ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 12/11 έως 13/11


 

                 Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο θα περάσεις από… ψιλό κόσκινο τις προσωπικές σου σχέσεις και ίσως να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές. Αν είσαι δεσμευμένος/η όμως, μη βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις, ακόμα κι αν νοιώθεις πως η σχέση σου δεν σε καλύπτει απόλυτα. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, ίσως να νοιώσεις ενθουσιασμό για κάποιο άτομο, που έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σου. Πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις μαζί του όμως, σκέψου αν στην πορεία θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου…

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 22, 27


  
               Ζώδια​ Ταύρος

Αυτό το διήμερο δεν ξεκινά και με τον πιο… αισθησιακό τρόπο! Μάλλον θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα, ενώ στα αισθηματικά σου θα προκύψουν ζητήματα… εμπιστοσύνης. Το μυαλό σου έχει την τάση να δημιουργεί διάφορα σενάρια κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, εντάσεις, ακόμα και ρήξεις με το ταίρι σου. Ευτυχώς βέβαια, η Κυριακή επαναφέρει τη γαλήνη και την ηρεμία μεταξύ σας, όμως πρόσεξε γιατί μπορεί να έχεις ήδη προκαλέσει μια απόσταση με το ταίρι σου, που δεν θα είναι εύκολο να γεφυρωθεί…

Τυχεροί αριθμοί: 6, 11, 23, 26


  

              Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, να ανανεώσεις τα πάντα και να γυρίσεις σελίδα! Αυτό βεβαίως, αφορά και στα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους λοιπόν, υπάρχει ο κίνδυνος να λειτουργήσεις εγωιστικά και να μην αξιολογήσεις σωστά τα γεγονότα, ρίχνοντας στο ταίρι σου τις ευθύνες για ό,τι δεν σου αρέσει στη ζωή σου. Από την άλλη, εσύ που είσαι ελεύθερος/η, να θυμάσαι πως, τα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται ιδιαίτερα ακόμη. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 17, 19


     
               Ζώδια​ Καρκίνος 

Ένα περίεργο σαββατοκύριακο θα είναι αυτό για σένα. Το Σάββατο, σου προκαλεί μια συναισθηματική αναστάτωση, ενδεχομένως να νοιώσεις πως έχεις βουλιάξει σε μια ρουτίνα, που δεν σου επιτρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις… Ίσως μάλιστα να θεωρήσεις πως ανάμεσα σε όλα αυτά που σε κρατούν… καθηλωμένο/η, να είναι και η σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να νοιώθεις έντονη την ανάγκη να κάνεις μια νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 18, 25, 29


       


                 Ζώδια​ Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις το περιβάλλον σου από τα άτομα που δεν καλύπτουν πλέον τις ανάγκες σου και δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σου. Αυτό αφορά κυρίως στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό μην ανακατέψεις το ταίρι σου, για να μη δημιουργήσεις προβλήματα κι εντάσεις μεταξύ σας. Ωστόσο, για σένα που είσαι ελεύθερος/η τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 13, 24, 28  


     
                 Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θέλει προσοχή στον αισθηματικό τομέα. Οι αστρολογικές όψεις του Σαββατοκύριακου, μπορεί να σε ωθήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και χειρισμούς, που σύντομα θα… μετανιώσεις! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η αμφιβολία θα επικρατεί, μπορεί να νοιώθεις πως το ταίρι σου κάτι σου κρύβει και δεν θα είναι εύκολο να καταστείλεις την καχυποψία σου. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις τον έρωτα να σε χτυπάει… κατακούτελα! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 10, 24


         


                  Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το Σαββατοκύριακο, φέρνει στο προσκήνιο τα αισθηματικά σου. Ίσως νοιώσεις την ανάγκη να ανανεώσεις τη σχέση σου και να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές όμως, καλό θα είναι να γίνουν σε συνεννόηση με το ταίρι σου, γιατί αλλιώς, θα προκύψουν εντάσεις, παρεξηγήσεις, ακόμα και ρήξεις! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο αντιλαμβάνεσαι την ενισχυμένη γοητεία σου και την εκμεταλλεύεσαι για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, και πολύ καλά κάνεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 24, 28


      
               Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο χρειάζεται αρκετή προσοχή. Το συναίσθημά σου είναι έντονο, εξίσου έντονη όμως είναι και η ανάγκη σου να επιβληθείς και να αποκτήσεις αυτό που θέλεις με κάθε τρόπο! Αυτό όμως να ξέρεις πως θα προκαλέσει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στη σχέση σου, που δεν θα μπορείς εύκολα να διαχειριστείς και ενδέχεται να προκαλέσεις ρωγμές ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου! Όσο για σένα που είσαι ένας… ελεύθερος κι ωραίος Σκορπιός, αξιοποίησε αυτό το διήμερο για να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις, αλλά και να φλερτάρεις με τον έντονο αισθησιασμό σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 12, 25


      


                 Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το διήμερο ίσως να κάνεις δεύτερες σκέψεις για τη σχέση σου, ίσως να αναρωτηθείς αν σε καλύπτει και αν υπάρχει πραγματικό συναίσθημα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Άσε που αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να καθίσεις με το ταίρι σου και να συζητήσεις μαζί του με ηρεμία και λογική το κάθε τι που σε απασχολεί, για να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για να βγεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Η γοητεία σου είναι στα ύψη και τα φλερτ δε θα σου λείψουν.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 9, 14, 23


     
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πρέπει να ασχοληθείς επειγόντως μαζί τους. Από την άλλη όμως, εσένα το μυαλό σου είναι… αλλού! Νοιώθεις πως έχεις βουλιάξει στη ρουτίνα και θέλεις να φέρεις αλλαγές στη ζωή σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου όμως, πρόσεξε. Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να νοιώθεις πως η γοητεία σου είναι στα ύψη και πως η επικοινωνιακή σου δεινότητα στο φόρτε της. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 7, 11, 16


   



                 Ζώδια​ Υδροχόος

Το Σάββατο, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, όπως και η γοητεία σου. Ακτινοβολείς και τραβάς τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς, κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αφού θα φλερτάρεις και θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν! Πρόσεξε όμως, γιατί την Κυριακή μπορεί να μην κάνεις και την πιο σωστή επιλογή… Από την άλλη, κι εσύ που ήδη έχεις σχέση μπορεί να νοιώθεις μια καχυποψία για το ταίρι σου, την οποία θα πρέπει να τιθασέψεις, αν θέλεις να παραμείνεις δεσμευμένος/η!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 19, 21


       
                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο, μπορεί να προκαλέσει έναν εκνευρισμό στον αισθηματικό σου τομέα. Ίσως να νοιώσεις πως το ταίρι σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να καλύψει τις ανάγκες σου, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στη σκέψη σου και κάποια απωθημένα του παρελθόντος, που θα κάνουν τον εκνευρισμό σου ακόμα πιο έντονο. Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως αυτό το διήμερο με τη γοητεία σου θα μπορέσεις να έλξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, που θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 18, 22


     

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα