ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 05/11 έως 06/11


 

               Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας! Έτσι λοιπόν, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσεις με το ταίρι σου μια κοντινή εκδρομή, που θα σας ανανεώσει και τους δυο. Απλή βόλτα ή μια κοινή δραστηριότητα θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα απολαύσεις τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν! Η γοητεία σου έλκει τα φλερτ σαν μαγνήτης και είναι πολύ πιθανόν κι εσύ με τη σειρά σου να γοητευτείς από ένα πρόσωπο, που έχει έντονη διαφορετικότητα από σένα και σε εξιτάρει! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 12, 28


  
              Ζώδια​ Ταύρος

Το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι αυτό το σαββατοκύριακο. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα απολαύσεις ένα διήμερο γεμάτο πάθος, ενώ κι ένα ρομαντικό δείπνο… μόνο για δυο μπορεί να ανεβάσει τη libido σου στα ύψη, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα διώξει κάθε συννεφάκι που μπορεί να σκίαζε την ευτυχία σας! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, όσο κουρασμένος/η κι αν νοιώθεις από την εβδομάδα που πέρασε, μην κάνεις το λάθος να μείνεις μέσα! Ειδικά το σαββατόβραδο, βγες με φίλους να διασκεδάσεις, γιατί κάπου εκεί έξω σε περιμένει ένας κεραυνοβόλος έρωτας...

Τυχεροί αριθμοί: 8, 12, 19, 23 


 

                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το Σάββατο είναι η ιδανική μέρα για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να περάσεις με το ταίρι σου μια υπέροχη μέρα, διασκεδαστική αλλά και… ερωτική! Θα το ενθουσιάσεις με την πρωτοτυπία σου, αλλά κι εκείνο θα ανταποκριθεί θετικά ακόμα και στην πιο τρελή σου ιδέα, κάτι που σίγουρα θα φουντώσει και το πάθος μεταξύ σας! Αντίστοιχα, κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η καλύτερα να επιλέξεις το σαββατόβραδο για να βγεις με φίλους και να διασκεδάσεις. Η ακτινοβολία σου θα είναι στα ύψη και είναι σίγουρο ότι θα έλξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών...

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 17, 25


  
               Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το σαββατοκύριακο τα αισθηματικά σου θα είναι προτεραιότητα για σένα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία σου θα πάρουν το πάνω χέρι και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα... Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο μπορείς να βγεις, να διασκεδάσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες! Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που θα φέρει άφθονα φλερτ και γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 17, 22


  


                 Ζώδια​ Λέων

Το σαββατοκύριακο η δημιουργικότητά σου αλλά και η πρωτοτυπία σου θα είναι στα ύψη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σχέση σας, αναζωπυρώνοντας και το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η και… ωραίος/α, μην αφήσεις τον μαγνητισμό και τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό να πάνε χαμένα! Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν και δεν αποκλείεται ένα από αυτά να σε ξεσηκώσει τόσο, που να θελήσεις να προχωρήσεις μαζί του λίγο… παραπέρα!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 18, 26, 29  



               Ζώδια​ Παρθένος

Το σαββατοκύριακο αυτό δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα, αφού κάποια οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν. Αν έχεις ήδη μια σχέση, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο και να μην αφήσεις μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου να δημιουργήσει εντάσεις!  Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αφέσου στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν και άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο κατάλληλο άτομο! Θα περάσεις υπέροχα! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 15, 20, 27


  


                 Ζώδια​ Ζυγός 

Το σαββατοκύριακο, πιθανόν να σε απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα, που θα ζητούν άμεση επίλυση! Βεβαίως, την Κυριακή θα τα καταφέρεις περίφημα και θα βρεις τις καλύτερες λύσεις, όμως έτσι ίσως να αφήσεις την αισθηματική σου ζωή λίγο πίσω. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, βγες με φίλους το βράδυ του Σαββάτου, για να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις από την ένταση της εβδομάδας και να φλερτάρεις! Είναι σίγουρο πως θα κάνεις πολλές νέες γνωριμίες και θα τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 19, 23


  
                Ζώδια​ Σκορπιός 

Το σαββατοκύριακο σου δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις... Το Σάββατο προκαλεί μια οικονομική ανασφάλεια που θα μεταφερθεί και στα αισθηματικά σου, αφού θα ρίξει τη διάθεσή σου. Ευτυχώς την Κυριακή, τα γεγονότα που σε ανεβάζουν ψυχολογικά, βελτιώνουν τις σχέσεις σου, ενώ τονίζουν και την κοινωνικότητά σου! Ωστόσο μην ξεχνάς πως η Κυριακή, απαιτεί προσοχή από την μεριά σου. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να ακτινοβολείς και να γοητεύεις, αλλά ίσως να μην μπορέσεις να… συνεννοηθείς απόλυτα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 15, 19, 21


  


                 Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου θα είναι στα ύψη, ενώ και η γοητεία σου δεν θα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Αν είσαι αδέσμευτος/η τα φλερτ θα σε πολιορκούν, ενώ κι εσύ που έχεις ήδη σχέση, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να την ανανεώσεις και να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να δεις με καχυποψία μια νέα γνωριμία που σε πλησιάζει κι αυτό δεν θα σε βοηθήσει να την εξελίξεις…

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 16, 28 


 
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Ένα ιδιαίτερα ερωτικό σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι αυτό για σένα... Η γοητεία σου ενισχύεται, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το ταίρι σου θα σε κάνει να νοιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά! Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους είναι πολύ πιθανό αυτό το διήμερο να… αλλάξεις κατηγορία! Η γοητεία σου δεν κρύβεται όπως και η κοινωνικότητά σου και έχεις την ικανότητα να μαγεύεις τους άλλους όπου κι αν βρεθείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 10, 14, 28


  


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, σε φέρνει στο προσκήνιο και στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω σου! Για σένα λοιπόν, προβλέπεται ένα καυτό σαββατόβραδο, καθώς δεν θα δυσκολευτείς να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει! Το ίδιο ισχύει και για σένα που ήδη έχεις μια σχέση! Η διασκέδαση δεν έχει όρια με το ταίρι σου το Σάββατο, με το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό τώρα μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 13, 22


  
                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο, μπορεί να σε απασχολήσουν κάποια επαγγελματικά θέματα... Αν είσαι δεσμευμένος/η βάζεις ως προτεραιότητα τη σχέση σου, που ίσως τελευταία να την είχες παραμελήσει. Με τον αισθησιασμό που σε διακρίνει, καταφέρνεις να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά, ενώ το πάθος μεταξύ σας ξεχειλίζει, κάνοντας το κρεββάτι σας να παίρνει φωτιά! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα μείνεις λεπτό μέσα, να… κλαις τη μοίρα σου! Θα βγεις με φίλους, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις και θα… ερωτευτείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 11, 19 




Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα