ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η ημέρα θα σε φέρει πιο κοντά σε υλικά αγαθά κάποια πράγματα που θα αγοράσεις για το σπίτι σου θα σε κάνουν να πάρεις τα πάνω σου και να ξεχαστείς από προβλήματα που ακόμα έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα σε κάνει να θέλεις να είσαι συνέχεια ανάμεσα σε αγαπημένα σου πρόσωπα σε φίλους σου σε συνεργάτες σου στην οικογένεια σου. Η ημέρα σε προτρέπει να μην μείνεις ούτε στιγμή μόνος/η και η κοινωνικότητα σου θα είναι γεγονός. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η ημέρα θα βγάλει στη φόρα οικονομικές σου εκκρεμότητες δεν θα μπορείς να τις βάλεις σε μια τάξη τα συναισθηματικά σου πάθη θα σε κρατάνε σε στασιμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η ημέρα θα σε κρατήσει σε απόσταση από τα άτομα που αγαπάς εσύ θα το επιδιώξεις γιατί δεν θα έχεις όρεξη για κουβέντες ούτε επαφές. Ακόμα και μέσα στη δουλειά σου θα επικρατεί ένα κλίμα ασυνεννοησίας. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η ημέρα σε προκαλεί να απομονωθείς στο σπίτι σου, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με ενέργειες που ευχαριστούν εσένα και όχι τους άλλους. Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να κλειστείς και άλλο στο καβούκι σου και θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις με τους άλλους, δεν θα τους εμπιστεύεσαι. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα σου προκαλεί τασεις επικοινωνίας με τα φιλικά σου πρόσωπα επιθυμείς  να βρεθείς κοντά τους να περάσεις όμορφα μαζί τους. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς και με μια ενέργεια ομαδική θα βρεις την ευκαιρία να προβάλεις τις κοινωνικές σου ευαισθησίες στους άλλους. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η ημέρα θα σε γεμίσει με πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου με αποτέλεσμα να ολοκληρώσεις με επιτυχία αυτά που έχεις στο μυαλό σου αλλά και υποχρεώσεις που θα εμφανιστούν ξαφνικά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Το μυαλό σου να ταξιδεύει όπουδήποτε αλλού εκτός από την πραγματικότητα. Η ημέρα θα μεγαλώσει και άλλο την επιθυμία σου να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου και να προγραμματίσεις ένα ταξίδι αναψυχής που που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η ανάγκη σου να βγάλεις στη φόρα τα πραγματικά σου συναισθήματα θα είναι μεγάλη αλλά θα τα καμουφλάρεις πίσω από ένα χαμογελαστό πρόσωπο και μια καλή διάθεση που θα μεταδώσεις στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη σε προκαλεί να ασχοληθείς με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου αυτά που αγαπάς και νοιάζεσαι έχεις ανάγκη σήμερα να δείξεις με κάθε τρόπο την εκτίμηση σου στο πρόσωπο τους.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα θα φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις που ακόμα έχεις και μάλιστα θα το κάνεις με μεγάλη επιτυχία γιατί σε ευνοούν οι μοίρες, για αυτό μην χάσεις ούτε στιγμή τον χρόνο σου. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η ημέρα ευνοεί επαφές με άτομα που θα σου προσφέρουν την αγάπη τους αλλά και την ασφάλεια που έχεις ανάγκη να νιώσεις σήμερα. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα