ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η ημέρα θα είναι πολύ καλή όσο αφορά το ζώδιο σου και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που σε απασχολούν με λογικότητα και ηρεμία. Πρόσεξε όμως γιατί κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να παρουσιαστούν και δουλειές από εκεί που δεν το περιμένεις και δεν θα πρέπει να τις αγνοήσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η μέρα θα σε κάνει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου θα τα βγάλεις στην φόρα και θα κερδίσεις το περιβάλλον σου και όχι μόνο. Είναι αλήθεια πως είχες αρκετές υποχρεώσεις που σε κούρασουν σήμερα ίσως να βρεις τον τρόπο να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα θα αναζητήσεις την προσωπική σου ηρεμία και γαλήνη μέσα στο σπίτι σου. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στους προσωπικούς σου στόχους, θα παραμείνεις σε απόσταση από τους άλλους θα κλειστείς στο καβούκι σου, θα προσπαθήσεις να αδειάσεις το μυαλό σου από σκέψεις που σε αγχώνουν και σε στεναχωρούν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα θα έχεις προτάσεις από φίλους και συγγενείς για να βγεις μια βόλτα για ένα καφέ ή στα μαγαζιά για ψώνια. Η ημέρα θα βγάλει στην φόρα αρκετές συναντήσεις που θα έχεις με άτομα που αγαπάς και αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία σου. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Το μυαλό σου θα βρίσκεται σε περίεργες μοίρες καθώς δεν θα μπορείς να συγκεντρώσεις τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου δεν θα ξέρεις τι σου προκαλεί δυσφορία και αγανάκτηση και δεν θα έχεις όρεξη να μιλήσεις ούτε με τα πιο κοντινά σου άτομα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η ημέρα θα σε κάνει να λάμψεις τα άτομα που αγαπάς θα επιδιώκουν την παρουσία σου κοντά τους και η διάθεση σου θα αρχίσει να ανεβαίνει κατακόρυφα. Πρόσεξε όμως λίγο την έπαρση σου αυτή γιατί ενδέχεται να γίνεις απόλυτος/η σε κάποια θέματα γεγονός που θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με τους άλλους. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα η διάθεση σου θα είναι μοναχική, δεν θα έχεις όρεξη να δεις κανένα ούτε και τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα και θα παραμείνεις σε από μόνωση και μοναξιά. Η ημέρα θα βγάλει στην φόρα τα εσωτερικά σου πάθη με από τέλεσμα να μην μπορείς να τα ελέγξεις και οι αδυναμίες σου θα σε κυριεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα θα έχεις πολλές εκκρεμότητες με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς, οι δουλειές σου θα είναι πιεστικές ο χρόνος σου λίγος η ένταση σε πρώτη θέση. Η ημέρα όμως θα σε βοηθήσει να τα παραγκωνίσεις για λίγο όλα αυτά και να βρεις χρόνο να συναντήσεις αγαπημένους σου φίλους.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα η μόνη σου έννοια θα είναι πως θα φαίνεσαι πάνω στους άλλους στο περιβάλλον σου αλλά πιο πολύ μέσα στη δουλειά σου και στους συνεργάτες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σκέψη σου θα βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός από τις υποχρεώσεις που θα έχει η καθημερινότητα σου και η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τα προβλήματα που σε κυριεύουν θα είναι μεγάλη. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα δεν θα μπορείς να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις από την καθημερινότητα σου, το μυαλό σου θα ταξιδεύει σε γεγονότα και καταστάσεις που έχεις ζήσει και σε στιγμάτισαν αρκετά. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η ημέρα θα είναι θετική μαζί σου και θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου ξανά, να βρεθείς κοντά στα άτομα που αγαπάς να περάσεις ευχάριστα μαζί τους και να κατανοήσεις πόσο σημαντικοί είναι στη ζωή σου. 


Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα