ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Εξαιρετική μέρα για συναντήσεις με φίλους που έχεις να δεις καιρό ή συγγενείς εξ αγχιστείας. Είναι βέβαιο ότι θα είσαι το επίκεντρο της παρέας. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα θέλεις να μοιραστείς με το ταίρι σου τα βαθύτερα συναισθήματά σου, κάτι που θα βρει πλήρη ανταπόκριση. Νύχτα με πολύ πάθος προβλέπεται και αυτό σε κάνει να νιώθεις πρωτόγνωρα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Είναι πολύ πιθανό αυτές να είναι συνεργασίες με στενούς φίλους ή συγγενείς με τους οποίους μπορείς να επικοινωνήσεις και να υπάρχεις αμοιβαία κατανόηση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα σου δίνει αυτοπεποίθηση, ενέργεια και ζωτικότητα να ανταπεξέλθεις σε όλες τις εργασιακές και καθημερινές σου υποχρεώσεις στο ακέραιο. 
 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή μέρα σου δίνει όλη την ψυχική και σωματική ενέργεια να βάλεις σε δράση όποιο δημιουργικό σχέδιο επιθυμείς με την βεβαιότητα ότι θα είναι απόλυτα επιτυχημένο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα σε κάνει να θέλεις έντονα να εκφράσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον παράπονα και πληγές από το παρελθόν που σε βαραίνουν. 
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα σε κάνει έντονα επικοινωνιακό και δραστήριο σε ομάδες και συλλόγους που δραστηριοποιείσαι. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Είναι εξαιρετική μέρα για συζητήσεις και για αύξηση των απολαβών σου αφού η δυναμικότητα και η μαχητικότητά σου αναγνωρίζεται από τους ανωτέρους σου. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα σε κάνει να είσαι φουλ στην ενέργεια και στην ζωτικότητα. Διεκδικείς με πάθος και καταφέρνεις να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου αφού το περιβάλλον σου δείχνει αμέριστη κατανόηση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Οι πληγές του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου εντείνουν οργή που κρύβεις μέσα σου και οι εκρήξεις είναι πολύ πιθανές. Με ψυχραιμία και στρέφοντας την ενέργειά σου σε κάτι που ανακουφίζει τον ψυχικό σου κόσμο θα νιώσεις πολύ καλύτερα.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα δραστηριοποιεί εξαιρετικά για να δρομολογήσεις στόχους που έχεις βάλει στον μυαλό σου. Αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει μέσω συνεργασιών παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των όποιων στόχων σου.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα σου δίνει την ψυχική και σωματική δύναμη να καταφέρεις με μεθοδικότητα και υπομονή αυτό που επιθυμείς στα επαγγελματικά σου και να αναγνωριστεί η προσωπική σου αξία.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα