ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 


ΚΡΙΟΣ:
Η μέρα θα σε οδηγήσει σε υπερβολικές καταστάσεις δεν θα μπορείς να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα. Η σημερινή μέρα θα σε επαναφέρει στην αλήθεια και η λογική σου θα συμμαχήσει μαζί σου.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η μέρα ίσως να σε οδηγήσει σε διαφωνία με τους γύρω σου ακόμα και με άτομα της οικογένειας σου η αιτία θα είναι οικονομικά ζητήματα που σας αφορούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει όμως να φέρεις σε πέρας συνεργασίες και συμφωνίες που αφορούν την εργασία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η μέρα θα σε βοηθήσει να φέρεις σε πέρας ένα ζήτημα που θα αφορά τα επαγγελματικά σου και θα ξαναβρείς την χαμένη σου ενέργεια.

 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να βγάλεις στην φόρα τα βαθύτερα θέλω σου. Από την άλλη, το απόγευμα θα σε γεμίσει με έντονα συναισθήματα και θα προσπαθήσεις να τα προβάλεις στους γύρω σου θα είναι δύσκολο να τα αποφύγεις και θα βρεθείς σε αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα θα αισθάνεσαι πως τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου στην ουσία δεν είναι και τόσο δίπλα σου και θα τα βάλεις μαζί του με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ένταση ανάμεσα σας.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Έχεις ανάγκη σήμερα να βρίσκεσαι συνέχεια ανάμεσα σε κόσμο για αυτό και δεν θα μείνεις ούτε στιγμή μόνος/η. Από την άλλη το απόγευμα ίσως σε οδηγήσει σε εσωτερικές αδυναμίες και θα προσπαθήσεις να βάλεις την λογική σου σε λειτουργία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα το άγχος σου θα είναι μεγάλο καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται σε οικονομικά σου θέματα και εκκρεμότητες που ακόμα έχεις και σίγουρα δεν θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε οδηγήσει σε συναισθηματικά πάθη και αναστάτωση θα είναι δύσκολο να συγκεντρώσεις το μυαλό σου σε θέματα που σε απασχολούν και θα φτάσεις σε αδιέξοδα και διχασμούς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε οδηγήσει σε συναισθηματικά πάθη και αναστάτωση θα είναι δύσκολο να συγκεντρώσεις το μυαλό σου σε θέματα που σε απασχολούν και θα φτάσεις σε αδιέξοδα και διχασμούς. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα η καλή σου διάθεση θα σε φέρει κοντά σε φίλους σου θα έχεις ανάγκη να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου μαζί τους και αν ακόμα δεν μπορέσεις να τους δεις θα ανταλλάσσεται συνέχεια μηνύματα για να λέτε τα νέα σας. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις ανακρίβειες και αυταπάτες που θα δημιουργηθούν στο περιβάλλον σου και ενδέχεται να σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα