ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  14/11 έως 18/11


 

                Ζώδια​ Κριός

Αρκετά ενδιαφέρουσα προβλέπεται να είναι αυτή η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις τις ευκαιρίες που θέλεις για να ανανεώσεις τη σχέση σου ή για να κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει και θα σε ξεσηκώσει! Άλλωστε, είσαι σε θέση να προβάλεις τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου, αλλά και τον ερωτισμό σου, μαγεύοντας το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Την εβδομάδα αυτή λοιπόν, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σου επίσης και δε θα σου είναι δύσκολο να… αποπλανήσεις το ταίρι σου ή το αντικείμενο του πόθου σου, βάζοντας φωτιά στο κρεββάτι σου!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 9, 16  


   
                  Ζώδια​ Ταύρος

Η εβδομάδα, έρχεται να σου φέρει… δώρα, που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και τον ερωτισμό σου, έχοντας θετικό αντίκτυπο στα θέματα της καρδίας σου! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους το επόμενο διάστημα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες αισθηματικής αποκατάστασης, που δε θα πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες. Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, τώρα θα σου δοθεί η δυνατότητα να την εξελίξεις και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε από κοινού με το ταίρι σου να την επισημοποιήσετε ή να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 19, 23, 27  


  

                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα, ενισχύει τη δημιουργικότητά σου και φέρνει ενδιαφέροντα νέα ξεκινήματα, ενώ σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και να πάρεις στα χέρια σου την αισθηματική σου ζωή! Έτσι, θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται ουσιαστικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Αν πάλι προχωρήσεις τώρα σε μια σχέση, αυτή θα χαρακτηρίζεται από το βαθύ συναίσθημα και το δέσιμο, ενώ και στις δυο περιπτώσεις, το πάθος θα κυριαρχεί! Άλλωστε, γίνεσαι πιο κοινωνικός/ή, φιλικός/ή κι ευχάριστος/η, έλκοντας φλερτ και νέες γνωριμίες. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 18, 23, 28


       
                     Ζώδια​ Καρκίνος 

Αντιλαμβάνεσαι πως αυτή την περίοδο όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο για σένα σε αισθηματικό επίπεδο, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η, καθώς η εβδομάδα βελτιώνει ουσιαστικά την επικοινωνία σου. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η σχέση σου όχι μόνο σταθεροποιείται, αλλά ανεβαίνει και επίπεδο και τώρα μπορείς να ελπίζεις σε μια επισημοποίηση, αν αυτό είναι που θέλεις. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τώρα θα καταφέρεις να αποκτήσεις μια σχέση όπως ακριβώς τη θέλεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις όμως, είναι να μην αφήσεις μια υπερβολική αυτοπεποίθηση και τον τονισμένο εγωισμό σου να υπερισχύσουν και να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 17, 28


     

 

                     Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα, και με την επικοινωνιακή σου διάθεση αλλά και τη γοητεία σου στα ύψη! Επίσης, θα χαρακτηρίζεσαι από μια διάθεση για ανανέωση και πειραματισμούς στην εμφάνισή σου, γεγονός που θα σου φτιάξει το κέφι και την ψυχολογία, ενώ θα καταφέρεις να ανανεώσεις και τη σχέση σου, κάνοντας πράγματα μαζί με το ταίρι σου, που θα σας φέρουν πιο κοντά! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, θα έχεις μια αστείρευτη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες. Αξιοποίησε την εβδομάδα αυτή για να διευρύνεις τον κύκλο σου και να διασκεδάσεις, ή ακόμα και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 13, 22  


    

                    Ζώδια​ Παρθένος

Η εβδομάδα μπορεί να ευνοήσει τον αισθηματικό σου τομέα, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος/η. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, το διάστημα που ακολουθεί μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη, άσε την κοινωνικότητά σου να κάνει το θαύμα της και σίγουρα θα βρεις το ιδανικό ταίρι, που τόσο καιρό αναζητάς! Βεβαίως, η εβδομάδα μπορεί να σου προκαλέσει μια ψυχική ένταση και να σε κάνει ιδιαίτερα πιεστικό και απαιτητικό από τους άλλους, και ιδιαίτερα από το ταίρι σου, προκαλώντας εντάσεις και ηλεκτρισμένο κλίμα.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 13, 17, 20


    


                     Ζώδια​ Ζυγός 

Μια πολύ ερωτική εβδομάδα ξεκινά για σένα. Η εβδομάδα τονίζει την κοινωνικότητά σου και σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου ή με νέες γνωριμίες, αν είσαι αδέσμευτος/η! Και μάλιστα, αυτό το όμορφο κλίμα στα αισθηματικά σου θα συνεχιστεί, όλη την εβδομάδα και σου δίνει την ώθηση και την αυτοπεποίθηση να εξελίξεις ή να επιλύσεις όποιο θέμα σε απασχολεί σε επίπεδο σχέσεων, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σου! Κατά τα άλλα, η εβδομάδα σου προβλέπεται ιδιαίτερα θετική, αφού αν είσαι μόνος/η, με την κοινωνικότητά σου στα ύψη και την αυτοπεποίθησή σου επίσης, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα είναι άφθονα.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 17, 24


      
                     Ζώδια​ Σκορπιός 

Η εβδομάδα για σένα, έρχεται να βελτιώσει τον οικονομικό σου τομέα και να σε βοηθήσει να νοιώσεις ασφάλεια, γεγονός που θα έχει ευνοϊκή επίδραση και στα αισθηματικά σου, αφού θα ενισχύσει αισθητά την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου. Η κοινωνικότητά σου ενισχύεται, γι’ αυτό μην αφήσεις ευκαιρίες για αισθηματική αποκατάσταση να πάνε χαμένες! Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να δεις τη σχέση σου να εξελίσσεται και να σταθεροποιείται, ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα να την επισημοποιήσεις με κάποιο τρόπο!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 12, 23


     


                    Ζώδια​ Τοξότης

Η εβδομάδα, θα σε προικίζει με γοητεία, κομψότητα, κοινωνικότητα, αλλά και ρομαντισμό! Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό θα έχει πολλαπλά οφέλη για σένα! Καταφέρνεις να σαγηνέψεις το ταίρι σου, να ανανεώσεις τη σχέση σου, να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία, ενώ και η libido σου θα είναι στα ύψη, γεγονός που θα κάνει τον/τη σύντροφό σου ευτυχισμένο/η! Αν πάλι είσαι ακόμη μόνος/η, αυτό σύντομα θα αλλάξει, αφού οι θαυμαστές θα σε πολιορκούν από παντού! Βεβαίως, η εβδομάδα σε αναστατώνει ψυχολογικά, ενώ μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 13, 28


      
                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η εβδομάδα θα ανεβάσει την ψυχολογία σου, χαρίζοντάς σου αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση! Η θετική σου στάση και η κοινωνικότητά σου φέρνουν κοντά σου νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα, γεγονός που οφείλεις να αξιοποιήσεις, αν ανήκεις ακόμη στους αδέσμευτους του ζωδίου. Ο ήδη έντονος αισθησιασμός σου τονίζεται ακόμα περισσότερο και γοητεύεις τα πλήθη, οι θαυμαστές κάνουν ουρά και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ο δεσμός σου θα γίνεται όλο και πιο ισχυρός, ενώ το ταίρι σου είναι πλέον πρόθυμο να σου ανοιχτεί.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 14, 27


   


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα για σένα, ξεκινά και με τον καλύτερο τρόπο για τα αισθηματικά σου, αλλά και στην πορεία της δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει! Βεβαίως, ίσως να νοιώσεις μια αναστάτωση κι έναν εκνευρισμό, που με την εξωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει, δε θα διστάσεις να εκδηλώσεις και στο περιβάλλον σου, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα... Παράλληλα, ίσως να νοιώσεις και μια έλλειψη αυτοπεποίθησης και μια αδυναμία στο να αντιμετωπίσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, γεγονός που μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου και να σε απομονώσει. Η εβδομάδα σου ολοκληρώνεται με τον καλύτερο και πιο… αισθησιακό τρόπο!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 16, 25


        
                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Η εβδομάδα, σχετίζεται κυρίως με τα επαγγελματικά σου, όμως η βελτίωση που θα δεις σε αυτόν τον τομέα θα ανεβάσει αισθητά την ψυχολογία σου. Αντιλαμβάνεσαι πως… η εβδομάδα σου δεν θα πάει άσχημα ούτε στα αισθηματικά! Αν είσαι αδέσμευτος/η μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν τώρα, για να… αποκατασταθείς κι εσύ και να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου! Όμως κι εσύ που ήδη έχεις ταίρι, θα μπορέσεις να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα, θα της δώσεις έναν αέρα ανανέωσης και θα την κάνεις ακόμα πιο δυνατή!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 10, 23


 

          

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα