ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με ενέργειες που θα σε ανεβάσουν και θα σε κάνουν να ξεχαστείς για λίγο από τα προβλήματα σου. Κανόνισε να πας μια βόλτα με τους φίλους σου για ένα καφέ στα μαγαζιά να βγεις από το σπίτι σου να ανανεώσεις και άλλο την καλή σου διάθεση. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η ημέρα θα σε φέρει πιο κοντά στις υποχρεώσεις σου και μάλιστα θα πέσεις με τα μούτρα επάνω τους για να τις λύσεις. Να θυμάσαι πως είναι μια καλή ημέρα για να βάλεις ένα σωστό προγραμματισμό στις υποθέσεις σου και όσο πιο νωρίς τις ολοκληρώσεις τόσο θα βρεις και χρόνο για να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η ημέρα σε προκαλεί να βγεις έξω από το σπίτι σου να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα να μιλήσεις με άτομα που έχει καιρό να τα δεις. Επίσης θα μάθεις νέα και για πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σου και θα σε χαροποιήσει αυτό αρκετά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να μην παραμελήσεις τις υποχρεώσεις σου και θα βρεις τρόπο και χρόνο να τις τακτοποιήσεις. Είναι μια καλή ημέρα για να πληρώσεις λογαριασμούς σου και να ασχοληθείς με μια ενέργεια που θα αφορά την δουλειά σου και θα αυξήσει το εισόδημα σου.

 

 

ΛΕΩΝ:
Η ημέρα θα βγάλει στην φόρα την ανάγκη σου για επικοινωνία με το περιβάλλον σου και όχι μόνο. Θα βρεθείς με άτομα που θα σε στηρίξουν σε απόψεις και ιδέες σου και αυτό θα σε ανεβάσει αρκετά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η ημέρα θα βάλει σε δεύτερο πλάνο την λογική σου και την ορθή σου σκέψη και κουμάντο θα κάνει ο αυθορμητισμός σου και η επιπολαιότητα σου. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την καλή σου διάθεση και να κερδίσεις το περιβάλλον σου με κάθε τρόπο θα δείξεις σε βάθος την αγάπη σου και θα βοηθήσεις όποιον ζητήσει την βοήθεια σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να φτάσεις τους στόχους σου με προσεχτικές κινήσεις που θα κάνεις και λόγια ώριμα που θα πεις σε συνεργάτες σου και ανωτέρους σου και σίγουρα θα κερδίσεις την εύνοια τους και την θετική τους επίδραση πάνω σου. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η ημέρα θα σε φέρει κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα θα βγεις μια βόλτα μαζί τους θα πας για ένα καφέ για ψώνια στα μαγαζιά θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε μια ένταση και δεν θα μπορείς να ηρεμήσεις καθώς θα σε κατακλύσουν σκέψεις του παρελθόντος και προβλήματα που θα έχει η ημέρα σου. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η ημέρα θα σε κάνει να γίνεις αρκετά ευάλωτος/η σε ότι συμβαίνει γύρω σου με αποτέλεσμα να κάνεις τα χατήρια σε όλους θα είναι δύσκολο να αρνηθείς. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σου υπενθυμίσει πως έχεις αρκετές δουλειές σήμερα με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς και να μην τις αγνοήσεις για αυτό ξεκίνα από το πρωί να φτιάχνεις ένα ημερήσιο πλάνο με θετική διάθεση και χαμόγελα.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα