ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν. Με σωστή διαχείριση είναι βέβαιο ότι θα ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Πρόσεχε μόνο γιατί το άγχος των οικονομικών σε κάνει να χάνεις την αυτοεκτίμησή σου, κάτι που φαίνεται στους γύρω σου.

ΤΑΥΡΟΣ:
Θέλεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο περιβάλλον σου και να είσαι το κέντρο της προσοχής όλων. Έχεις την τάση να λειτουργείς περισσότερο ενστικτωδώς παρά με την λογική, κάτι που δεν σε χαρακτηρίζει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η διάθεσή σου είναι περίεργη και μελαγχολική. Οι έντονες τάσεις απομόνωσης που έχεις σήμερα σε επηρεάζουν στην καθημερινότητά σου αφού δεν θέλεις να έχεις ιδιαίτερες συναναστροφές με κανέναν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις και πως μπορείς να προσφέρεις. Οι φίλοι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο αφού καταστρώνεις μαζί τους σχέδια, βάζετε κοινούς στόχους και ανοίγονται έτσι νέοι ορίζοντες για εσένα.
 

 

ΛΕΩΝ:
Είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα. Είναι έντονη η διάθεσή σου για αναγνώριση στον επαγγελματικό σου χώρο και δεν σε σταματά τίποτα για να επιτύχεις αυτά που θέλεις, αφού έχεις την πρακτικότητα, την μεθοδικότητα και την εργατικότητα που χρειάζεται. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η όρεξή σου να φιλοσοφήσεις την ζωή φαίνεται από το πρωί. Δεν θέλεις να ασχοληθείς με τα τετριμμένα, η καθημερινότητα και η ρουτίνα σε βαραίνουν και το μόνο που θέλεις είναι να συζητήσεις για φιλοσοφικά και πνευματικά θέματα που ανακουφίζουν την ψυχή σου.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις με τρίτους για οικονομικά θέματα που εμπλέκεσαι και εσύ και αυτό είναι το δυνατό σου σημείο, αφού θα μπορέσεις να επιλύσεις όλα τα θέματα με θετικό πρόσημο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Έχεις έντονη την ανάγκη να είσαι αποδεκτός και επιθυμητός από όλους γιατί ο βαθύτερος φόβος σου είναι η μοναχικότητα και δεν θέλεις ούτε να το σκέφτεσαι αυτό. 
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η καθημερινότητά σου είναι πολύ φορτωμένη, συν του ότι εργασιακά θέματα μπορεί να προκύψουν και όλα αυτά σε αγχώνουν. Με σωστό προγραμματισμό θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο φορτωμένο πρόγραμμά σου, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι και χαλάς την διάθεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η χαρούμενη διάθεσή σου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο και το μόνο που θέλεις είναι να περάσεις όμορφα και να κάνεις δημιουργικά πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις παιδί.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η τρυφερότητα και η στοργικότητα που βγάζεις σήμερα στους οικείους είναι έντονη, αφού θέλεις να εκφράσεις έντονα τα συναισθήματά σου και να νιώσεις στοργικότητα. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η έντονη επικοινωνιακή σου διάθεση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, με φίλους και συγγενείς να σου τηλεφωνούν και να θέλουν να βρεθούν μαζί σου. Εξαιρετική μέρα και για μία μικρή εκδρομή που θα σε ανεβάσει ακόμα περισσότερο και θα είσαι σίγουρα το επίκεντρο της παρέας.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα