ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  07/11 έως 11/11


 

                Ζώδια​ Κριός

Η εβδομάδα επηρεάζει κυρίως τα επαγγελματικά σου, φέρνοντας νέες ευκαιρίες και νέες, συμφέρουσες συνεργασίες! Έτσι, χωρίς να επηρεάζει άμεσα τα αισθηματικά σου, σε βοηθά να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και να απαλλαγείς από φόβους και ανασφάλειες, ευνοώντας έμμεσα και τις σχέσεις σου κι αυτό οφείλεις να το εκμεταλλευτείς, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους του ζωδίου! Κατά τα άλλα, η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να νοιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ ενισχύει την ακτινοβολία και τον μαγνητισμό σου!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 16, 28


          
              Ζώδια​ Ταύρος

Θα βρεις τρόπο να ανανεώσεις τη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος/η, μέσα από τις πρωτότυπες ιδέες σου, ενώ καταφέρνεις να πραγματοποιείς τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου πριν καν τις εκφράσει, γεγονός που θα τον/την κάνει ευτυχισμένο/η κοντά σου! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καταφέρνεις να διευρύνεις τον κύκλο σου, δεν φοβάσαι να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να φλερτάρεις με πρωτότυπο τρόπο, γεγονός που φέρνει γύρω σου πλήθος θαυμαστών! Η εβδομάδα σου χαρίσει αισιοδοξία, αλλά και τη δύναμη να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 21, 27


   


                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα, σχετίζεται με το συναίσθημα που μοιράζεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Είναι στο χέρι σου λοιπόν να περάσεις όμορφα στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να απολαύσεις μια επικοινωνιακή, κοινωνική, αλλά κι αισθησιακή εβδομάδα με το ταίρι σου, που θα σας φέρει πιο κοντά! Δεν αποκλείεται μάλιστα και μια μικρή απόδραση, που θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως η εβδομάδα ανεβάζει τη γοητεία σου στα ύψη και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν, οπότε μπορείς να περάσεις τέλεια με τα φλερτ που θα προκύψουν.

Τυχεροί αριθμοί: 7, 9, 11, 26


      
                Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα σε βοηθά να εκφράσεις αυτά που νοιώθεις με άνεση και σαφήνεια. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους, μπορείς να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, να του δείξεις τα συναισθήματά σου, αλλά και να νοιώσεις ασφάλεια στην αγκαλιά του! Αντίστοιχα, εσύ που είσαι μόνος/η, τώρα έχεις τη δυνατότητα να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή μια νέα γνωριμία που σε έχει ενθουσιάσει και να εξομολογηθείς τα αισθήματά σου, καταφέρνοντας να το γοητεύσεις και να το κατακτήσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 17, 19, 22  


    


                 Ζώδια​ Λέων

Το ταίρι σου θα σου αποδείξει έμπρακτα τα συναισθήματά του για σένα και το φλογερό πάθος θα κυριαρχήσει μεταξύ σας, ενώ στη δεύτερη, δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να σε… συγκλονίσει και να σε συνεπάρει! Η εβδομάδα όμως βελτιώνει κατά πολύ την καθημερινότητά σου και θα σου χαρίσουν μια έξτρα δόση αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης, αφού θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σου. Έτσι, έμμεσα επηρεάζουν και τα αισθηματικά, αφού θα μπορέσεις να εκδηλώσεις άνετα το συναίσθημά σου στο ταίρι σου ή να φλερτάρεις… 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 18, 29


       
               Ζώδια​ Παρθένος

Καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, αφουγκράζεσαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πριν καν τις εκφράσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η αντιλαμβάνεσαι εύκολα τα συναισθήματα κάθε ατόμου που σε πλησιάζει, γεγονός που σε βοηθά να το προσεγγίσεις και να το κατακτήσεις, αν αυτός είναι ο στόχος σου! Παράλληλα, η εβδομάδα σου χαρίζει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση, κάνοντάς σε να λάμπεις και να έλκεις τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 15, 18


        


               Ζώδια​ Ζυγός 

Η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα για τα αισθηματικά σου! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ζυγούς, αυτή την εβδομάδα μπορείς να ωθήσεις τη σχέση σου να ανέβει επίπεδο, αφού η επικοινωνία με το ταίρι σου γίνεται πιο εύκολη και μπορείτε να προσδιορίσετε ξανά τα θέλω σας και να βρείτε τη χρυσή τομή, εξομαλύνοντας τις όποιες διαφορές δημιουργούσαν χάσμα μεταξύ σας το προηγούμενο διάστημα! Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό ενισχύει τον ερωτισμό και το συναίσθημα, κάνοντας τις νύχτες σας πραγματικά… καυτές!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 11, 16, 20


      
               Ζώδια​ Σκορπιός 

Η καινούργια εβδομάδα, έρχεται να σε βοηθήσει μακροπρόθεσμα να βάλεις σε μια τάξη τα αισθηματικά σου, να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σου ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα έχει διάρκεια στο χρόνο, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Παράλληλα, η φαντασία σου αλλά και η διαίσθησή σου ενισχύονται, έτσι βρίσκεις ευφάνταστους τρόπους να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, ενώ έχεις την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις του κάθε προσώπου που σε πλησιάζει!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 23, 29


       


                Ζώδια​ Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό, ενισχύει την κοινωνικότητά σου ακόμα περισσότερο, ενώ φέρνει φλερτ και νέες γνωριμίες στη ζωή σου, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, προκειμένου επιτέλους να… αποκατασταθείς! Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην καθημερινότητά σου και στο σπίτι σου, έτσι ώστε να νοιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και να ενισχύσεις το δέσιμο με το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποφασίσετε από κοινού μια επισημοποίηση ή τη συγκατοίκηση, που θα σας ενώσει ακόμα περισσότερο!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 13, 29


        
              Ζώδια​ Αιγόκερως 

Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και μαζί να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που ενδεχομένως υπήρχαν μεταξύ σας, κάνοντας μια ουσιαστική επανεκκίνηση! Παράλληλα, ενισχύεται η επικοινωνία σας και σε… ερωτικό επίπεδο. Η libido ανεβαίνει στα ύψη και μπορείτε τώρα να απολαύσετε αισθησιακές και παθιασμένες στιγμές, που θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο! Αλλά και σ’ εσένα που είσαι αδέσμευτος/η, η εβδομάδα σου χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό αλλά και έντονη κοινωνικότητα! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 14, 28


        


               Ζώδια​ Υδροχόος

Η εβδομάδα του χρόνου προβλέπεται ιδιαίτερα… αισθησιακή για σένα! Βελτιώνει τη διάθεσή σου και σου χαρίζει γοητεία, αυτοπεποίθηση, ομορφιά, ακτινοβολία και θέληση να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς! Έτσι, μπορείς να περάσεις μια υπέροχη εβδομάδα με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αισθησιακή, τρυφερή, ρομαντική και γενικότερα όπως ακριβώς τη θες. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτή την εβδομάδα θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα συναντήσεις φίλους και θα… φλερτάρεις, ενώ με την αυτοπεποίθηση και τον αισθησιασμό σου στα ύψη...

Τυχεροί αριθμοί: 7, 10, 14, 28


      
                  Ζώδια​ Ιχθείς 

Η εβδομάδα σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, γοητεία και ακτινοβολία, ενώ ενισχύει και την κοινωνικότητά σου φυσικά και φέρνει νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα! Τώρα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μπορείς να περάσεις μοναδικές, υπέροχες, φλογέρες και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου, που δεν θα μπορεί να σου χαλάσει χατίρι και θα καταφέρει να σε κάνει να νοιώσεις ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 16, 27


       

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα