ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  31/10 έως 04/11


 

              Ζώδια​ Κριός

Αρκετά ήρεμη και χαλαρή προβλέπεται η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου. Η εβδομάδα μπορεί να μπλέξει κάπως τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου και να σε ωθήσει να αναζητήσεις ένα άτομο που θα σου προσφέρει ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα, αλλά και κύρος στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να κάνεις επαγγελματικά σχέδια μαζί με το ταίρι σου, ή να βάλετε κοινούς στόχους για την νέα χρονιά. Μην ξεχνάς ότι η εβδομάδα, θα σου δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου, λύνοντας κάθε διαφορά! Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμα σχέση, να θυμάσαι πως η αισιοδοξία που νοιώθεις ενισχύει τη γοητεία σου, σε σπρώχνει σε νέες γνωριμίες και φέρνει γύρω σου πλήθος θαυμαστών! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 13, 16


      
               Ζώδια​ Ταύρος

Η εβδομάδα, μπορεί να σε ταλαιπωρήσει κάπως, καθώς μπορεί να προκαλέσει ένα ασαφές σκηνικό που φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία σου, αλλά δεν θα σε δυσκολέψει περισσότερο! Άλλωστε, από την Τετάρτη θα ηρεμήσεις, θα σε χαλαρώσεις. Αξιοποίησε λοιπόν αυτές τις μέρες για να ανανεώσεις το δεσμό σου, να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να του δείξεις τα συναισθήματά σου, για να το απαλλάξεις από τις ανασφάλειες και να κάνεις το δέσιμό σας ακόμα πιο ισχυρό! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, η αυτοπεποίθηση αλλά και ο αισθησιασμός σου θα είναι στα ύψη!  Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο στη ζωή σου, τώρα σίγουρα μπορείς να διευρύνεις τον κύκλο σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να… ερωτευτείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 16, 22, 24


    

              Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα για σένα προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και… άκρως ερωτική! Άλλωστε, οι αστρολογικές όψεις εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου από κάθε “τοξικότητα” ή αρνητική σκέψη, και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με τα άτομα που αξίζει να είναι κοντά σου! Βεβαίως, η εβδομάδα μπορεί να προκαλέσει μια ασάφεια στην επικοινωνία σου και κάποιες μικροπαρεξηγήσεις, που θα φέρουν εντάσεις κι εκνευρισμούς... Όσο για σένα που είσαι ακόμη μόνος/η, αυτή την εβδομάδα μην χάσεις την ευκαιρία που σου δίνουν τα άστρα, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 14, 29


   
               Ζώδια​ Καρκίνος 

Μπορεί η εβδομάδα να είναι ήρεμη σε γενικές γραμμές, αλλά χαρακτηρίζεται από το γεμάτο συναίσθημα! Έτσι, έχεις τα φόντα να περάσεις τέλεια στον αισθηματικό σου τομέα, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα, αν δηλαδή ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για ένα νέο ξεκίνημα, το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να χτίσεις μια σχέση που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, το αμοιβαίο συναίσθημα, αλλά και το πάθος, γεγονός που θα την κάνει να είναι μακροχρόνια και σταθερή! Από την άλλη, εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα νοιώσεις το συναίσθημά σου να ξεχειλίζει και θα εκφράσεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 13, 24, 26


   

 

                 Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα προβλέπεται χαλαρή για σένα και η σχετική… ηρεμία στο πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις ένα όμορφο εφταήμερο. Παράλληλα, η εβδομάδα τονίζει την κοινωνική σου ζωή! Έτσι, μπορείς να περάσεις τέλεια, να βγεις και να διασκεδάσεις, είτε με το ταίρι σου, είτε με φίλους, αν είσαι αδέσμευτος/η. Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα, είναι σίγουρο πως θα κάνεις και νέες γνωριμίες… ερωτικού χαρακτήρα, με την ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και τη γοητεία. Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος/η, αυτή την εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξεις έντονο, βαθύ συναίσθημα με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τη σχέση σας, αφού θα βγείτε από τη ρουτίνα, θα έρθετε σε επαφή με κοινούς φίλους και συγγενείς και θα διασκεδάσετε! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 19, 24, 28


       

                Ζώδια​ Παρθένος

Η εβδομάδα, μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα αισθησιακή για σένα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, το συναίσθημά σου για το ταίρι σου είναι έντονο, αλλά και… αμοιβαίο! Έτσι, σε περιμένουν φλογερές στιγμές γεμάτες πάθος στην αγκαλιά του. Η εβδομάδα, ενισχύει τη libido σου και σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου, κάνοντας τις νύχτες σας… φλογερές και παθιασμένες, ενώ αν είσαι μόνος/η φέρνει στη ζωή σου νέες γνωριμίες που χαρακτηρίζονται από τον έντονο αισθησιασμό! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αυτή την εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να “δουλέψεις” με τον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς θέλεις...

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 16, 28


        


                  Ζώδια​ Ζυγός 

Η εβδομάδα στα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή φάση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί το φλογερό πάθος να μην κυριαρχεί τώρα, αλλά η επικοινωνία με το ταίρι σου ενισχύεται και μπορείς να κάνεις μαζί του συζητήσεις, που θα εξομαλύνουν τις εντάσεις, θα λύσουν παρεξηγήσεις και θα σας βάλουν ξανά στο δρόμο της αρμονίας με το ταίρι σου. Ωστόσο, πρόσεξε μετά την Πέμπτη, που δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας και μπορεί να σε μπλοκάρει συναισθηματικά ή να σε απομακρύνει κάπως από το ταίρι σου. Εξάλλου αυτό θα είναι παροδικό, καθώς στις αρχές της εβδομάδας βελτιώνει το κομμάτι της επικοινωνίας! Ωστόσο αν είσαι αδέσμευτος/η, πρόσεξε λίγο το Σαββατοκύριακο, γιατί μπορεί να νοιώσεις μια ακατανίκητη έλξη για ένα πρόσωπο κύρους, που θα σε θαμπώσει με την οικονομική του επιφάνεια!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 13, 16, 25


      
               Ζώδια​ Σκορπιός 

Ενδεχομένως να ξεκινήσει κάπως δύσκολα για τα αισθηματικά σου! Μπορεί η εβδομάδα να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και τον αισθησιασμό σου, ωστόσο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και παρεξηγήσεις, είτε με το ταίρι σου, είτε με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά! Επιπλεον, η εβδομάδα ανεβάζει τη libido σου στα ύψη και κάνοντας αυτές τις μέρες... Μαγικές! Έτσι, μπορείς να εστιάσεις στον ρομαντισμό και στο έντονο συναίσθημα που σου χαρίζει η εβδομάδα, για να περάσεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου ενδυναμώνοντας το δεσμό σας, έτσι ώστε να μην υπάρχουν ρωγμές και δεύτερες σκέψεις μεταξύ σας. Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, εκμεταλλεύσου αυτή την εβδομάδα για να φλερτάρεις, να διευρύνεις τον κύκλο σου, να κάνεις νέες γνωριμίες.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 12, 21


          


                Ζώδια​ Τοξότης

Η εβδομάδα ανεβάζει τη διάθεσή σου και σε βάζει σε πολύ καλό κλίμα! Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, καθώς το σκηνικό που διαμορφώνεται ενισχύει μια ασάφεια και μια τάση να προκύπτουν παρεξηγήσεις κι εκνευρισμοί! Απόφυγε τις υπερβολές για να μην φέρεις προβλήματα στη σχέση σου, είναι η συμβουλή των άστρων. Αλλά το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η. Άλλωστε, η εβδομάδα ενισχύει τον αισθησιασμό σου, τα φλερτ θα προκύπτουν συνεχώς στο δρόμο σου. Βγες με φίλους να διασκεδάσεις και απόλαυσε τις νέες γνωριμίες, αλλά μη βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, γιατί μπορεί αργότερα να αλλάξεις γνώμη! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 8, 13


      
                Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η εβδομάδα, προβλέπεται ιδιαιτέρως… αισθησιακή! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Αιγόκερους, τώρα καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να εκδηλώσεις ανοιχτά το συναίσθημά σου, γεγονός που αναζωπυρώνει την αγάπη μεταξύ σας! Βεβαίως, καλό θα είναι να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις και να εστιάσεις στο ρομαντισμό, την τρυφερότητα αλλά και το πάθος! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, τώρα έχεις την ευκαιρία να γυρίσεις σελίδα στα προσωπικά σου και να απαλλαγείς από κάποια απωθημένα του παρελθόντος! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 10, 23  


    


                 Ζώδια​ Υδροχόος

Η εβδομάδα, μπορεί να προκαλέσει ένα κλίμα ασυνεννοησίας και ασάφειας στην επικοινωνία σου με τα κοντινά σου πρόσωπα και το ταίρι σου, αλλά αυτό πολύ εύκολα μπορείς να το αποφύγεις, αν δεν αναλωθείς σε… σοβαρές συζητήσεις. Από την άλλη βεβαίως, δεν είναι και του χαρακτήρα σου να κρατάς μούτρα και να… βουλιάζεις στις σκέψεις σου! Σίγουρα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να το… κάψεις, με το ταίρι σου αν είσαι δεσμευμένος, αλλά και με φίλους και συγγενείς! Έτσι κι αλλιώς εξωστρέφεια, η γοητεία σου και η επικοινωνιακή σου διάθεση δεν μπορούν να περιοριστούν από καμιά αστρολογική όψη κι αν είσαι αδέσμευτος οι νέες γνωριμίες θα προκύπτουν εκεί που δεν τις περιμένεις, ενώ τα φλερτ θα σε ξεσηκώνουν! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 7, 14


         
                Ζώδια​ Ιχθείς 

Η εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα αισθησιακή για σένα και θα ευνοήσει τις προσωπικές σου σχέσεις, θα τις ενισχύσει και θα τις δυναμώσει. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε μαζί με το ταίρι σου να κάνετε το επόμενο βήμα, δηλαδή να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή συγκατοίκηση. Η εβδομάδα δυσκολεύει την έκφραση των συναισθημάτων σου και μπορεί να μπερδέψει το ταίρι σου ή να σε κάνει να στείλεις λανθασμένα μηνύματα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Από την άλλη, για σένα που είσαι μόνος/η η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, με πολλές νέες γνωριμίες και φλερτ που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 12, 18  


            

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα