ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  24/10 έως 28/10


 

              Ζώδια​ Κριός

Αυτή την εβδομάδα, σχετίζεται με το βαθύ σου συναίσθημα, με τις σχέσεις σου, με τις επιθυμίες σου, αλλά και με τα οικονομικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να ανανεώσεις τη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, θα θυμηθείτε ξανά τους λόγους για τους οποίους είστε μαζί και θα… ερωτευτείτε από την αρχή, αφού τώρα είσαι σε θέση να εξομαλύνεις τις διαφορές με το ταίρι σου. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, να είσαι σίγουρος/η πως μια νέα γνωριμία που προκύπτει τώρα, πληροί τις προϋποθέσεις που αναζητάς για να χτίσεις μια σχέση ζωής, που θα σου παρέχει ασφάλεια, σιγουριά και αυτοπεποίθηση! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 15, 29


       
               Ζώδια​ Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα σε χαρακτηρίζει η αυτοπεποίθηση, η γοητεία και η αισιοδοξία! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ταύρους, τώρα μπορείς να εκδηλώσεις με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά, ενώ και το πάθος ενισχύεται και αναζωπυρώνει την αγάπη σας! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η θα περιστοιχίζεσαι από φλερτ και νέες γνωριμίες με τον ερωτισμό σου και τη γοητεία σου. Ωστόσο πρόσεξε λίγο προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς μπορεί να μεταδόσεις λανθασμένα μηνύματα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 7, 13, 17


   

              Ζώδια​ Δίδυμοι 

Μια ιδιαίτερα κοινωνική κι επικοινωνιακή εβδομάδα προβλέπεται να είναι αυτή για σένα. Η εβδομάδα σε ωθεί να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες! Αυτό αναζωογονεί τόσο εσένα όσο και τη σχέση σου, αφού κι εκεί αναζητάς το καινούριο, ενώ ο ερωτισμός σου εκτοξεύεται!Γενικά πάντως το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και αντιλαμβάνεσαι πως η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους, για να διευρύνεις τον κύκλο σου και να φλερτάρεις απροκάλυπτα! Και πού ξέρεις; Ίσως τώρα να συναντήσεις και το πρόσωπο εκείνο, που θα καταφέρει να σε ξεσηκώσει, να σε ενθουσιάσει και να σε κατακτήσει! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 16, 19, 27


      
            Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα, βελτιώσει τα αισθηματικά σου είτε έχεις σχέση είτε όχι! Αυτή την εβδομάδα θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, ο δεσμός σας θα γίνει πιο ισχυρός, ενώ και ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί και θα οδηγήσει σε τρυφερές, αλλά ταυτόχρονα φλογερές και παθιασμένες στιγμές μεταξύ σας! Είναι σίγουρο ότι θα το απολαύσεις αυτό το εφταήμερο, ξεχειλίζεις από συναίσθημα και αυτό είναι κάτι που ενθουσιάζει και το ταίρι σου, ενώ κι εσύ αισθάνεσαι σιγουριά κι ασφάλεια στο πλάι του! Από την άλλη, κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η!  Άλλωστε, η εβδομάδα αυτή είναι εδώ για να νοιώσεις θαλπωρή και ζεστασιά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 19, 23


       


              Ζώδια​ Λέων

Μια ήρεμη και συναισθηματική εβδομάδα προβλέπεται να είναι αυτή για σένα. Η εβδομάδα σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την συναισθηματική σου ασφάλεια. Είναι σίγουρο πως το σπίτι σου θα γίνει το ήρεμο λιμάνι, που θα σε χαλαρώνει και θα σε κάνει να νοιώθεις σιγουριά. Αν ανήκεις στα δεσμευμένα Λιονταράκια είναι σίγουρο πως θα απολαύσεις μια ζεστή, τρυφερή αλλά και επικοινωνιακή εβδομάδα με το ταίρι σου, ενώ θα καταφέρετε να λύσετε προβλήματα του προηγούμενου διαστήματος! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, τώρα μπορείς να ανοιχτείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις με την γοητεία σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 9, 25, 28


       
               Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, το πλανητικό σκηνικό, είναι ιδανικό για να περάσεις καλά στον αισθηματικό σου τομέα! Έτσι, εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις διαφωνίες και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, ενώ ταυτόχρονα θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σας και να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας, κάνοντας μια νέα αρχή. Αλλά κι εσύ που εξακολουθείς να ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να συναντήσεις επιτέλους το άτομο, που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά με… τρελούς ρυθμούς! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 18, 26


          


                Ζώδια​ Ζυγός 

Η εβδομάδα, εξακολουθεί να ευνοεί έναν σημαντικό τομέα, τα οικονομικά σου! Από την άλλη, η ψυχολογία και η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και η εβδομάδα σου χαρίζει ερωτισμό και δυναμισμό! Όλα αυτά θα πρέπει να τα εκμεταλλευτείς εσύ που παραμένεις αδέσμευτος/η, προκειμένου να κάνεις νέες γνωριμίες, να βγεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς! Αυτή η εβδομάδα σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσεις το άτομο που θα σε ξεσηκώσει, και να το κατακτήσεις, με τον αυθορμητισμό και την πρωτοτυπία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό! Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος, αυτή την εβδομάδα καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 21, 26


         
              Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή την εβδομάδα… ποιος σε πιάνει στον αισθηματικό τομέα! Γίνεσαι ακόμα πιο γοητευτικός/ή, λάμπεις, ακτινοβολείς και μαγνητίζεις, κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί, ενώ και ο αισθησιασμός σου είναι εμφανής από… χιλιόμετρα μακριά!  Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τώρα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πολύ πιο εύκολα, η κοινωνικότητά σου εκτοξεύεται και τα φλερτ σε πολιορκούν! Η εβδομάδα θα βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αμοιβαιότητα και το φλογερό πάθος! Ό,τι ακριβώς έψαχνες μια ζωή δηλαδή, για να γίνεις ευτυχισμένος/η. Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, τώρα θα τη δεις να εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και να σε γεμίζει σιγουριά και αυτοπεποίθηση! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 17, 23


       


             Ζώδια​ Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα, ενισχύει κάθε τομέα της ζωής σου και φέρνει νέα ενδιαφέροντα και νέες εμπειρίες στη ζωή σου! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου αυτή τη βδομάδα η σχέση σου εξελίσσεται, ανεβαίνει επίπεδο, με το ταίρι σου ξαναβρίσκετε τον ενθουσιασμό, ερωτεύεστε από την αρχή και το πάθος ανάμεσά σας αναζωπυρώνεται! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, με την ενισχυμένη κοινωνικότητά σου, δεν δυσκολεύεσαι καθόλου να επεκτείνεις τον κύκλο σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να φλερτάρεις με χάρη και παιχνιδιάρικη διάθεση! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 16, 18, 26


      
             Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτή την εβδομάδα, θα έχεις αρκετή δουλεία, πολλές υποχρεώσεις και αρκετές εκκρεμότητες της καθημερινότητας που θα πρέπει να διευθετήσεις. Κουραστική η κατάσταση, όμως η εβδομάδα ενισχύει την κοινωνικότητα και την επικοινωνία σου! Εκμεταλλεύσου αυτές τις θετικές συνθήκες, για να κάνεις μαζί με το ταίρι σου ένα νέο ξεκίνημα, απαλλαγμένο από κάποια αγκαθάκια του παρελθόντος. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτή την εβδομάδα δε θα θέλεις στιγμή να εγκαταλείψεις την κοινωνική σου ζωή και να απομονωθείς! Αξιοποίησε λοιπόν τις θετικές συνθήκες που διαμορφώνονται, για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και, γιατί όχι, να συναντήσεις επιτέλους το… άλλο σου μισό!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 12, 18


           


                Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, τα αισθηματικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα… εγκαταλείψεις κι εντελώς! Άλλωστε, η εβδομάδα θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση, την πρωτοτυπία και τον αυθορμητισμό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, θα αναζητήσεις νέες εμπειρίες, θα βγεις και θα φλερτάρεις κάνοντας νέες γνωριμίες και θα έχεις βέβαια και τις ανάλογες επιτυχίες! Από την άλλη, εσύ που είσαι δεσμευμένος, αυτή την εβδομάδα ίσως να χρειαστεί να απολογηθείς στο ταίρι σου για τον ελάχιστο χρόνο που του αφιερώνεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 13, 18, 22


      
                  Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτή την εβδομάδα, το πλανητικό σκηνικό, μόνο ωραία πράγματα σε περιμένουν στα αισθηματικά σου! Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και ο έρωτας ανάμεσά σας αναζωπυρώνεται. Μια επανεκκίνηση γίνεται στη σχέση σου, το πάθος παίρνει το πάνω χέρι, ενώ καταφέρνετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τη φθορά της καθημερινότητας, με νέες δραστηριότητες που κάνετε μαζί! Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, αυτή την εβδομάδα θα νοιώσεις έντονη την ανάγκη να φλερτάρεις και να… ερωτευτείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 14, 20


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα