ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Μηνιαίες Προβλέψεις


 

                Ζώδια​ Κριός 

Ο Νοέμβριος θα δώσει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε βαθύτερα ξεκαθαρίσματα που θα επηρεάσουν τόσο την ψυχολογία σου όσο και σημαντικές σχέσεις για εσένα. Να θυμάσαι πως ο κυβερνήτης σου Άρης κινείται ανάδρομος στους Διδύμους και επηρεάζει άμεσα την διάθεσή σου. τις 8/11 η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου αναδεικνύει σημαντικά οικονομικά και προσωπικά ζητήματα που δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις απρόσκοπτα στους στόχους και φιλοδοξίες σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά τα πράγματα αλλάζουν καθώς η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος μετακινούνται στον Τοξότη και ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Έχεις την δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με παρέες που απολαμβάνεις την συντροφιά τους και μπορούν να σου προσφέρουν νέες γνώσεις σε φιλοσοφικά και πνευματικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 προμηνύει ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. 



                Ζώδια​ Ταύρος

Ένας καθοριστικός μήνας για τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις ξεκίνα καθώς ο Νοέμβριος και η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα σου με τον σκορπιό μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες. Να θυμάσαι πως ο Άρης κινείται ανάδρομος στους Διδύμους από το τέλος Οκτωβρίου επηρεάζοντας άμεσα οικονομικά σχέδια, έσοδα και έξοδα. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 8/11 αναδεικνύει τοξικές σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανό είναι να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα καθώς επαναστατείς απέναντι σε ότι δεν θεωρείς ότι σε ικανοποιεί και σου ταιριάζει. Φρόντισε να αφήσεις χώρο για καινούργιες καταστάσεις στη ζωή σου αν είσαι απόλυτα βέβαιος πως επαγγελματικά ή προσωπικά δεν μπορείς να συμπλεύσεις με συγκεκριμένους ανθρώπους. Από τα μέσα του μήνα και μετά η εσωστρέφεια εντείνεται καθώς Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος μετακινούνται στον Τοξότη και σε αναγκάζουν να αντιμετωπίσεις κατάματα ανασφάλειες και απωθημένα. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ψυχολογικό, οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο. 


 


               Ζώδια​ Δίδυμοι

Ο Νοέμβριος θα δώσει τα πρώτα δείγματα σε σχέση με την ανάδρομη κίνηση του Άρη στο ζώδιό σου. Επαναπροσδιορίζεις τις επιθυμίες σου σε γενικότερο επίπεδο και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο σε σχέσεις και συνεργασίες. Οφείλεις όμως να είσαι προσεκτικός καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακείς σε καυγάδες και εντάσεις λόγω απότομης και συγκρουσιακής διάθεσης. Με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου στις 8/11 αποκαλύπτονται καταστάσεις του παρελθόντος που σε φορτίζουν συναισθηματικά. Μην διστάσεις να πάρεις αποφάσεις που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και θα βοηθήσουν να κλείσεις υποθέσεις που ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Μετά τα μέσα του μήνα η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος μετακινούνται στον Τοξότη, το πολικό σου ζώδιο. Αναδεικνύεται η ανάγκη να ισορροπήσεις σχέσεις και συνεργασίες και να λειτουργήσεις αρμονικά με πρόσωπα που παίζουν κομβικό ρόλο στη ζωή σου. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 αναδεικνύεται η ανάγκη για ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα αφορά τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου.


 
              Ζώδια​ Καρκίνος

Ο Νοέμβριος θα σου δώσει την ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές που θα προκαλέσουν βαθύτερα συναισθήματα. Καλό είναι επίσης να θυμάσαι πως ο Άρης κινείται ανάδρομος στους Διδύμους, σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα αναμοχλεύοντας καταστάσεις του παρελθόντος που προκαλούν κυκλοθυμία και ένταση. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου στις 8/11 μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις σε φιλικές σχέσεις και στόχους που έχεις θέσει. Παράλληλα δεν αποκλείεται να ανατρέψει με καθοριστικά γεγονότα την προσωπική σου ζωή οδηγώντας σε στην εσωστρέφεια. Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος μετακινούνται στο Τοξότη από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά απαιτώντας να αυξήσεις τους ρυθμούς στην καθημερινότητα και κυρίως στον χώρο της δουλειάς. Οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται και είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις ένα πρόγραμμα στο οποίο θα πρέπει να ανταπεξέλθεις στο ακέραιο. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα στον χώρο της δουλειάς που σε ενδιαφέρει. 


             

              Ζώδια​ Λέων 

Ένας ιδιαίτερος μήνας είναι για εσένα ο Νοέμβριος αγαπημένο λιοντάρι καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο. Σημαντικό είναι επίσης πως ο Άρης κινείται ανάδρομος στους Διδύμους και δεν επιτρέπει να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να επιτυχείς.  Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου στις 8/11 ανατρέπει τα δεδομένα στον επαγγελματικό χώρο επηρεάζοντας παράλληλα και το οικογενειακό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή που θα σε οδηγήσουν να ολοκληρώσεις κύκλους συνεργασιών και επαγγελματικών διαδρομών. Τα ευχάριστα για εσένα έρχονται μετά τα μέσα του μήνα καθώς Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος μετακινούνται στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. 


 


             Ζώδια​ Παρθένος

Με τον Άρη να κινείται ανάδρομος στους Διδύμους ο Νοέμβριος “υπόσχεται” καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό χώρο. Φρόντισε λοιπόν να αποφύγεις κόντρες με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους πού μπορεί να είναι μοιραίες για την επαγγελματική σου εξέλιξη.  Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου στις 8/11 σε καλεί να αντικρίσεις κατάματα τις σχέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που δεν βασίζονται στην ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα. Κολακείες και χειριστικές συμπεριφορές δεν χωρούν στη ζωή σου και αυτό θα το καταστήσεις σαφές σε όσους θεωρείς πως δεν μπορούν πια να συμπλεύσουν μαζί σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά η μετακίνηση της Αφροδίτης, του Ερμή και του Ήλιου στον Τοξότη σε ωθεί στην οικογένεια και σε ζητήματα που απασχολούν τους δικούς σου ανθρώπους έντονα. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ένα νέο ξεκίνημα που θα καθορίσει τη ζωή σου. 



               Ζώδια​ Ζυγός

Σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο θα υπάρξουν το Νοέμβριο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές και αιφνιδιάστηκε γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου. Ακόμα μην ξεχνάς πως ο Άρης κινείται ανάδρομος στους Διδύμους προκαλώντας αναστάτωση σε επαγγελματικά ταξίδια και συμφωνίες που σχετίζονται με το εξωτερικό.  Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου στις 8/11 ανακινεί βαθύτερα ζητήματα που οφείλεις να αντιμετωπίσεις κατάματα καθώς επηρεάζουν έντονα την ψυχολογία σου. Παράλληλα πιθανό είναι να ανατρέψει σχέδια που αφορούν οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές προκαλώντας αμφιβολίες και ανασφάλειες. Από τα μέσα του μήνα και μετά Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος μετακινούνται στον Τοξότη ανεβάζοντας την διάθεσή σου. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 δημιουργεί τις κατάλληλες ευκαιρίες σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο να διαπρέψεις. 


 


               Ζώδια​ Σκορπιός 

Η Έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τον Νοέμβριο καθώς προκαλεί αναταράξεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Άλλωστε με τον Ήλιο να κινείται στο ζώδιό σου είναι βέβαιο πως θα πάρεις πρωτοβουλίες, θα πρέπει όμως να είσαι βέβαιος γιατί πιθανές αποφάσεις αυτήν την περίοδο θα έχουν καρμικό αποτύπωμα στη ζωή σου.  Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 8/11 μπορεί να προκαλέσει οι σεισμικές δονήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Αναγνωρίζεις πια πως υπάρχουν πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες σε όλα τα επίπεδα. Από τα μέσα του μήνα και μετά Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος αποχωρούν από το ζώδιό σου και μετακινούνται στον Τοξότη. Οικονομικά ζητήματα και αισθηματικές υποθέσεις έρχονται στην επιφάνεια καθώς μέσα από τις συγκεκριμένες καταστάσεις στη ζωή σου ανασύρονται ανασφάλειες και φοβίες. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 είναι πιθανό να προχωρήσεις σε νέες οικονομικές επιλογές επαναπροσδιορίζοντας την στάση σου απέναντι στην ύλη. 



                Ζώδια​ Τοξότης

Ο Νοέμβριος δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την ψυχολογία σου καθώς ο Ήλιος κινείται στον σκορπιό και φωτίζει βαθύτερα ζητήματα. Παράλληλα ο Άρης κινείται από το τέλος Οκτωβρίου ανάδρομος στους Διδύμους επηρεάζοντας καταλυτικά σχέσεις και συνεργασίες. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου στις 8/11 αποκαλύπτει σημαντικές εξελίξεις και παρασκηνιακές διεργασίες στον χώρο της δουλειάς. Οι συνθήκες αλλάζουν από τα μέσα του μήνα και μετά καθώς Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος μετακινούνται στο ζώδιό σου και φροντίζουν να φωτίσουν την προσωπικότητά σου. Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται καθώς αντιλαμβάνεσαι πως μπορείς να κινηθείς με δυναμισμό σε προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 24/11 σε ωθεί σε επιλογές και αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. 



                Ζώδια​ Αιγόκερως 

Οι πρώτες δυσκολίες του ανάδρομου Άρη στους Διδύμους θα φανούν στην καθημερινότητα μέσα στο Νοέμβριο γι’ αυτό οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος έχοντας δημιουργήσει ένα πρόγραμμα στο οποίο μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου στις 8/11 αγγίζει το περιβάλλον της προσωπικής του ζωής και δεν αποκλείεται να σημάνει μία κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που θα ανατρέψει ριζικά τα δεδομένα. Από τα μέσα του μήνα και μετά η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος μετακινούνται στον Τοξότη, σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα που αναδεικνύει ιδιαίτερες ευαισθησίες, απωθημένα, παρελθούσες καταστάσεις. Στα αισθηματικά σου είναι πιθανόν να επιστρέψουν πρόσωπα διεκδικώντας και πάλι να μπουν στη ζωή σου, μία επανασύνδεση είναι πιθανό να προκύψει. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 έρχονται στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και εκκρεμούσες καταστάσεις που ακόμα επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου. 



                Ζώδια​ Υδροχόος

Με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου να οδηγεί και ριζικές αλλαγές σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο ο Νοέμβριος μπορεί να σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο για εσένα.  Ακόμα ο Άρης κινείται ανάδρομος στους Διδύμους από το τέλος Οκτωβρίου επαναφέροντας στο προσκήνιο πρόσωπα και σχέσεις που προκαλούν έντονα συναισθήματα. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου στις 8/11 σε ωθεί να βάλεις τα όριά σου τόσο στην οικογένεια όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Από τα μέσα του μήνα και μετά η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος μετακινούνται στον Τοξότη βοηθώντας σε να ξεφύγεις από μία περίοδο έντονης επαγγελματικής δράσης και κούρασης.  Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο καθώς απολαμβάνεις να εκφράζεις ιδέες και πρωτοποριακές προτάσεις, ο φιλικός περίγυρος θα λειτουργήσει υποστηρικτικά σε κάθε σχέδιο σου. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες καταστάσεις σε επίπεδο προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. 



                Ζώδια​ Ιχθείς 

Ο Άρης κινείται ανάδρομα στους Διδύμους και θα γίνει έντονα αισθητός το Νοέμβριο καθώς θα ανασύρει οικογενειακά ζητήματα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη ζωή σου. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε έχουν τραυματίσει στο οικογενειακό περιβάλλον, όμως καλείσαι τώρα να τις αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα και να συμφιλιωθείς με την καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου στις 8/11 αναδεικνύει σχέσεις στο κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον που βρίθουν τοξικότητας. Από τα μέσα του μήνα και μετά με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ήλιο να μετακινούνται στον Τοξότη μπαίνεις σε μία περίοδο αυξημένων απαιτήσεων στον επαγγελματικό χώρο. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να προχωρήσεις σε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου.


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα