ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 17/10 έως 21/10


 

             Ζώδια​ Κριός

Αυτή η εβδομάδα φωτίζει τον τομέα των σχέσεων σου και έρχεται να φέρει την… ανανέωση, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου είτε στους αδέσμευτους. Αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου, αυτή την εβδομάδα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια ουσιαστική επανεκκίνηση στη σχέση σας! Από την άλλη, εσύ που δεν έχεις ακόμα σχέση μπορεί να νοιώσεις την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά για ένα πρόσωπο που μόλις γνώρισες. Ωστόσο, καλό θα είναι να περιορίσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου και να σκεφτείς σοβαρά αν με αυτό το άτομο μπορεί να υπάρξει μέλλον… Από την άλλη, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που με ανανεωμένη διάθεση θα σου ζητήσει να ξαναπιάσετε το νήμα της σχέσης σας από εκεί που το είχατε αφήσει…

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 18, 23


        
              Ζώδια​ Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να δεις τα αισθηματικά σου με περισσότερη… σοβαρότητα! Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να αξιολογήσεις τη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, και να ανακαλύψεις αν τα όνειρα που κάνεις για το μέλλον με το ταίρι σου κινούνται σε ρεαλιστικά πλαίσια ή αν κάνεις… σενάρια που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, ίσως να σε προβληματίσει η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν, που έρχεται να σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 14, 23, 29


     
             Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτή την εβδομάδα εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, τώρα είσαι στα καλύτερά σου, η κοινωνικότητά σου σε φέρνει σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους, απολαμβάνεις το θαυμασμό των άλλων ενώ κι εσύ πολύ εύκολα μπορεί να πέσεις στα… δίχτυα του έρωτα και μάλιστα… του κεραυνοβόλου. Δεν αποκλείεται να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα αυτή την περίοδο, που θα χαρακτηρίζεται από το πάθος, αλλά και τη δημιουργική φαντασία! Ωστόσο, καλό θα είναι να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, γιατί μπορεί να κάνεις μια λανθασμένη επιλογή που θα σου κοστίσει! Από την άλλη, εσύ που έχεις ήδη βρει το ταίρι σου, αυτή την εβδομάδα καταφέρνεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου με απόλυτη ειλικρίνεια, δεν αφήνεις τη λογική να φιλτράρει την έκφρασή σου κι αυτό θα σου βγει σε καλό! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 18, 21, 27


       
             Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να βάλεις ένα τέλος σε κάποια θέματα που σχετίζονται με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Άλλωστε, η εβδομάδα σε βοηθά να επικοινωνήσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα, αλλά και με το ταίρι σου, και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει! Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος/η ίσως να χρειαστεί να “ξαναδείς” με περισσότερη αντικειμενικότητα ένα άτομο από το παρελθόν, με το οποίο η σχέση σας έληξε… άδοξα. Ίσως αυτός ο δεσμός να μην σου έδωσε όλα όσα είχε να σου δώσει, οπότε μπορεί να αποφασίσεις ότι θα πρέπει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, χωρίς να επηρεάζεσαι από τον εγωισμό σου, που μπορεί να είχε πληγωθεί.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 10, 23, 26


             
                Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά στα αισθηματικά σου, εκτός αν προσπαθήσεις… πολύ για να το πετύχεις! Η επικοινωνία με το ταίρι σου αποκαθίσταται και αντιλαμβάνεστε και οι δυο τη σημασία που έχει η ειλικρίνεια σε μια σχέση, για να μπορέσει αναπτυχθεί και να εξελιχθεί. Έτσι, αυτή την περίοδο έρχεστε πιο κοντά, ωστόσο καλό θα είναι να μην βγάλεις μια… εξάρτηση από το ταίρι σου, γιατί στο τέλος μπορεί να το κουράσεις. Από την άλλη, αν είσαι ακόμη ελεύθερος/η, κάτι καινούριο φαίνεται πως ξεκινά αυτή την περίοδο για σένα. Μπορεί δηλαδή να πρόκειται για κάποιο άτομο που ήδη γνωρίζεις, αλλά δεν του είχες δώσει τη σημασία που του άξιζε, ή ακόμα να αναβιώσει μια σχέση από τα παλιά.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 18, 24, 29


        
                Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα αποφασίζεις να ξαναδείς με… άλλο μάτι κάποια προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στη σχέση σου, να αναγνωρίσεις το μερίδιο της ευθύνης που σου αναλογεί και να βάλεις ένα τέλος στις διενέξεις και τις εντάσεις που μπορεί να επισκιάζουν την ευτυχία σου. Με λίγα λόγια, τα βρίσκεις με τον εαυτό σου κι αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στη σχέση σου, αφού και το ταίρι σου δεν διστάζει τώρα να σου μιλήσει με ειλικρίνεια και να σου αποκαλύψει τα αισθήματά του, χωρίς τον φόβο να το αντιμετωπίσεις με μια διάθεση επικριτική. Με τον εαυτό σου όμως τα βρίσκεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, κι αυτό σημαίνει ότι πλέον ξέρεις τι θέλεις, αλλά και πώς να το διεκδικήσεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 23, 28


   

                 Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα αποφασίζεις να… βγεις από την χειμέρια νάρκη και να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου! Η εβδομάδα θα κάνει τη σχέση σου να ξεφύγει από την ρουτίνα του τελευταίου διαστήματος. Παράλληλα, καταφέρνεις να κλείσεις κάποια ανοιχτά θέματα του παρελθόντος που σε ταλαιπώρησαν και η αίσθηση ελευθερίας που νοιώθεις, σε κάνει να ακτινοβολείς!  Αλλά η ανανέωση είναι εμφανής και σ’ εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς. Είσαι έτοιμος/η να ερωτευτείς και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα! Με την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου εσύ ξέρεις ότι πρέπει να κοιτάζεις μόνο μπροστά, στα καλύτερα, και αυτό θα κάνεις!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 13, 19, 27


      
               Ζώδια​ Σκορπιός 

Από αυτή την εβδομάδα μπαίνεις κι εσύ σε μια… ανοιξιάτικη διάθεση. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει, όπως και η εξωστρέφειά σου. Δεν αποκλείεται να χρειαστείς αρκετό χρόνο για τον εαυτό σου, προκειμένου να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου ή απλά για να… ονειροπολήσεις! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου όμως, θα πρέπει να προσέξεις πώς θα βάλεις τα όριά σου στο ταίρι σου, γιατί δεν αποκλείεται να το κάνεις κάπως πιο… έντονα απ’ όσο επιτρέπεται! Όσο για σένα που δεν έχεις κάποια σχέση, αυτή την εβδομάδα μάλλον αφήνεις στην άκρη το παιχνίδι της… αναζήτησης κι εστιάζεις στον εαυτό σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 11, 18


       
 


              Ζώδια​ Τοξότης

Η αισιοδοξία σου, αλλά και η κοινωνικότητά σου έρχονται να ανανεώσουν τη σχέση σου και η καλή επικοινωνία, η τρυφερότητα, αλλά και η διάθεση συμβιβασμού ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε μια… επανεκκίνηση και να ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό σας! Ο ενθουσιασμός και η όρεξη για ζωή θα χαρακτηρίζει κι εσένα που εξακολουθείς να παραμένεις… εργένης/εργένισσα! Και είναι σίγουρο πως με την ακτινοβολία σου μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο στοχεύσεις με το βέλος σου, ενώ δεν αποκλείεται να θυμηθείς και κάποιο άτομο από το παρελθόν, που η ανάμνησή του σε… ξεσηκώνει! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 14, 17, 20


                          

             Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η εβδομάδα θα είναι πολύ θετική κυρίως όμως για τον επαγγελματικό σου τομέα και μπορεί να φέρει νέες ευκαιρίες, ή να δώσει τέλος σε δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος. Όπως και να έχει όμως, θα νοιώσεις ένα βάρος να φεύγει από πάνω σου κι αυτό θα κάνει καλό και στον αισθηματικό σου τομέα. Μην ξεχνάς πως η εβδομάδα θα σε κάνει πιο διεκδικητικό/ή, αλλά και πιο… ερωτικό/ή απ’ ό,τι συνήθως. Έτσι, αυτή την εβδομάδα θα απολαύσεις τον δεσμό σου, το πάθος θα ξαναπάρει επιτέλους το πάνω χέρι και οι παρεξηγήσεις εύκολα θα αποκατασταθούν. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 12, 23


      
 


                Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα δεν χρειάζεται να… προσπαθήσεις και πολύ για να δεις τα αισθηματικά σου να παίρνουν μια πιο αισιόδοξη τροπή! Άλλωστε κι εσύ θα χαρακτηρίζεσαι από έναν ακαταμάχητο ενθουσιασμό και μια γοητεία, που δεν θα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, πόσο μάλλον το ταίρι σου, που είναι έτοιμο να σε ακολουθήσε σε όποια τρέλα σου κατέβει! Παρόλα αυτά, οι παρεξηγήσεις είναι στο πρόγραμμα, γι’ αυτό πρόσεξε τα λόγια σου, γιατί άθελά σου μπορεί να το πληγώσεις!  Ένα πρόσωπο που συναντάς τώρα, ακόμη κι αν δεν θα μπορέσει να σε κρατήσει στο μέλλον, είναι σίγουρο πως θα σου προσφέρει φλογερές στιγμές, που θα σου μείνουν αξέχαστες!!!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 15, 22    


   
                 Ζώδια​ Ιχθείς 

Έντονα συναισθήματα έρχεται να φέρει στην επιφάνεια η εβδομάδα. Αυτό μπορεί να είναι και καλό, αλλά και κακό, ειδικά για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, καθώς η εβδομάδα φέρνει στη σκέψη σου (ή και στον δρόμο σου) άτομα του παρελθόντος, που σημάδεψαν την αισθηματική σου ζωή!  Από την άλλη, εσύ που έχεις ήδη μια σχέση σαφώς και δεν κινδυνεύεις από τέτοιου είδους απογοητεύσεις, εκτός αν εγείρεις υπερβολικές προσδοκίες από το ταίρι σου, προσδοκίες στις οποίες εκείνο όσο και να θέλει, δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί! Αν το αποφύγεις αυτό, είναι σίγουρο πως θα περάσεις μια εβδομάδα γεμάτη πάθος στην αγκαλιά του, καταφέρνοντας ταυτόχρονα να λύσεις και κάποια προβλήματα που μπορεί να είχαν προκύψει μεταξύ σας.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 11, 17


       

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα