ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 29/10 έως 30/10


 

           Ζώδια​ Κριός

Ενδεχομένως να μην είναι και το πιο… ρομαντικό σαββατοκύριακο της ζωής σου... Το Σάββατο, θα σε απασχολούν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που θα σε κουράσουν και θα σε αγχώσουν, ενώ πιθανόν να μη σου αφήσουν καθόλου χρόνο για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή… Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να ζητήσεις από το ταίρι σου να σε βοηθήσει, έτσι ώστε να μην αισθανθεί κι εκείνο ότι το παραμελείς και το βγάζεις από τη ζωή σου. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, μάλλον το σαββατόβραδο θα νοιώθεις τέτοια κούραση, που καμιά όρεξη δεν θα έχεις για βραδινές εξόδους και φλερτ!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 15, 21


     
            Ζώδια​ Ταύρος

Το σαββατοκύριακο σου ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο στα αισθηματικά σου, αφού το Σάββατο, ανεβαίνει η αισιοδοξία σου, αλλά και ο αισθησιασμός σου! Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση σου και το κρεββάτι σας θα πάρει… φωτιά, γεγονός που θα κάνει το δεσμό σας ακόμα πιο ισχυρό! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, θα απολαύσεις τα φλερτ, ενώ μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να νοιώσεις έντονα συναισθήματα και δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 15, 18, 23


     

               Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι μάλλον δύσκολο στον αισθηματικό σου τομέα... Το Σάββατο εξακολουθεί να σε κρατά σε μια ψυχολογική αναστάτωση, ενώ κάποια απωθημένα του παρελθόντος συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Ίσως μάλιστα να προσπαθήσεις να τα συζητήσεις με το ταίρι σου, όμως θα το κάνεις με τόσο λανθασμένο τρόπο, που πολύ εύκολα μπορεί να μετατρέψεις την συζήτηση σε καυγά! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, μπορεί να νοιώσεις την ανάγκη να εξομολογηθείς κάποια πολύ προσωπικά σου θέματα σε μια νέα γνωριμία, μην το κάνεις όμως, γιατί μπορεί να πεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει…

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 17, 24  


    
                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Αξιοποίησε το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό του Σαββάτου για να βγεις με το ταίρι σου μια βόλτα, που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Επίσης, ένα ρομαντικό δείπνο μπορεί να αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας, γεγονός που θα κάνει το κρεββάτι σας να πάρει φωτιά… Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος βγες με φίλους, γιατί μέσα από τον φιλικό σου κύκλο μπορεί να ξεπηδήσει ένα φλερτ, που θα σε ενθουσιάσει! Ωστόσο, η μέρα μπορεί να είναι παραπλανητική, τα ψέματα δίνουν και παίρνουν, όπως και τα μεγάλα λόγια από… επίδοξους εραστές ή ερωμένες, που ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 19, 21, 25


        


                 Ζώδια​ Λέων

Το Σάββατο ενδεχομένως να μην είναι και η καλύτερη μέρα για τα αισθηματικά σου, αφού μάλλον θα σε απασχολούν κάποια οικονομικά θέματα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σου δημιουργήσουν μια ανασφάλεια, που θα μεταφερθεί και στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως χάσεις ένα μέρος της γνωστής σου αυτοπεποίθησης. Την Κυριακή όμως, ξαναπαίρνεις τα πάνω σου, γίνεσαι πιο κοινωνικός και βγαίνεις να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Και αυτό είναι πολύ καλό αν είσαι αδέσμευτος, αφού οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ πάνε κι έρχονται! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 18, 19, 26


     
                Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον δεν θα είναι και το καλύτερο της ζωής σου στον αισθηματικό τομέα... Παρόλο που το Σάββατο, η κυκλοθυμική σου διάθεση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ο τρόπος που θα πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει μάλλον θα είναι θορυβώδης και θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς… Την Κυριακή, είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις μια ανασφάλεια, που θα πηγάζει από τον οικονομικό σου τομέα, αλλά δεν θα αργήσει να επεκταθεί και στον αισθηματικό…

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 19, 24


    


                Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το σαββατοκύριακο, δεν ξεκινά και με τον καλύτερο τρόπο για σένα. Το Σάββατο, σου δημιουργεί ένα ανεξήγητο άγχος, αλλά και ανασφάλεια για την πορεία σου γενικότερα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα είναι να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου τις ανησυχίες σου, γιατί μόνο εκείνο θα καταφέρει με τον τρόπο του να σε καθησυχάσει και να σε χαλαρώσει. Αν όμως είσαι αδέσμευτος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να μεγεθύνει την ανασφάλειά σου. Αφέσου στα φλερτ και… όπου βγάλουν!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 13, 15, 26  


     
                Ζώδια​ Σκορπιός 

Το Σάββατο λοιπόν, για σένα προβλέπεται ιδιαίτερα ρομαντικό, αλλά και παθιασμένο, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου! Αλλά και εσύ που δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, βλέμματα θαυμασμού θα σε ακολουθούν! Σε κάθε περίπτωση, αξιοποίησε την εύνοια της μέρας, για να περάσεις καλά, γιατί την Κυριακή, το σκηνικό αλλάζει…

Τυχεροί αριθμοί: 7,10, 15, 28


        


                 Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, μάλλον θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα το Σάββατο. Ωστόσο, αν είσαι αδέσμευτος/η, θα βρεις την ευκαιρία να φλερτάρεις ακόμα και στο χώρο της δουλειάς σου, όπου οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις, θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Αν όμως ανήκεις στους δεσμευμένους, τότε καλό θα είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες και να βρεις χρόνο για το ταίρι σου, αλλά και για να ξεκουραστείς, ώστε να αποφύγεις τις γκρίνιες και τα προβλήματα.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 14, 25


     
                Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι κάπως… περίεργο για σένα. Το Σάββατο προβλέπεται ιδιαίτερα θετικό για τα αισθηματικά σου, αφού το πάθος θα κυριαρχεί στα αισθηματικά σου. Αν ήδη έχεις μια σχέση, θα ζήσεις υπέροχες, αισθησιακές και φλογερές στιγμές με το ταίρι σου, που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, με τη γοητεία σου μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να φλερτάρεις και να δεις το αισθηματικό σου μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 12, 22  


 


                 Ζώδια​ Υδροχόος

Το σαββατοκύριακο σου, μπορεί να σου προκαλέσει μια ανεξήγητη αναστάτωση, όμως ταυτόχρονα ανεβάζει τον αισθησιασμό και ξεσηκώνει το πάθος σου. Έτσι, το μόνο που θα πρέπει να κάνεις, είναι να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου. Αν τα καταφέρεις, σίγουρα θα περάσεις μια φλογερή βραδιά πάθους με το ταίρι σου, που θα τη θυμάστε και οι δυο για καιρό! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, βγες να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Μια γνωριμία που θα κάνεις, μπορεί να σου χαρίσει… ανομολόγητες στιγμές πάθους, αλλά μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτή…

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 17, 20


     
                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο, χρειάζεται λίγη προσοχή από την μεριά σου στον αισθηματικό τομέα. Το Σάββατο βέβαια, θα νοιώθεις το πάθος σου να ξεχειλίζει, και αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις φλογερές στιγμές με το ταίρι σου στο… κρεββάτι, γεγονός που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά, ενώ κι εσύ θα νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στο πλάι του. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, δεν αποκλείεται αυτή τη μέρα να συναντήσεις ένα άτομο, που όχι μόνο θα σε ξεσηκώσει, αλλά θα πληροί και τις προϋποθέσεις να γίνει το… άλλο σου μισό!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 11, 23  


       

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα