ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 22/10 έως 23/10


 

                  Ζώδια​ Κριός

Από τη ζέστη στο κρύο θα σε πάει αυτό το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου. Ίσως να νοιώθεις πως δεν ξέρεις τι θέλεις, η επικοινωνία σου θα γίνεται… μετ’ εμποδίων και η γενικότερη ασάφεια θα σου προκαλεί έναν εκνευρισμό, γεγονός που δεν προωθεί και πολύ τα αισθηματικά σου… Φρόντισε λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με το ταίρι σου ή να μην μπερδέψεις με την κυκλοθυμία σου το άτομο που σε ενδιαφέρει, αν ανήκεις στους αδέσμευτους! Από την άλλη, εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, καλό θα είναι να μην εκδηλώσεις και πολύ την… επικοινωνιακή σου διάθεση, γιατί μπορεί να κάνεις το ταίρι σου να ζηλέψει, γεγονός που θα φέρει γκρίνιες κι εντάσεις μεταξύ σας! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 18, 20


         

                Ζώδια​ Ταύρος

Προσοχή χρειάζεται ο τομέας των αισθηματικών σου αυτό το σαββατοκύριακο. Το Σάββατο, κάποια οικονομικά θέματα θα σου προκαλέσουν ανασφάλεια, την οποία μπορεί να την μεταφέρεις και στα αισθηματικά σου και να κατηγορήσεις το ταίρι σου ή να είσαι πιεστικός/ή και καχύποπτος/η απέναντί του, χωρίς να σου έχει δώσει καμία αφορμή! Αντιλαμβάνεσαι πως αυτό μπορεί να φέρει καυγάδες μεταξύ σας, που μπορεί να συνεχιστούν και την Κυριακή. Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα πλησιάσεις το πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει ή μια νέα γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 14, 26


    
                  

                     Ζώδια​ Δίδυμοι 

Ίσως να μην ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο αυτό το σαββατοκύριακο για τα αισθηματικά σου. Το Σάββατο, σου δημιουργεί μια κυκλοθυμική διάθεση, ενώ ενισχύει τις ανασφάλειές σου με την ασάφεια που δημιουργεί, που εύκολα θα μεταφερθούν και στα προσωπικά σου! Παράλληλα, ίσως να νοιώσεις πως δεν ξέρεις τι θέλεις, ενώ τα συναισθήματά σου είναι κάπως… αλλοπρόσαλλα! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, με τη γοητεία σου στα ύψη, είναι σίγουρο πως θα απολαύσεις τα φλερτ που θα είναι άφθονα. Και μάλιστα, με την επικοινωνιακή σου διάθεση ιδιαίτερα τονισμένη, δεν θα δυσκολευτείς να γοητεύσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο καταφέρει να… μιλήσει στην καρδιά σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 12, 25, 28


      
                Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το σαββατοκύριακο, μάλλον δεν θα σε χαρακτηρίζει η… επικοινωνιακή διάθεση στα αισθηματικά σου! Το Σάββατο, προκαλεί μια ασάφεια ενώ θολώνει και το κριτήριό σου και μπορεί να σε μπερδέψει. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους λοιπόν, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να αφήσεις το ρομαντισμό σου να πάρει το πάνω χέρι και να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, που μπορεί να οδηγηθούν σε παρεξηγήσεις! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η μη λειτουργήσεις παρορμητικά απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει ή σε μια νέα γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει, γιατί μπορεί αργότερα να το… μετανιώσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 17, 21


     


                     Ζώδια​ Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα βγεις με φίλους, θα διασκεδάσεις και θα φλερτάρεις απροκάλυπτα, κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα που είσαι… ελεύθερος/η κι ωραίος/α, αφού οι νέες γνωριμίες θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. Όμως εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η… συμμαζέψου, γιατί οι πειρασμοί θα είναι πολλοί… Και βεβαίως, είτε έχεις σχέση είτε όχι, να θυμάσαι πως το Σάββατο καλό θα είναι να προσέξεις, γιατί θα επικρατεί μια ασάφεια, που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 19, 22


        
                    Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο, χρειάζεται προσοχή από την μεριά σου, ιδιαίτερα αν έχεις ήδη σχέση! Καταρχήν, το πιο πιθανό είναι να σε απορροφήσουν τα επαγγελματικά σου, όπου θα καταφέρεις να πετύχεις στόχους με τον δυναμισμό σου. Όμως, το Σάββατο προμηνύει εντάσεις με το ταίρι σου, αφού όχι μόνο θα το παραμελήσεις και θα το κάνεις να νοιώσει… αμελητέο, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν κι εντάσεις ή παρεξηγήσεις μεταξύ σας, λόγω ασυνεννοησίας! Αν είσαι μόνος/η, θα μπορέσεις να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με μεθοδικότητα και χωρίς επιπολαιότητα, ώστε να μην του δώσεις λανθασμένα μηνύματα…

Τυχεροί αριθμοί: 9, 15, 19, 26  


    


                       Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το σαββατοκύριακο, έχεις τη δυνατότητα να περάσεις πολύ όμορφα και ερωτικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου σου! Θα έχεις την επιθυμία να κάνεις κάτι το διαφορετικό με το ταίρι σου, να διασκεδάσετε μαζί, ακόμα και να κάνετε μια κοντινή εκδρομή, που θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτό το διήμερο θα έχεις την ευκαιρία να βγεις και να φλερτάρεις. Την Κυριακή, θα μπορέσεις να διεκδικήσεις με δυναμισμό αλλά και πρωτοτυπία όποιο άτομο βάλεις στο… στόχαστρο, και να το κατακτήσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 14, 28  


                   
                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι λίγο περίεργο για σένα,  καθώς θα σε χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια, το Σάββατο, όμως παράλληλα θα ανεβεί η libido σου στα ύψη! Ευτυχώς η Κυριακή σε βοηθά να… επανέλθεις στον ρεαλισμό! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καλό θα είναι να προσέξεις τις επιλογές σου αυτό το διήμερο. Αν αποφασίσεις να βγεις από το σπίτι, είναι σίγουρο πως θα κάνεις πολλές νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα σε πολιορκούν. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα από τα πρόσωπα που τώρα θα γνωρίσεις, να ξεσηκώσει το πάθος σου και να σε ενθουσιάσει, όμως φρόντισε να το προσεγγίσεις με διακριτικότητα και να μην αφήσεις το έντονο συναίσθημά σου να το… τρομάξει! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 15, 23, 28


       


                   Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα χαρακτηρίζεται από το έντονο συναίσθημα, που μπορεί όμως και να σε δυσκολέψει. Το Σάββατο ενώ από τη μια θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, από την άλλη μπορεί να νοιώσεις πως ο/η σύντροφός σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να σε ακολουθήσει, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Όπως και να έχει, μην κρατήσεις μια πιεστική στάση και μην βγάλεις κτητικότητα απέναντί του, ιδιαίτερα την Κυριακή.. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, εσύ ξέρεις πως η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη και πως κάνεις εντύπωση όπου κι αν βρεθείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 14, 28  


   
                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο, μπορεί να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου, καθώς θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποια επαγγελματικά θέματα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους όμως, αυτό μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το ταίρι σου, που θα νοιώσει ότι το αγνοείς και δεν του δίνεις τη σημασία που του αξίζει! Γι’ αυτό λοιπόν, φρόντισε να κρατήσεις μια ισορροπία και ιδιαίτερα την Κυριακή, αφιέρωσε του όσο περισσότερο μπορείς από το χρόνο σου, για να το αποζημιώσεις! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, καλό θα είναι να προσέξεις αυτό το διήμερο και καλύτερα το Σάββατο να μείνεις μέσα να ξεκουραστείς ή να συναντήσεις λίγους φίλους και καλούς, που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 16, 18, 22  


   


                   Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, έχεις τα φόντα να περάσεις τέλεια στα αισθηματικά σου! Η ακτινοβολία σου και ο μαγνητισμός σου θα είναι στα ύψη, όλα τα βλέμματα θα στρέφονται επάνω σου όπου βρεθείς και τα φλερτ θα σε πολιορκούν! Κι αυτό είναι τέλειο αν είσαι αδέσμευτος, καθώς θα κάνεις νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται κάποια από αυτές να σε ενθουσιάσει! Όπως και να έχει, είναι σίγουρο ότι θα περάσεις τέλεια και κυρίως… ερωτικά. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι το Σάββατο, που μπορεί να… θολώσει λίγο το τοπίο. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 11, 16, 23


       
                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στον αισθηματικό σου τομέα! Το Σάββατο στρέφει την προσοχή σου σε θέματα του σπιτιού, και σου δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να τα βάλεις με το ταίρι σου άνευ λόγου κι αιτίας, λόγω του εκνευρισμού που θα νοιώθεις! Την Κυριακή βεβαίως τα πράγματα αλλάζουν, και ενισχύει την κοινωνικότητά σου. Θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, όμως πρόσεξε πώς θα του το ζητήσεις, γιατί μπορεί να μην κινείστε στο… ίδιο μήκος κύματος…Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα δυσκολευτείς να κάνεις νέες γνωριμίες… 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 19, 21


             

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα