεις πιο κοντά στα προσωπικά σου πάθη χωρίς να επηρεάζεσαι από τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη σε προκαλεί να συναντήσεις σήμερα αγαπημένα σου πρόσωπα να έρθεις πιο κοντά τους και γενικά να περάσεις την ημέρα σου μαζί τους ευχάριστα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η ημέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς πολύ με την εικόνα σου. Από την άλλη κάποια επαγγελματικά σου θέματα θα σε προκαλέσουν να ασχοληθείς μαζί τους καθώς θα τα βρεις μπροστά σου και δεν θα μπορέσεις να τα αποφύγεις.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη σε προκαλεί να βρεθείς κοντά σε φιλικά σου άτομα και θα έχεις ανάγκη την γνώμη και την άποψη τους πάνω σε θέματα που σε απασχολούν και το σίγουρο είναι πως αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται ακόμα σε πρώτο πλάνο που σε συνδυασμό με τα συναισθηματικά σου ζητήματα θα σε ενεργοποιήσουν και θα σε κάνουν να δώσεις μεγάλη σημασία στην επίλυση τους. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα