ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να διακοσμήσεις τον χώρο σου και αυτό θα ανεβάσει την διάθεση σου. Αν βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα στα θέματα σου σήμερα, τότε θα μπορέσεις να τα προλάβεις όλα και θα βρεις και χρόνο για να ασχοληθείς με εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η ημέρα θα σε φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και η κοινωνικότητα σου θα είναι στα φόρτε της με αποτέλεσμα να κερδίσεις το περιβάλλον σου και όχι μόνο. Επίσης θα ζητήσεις την βοήθεια τους σε θέματα προσωπικά σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα γίνει αιτία για να βγουν στην φόρα τα άγχη σου και οι εσωτερικοί σου φόβοι θα νιώσεις πως επαγγελματικά και οικονομικά σου θέματα παραμένουν στάσιμα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η ημέρα θα εμφανίσει θέματα που θα αφορούν την δουλειά σου και θα είναι δύσκολο να τα αγνοήσεις απλά θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους για να τα αντιμετωπίσεις σωστά. Οι επαφές που θα έχεις με κάποιους συνεργάτες σου ίσως να δημιουργήσουν ένταση και ασυνεννοησία.

 

 

ΛΕΩΝ:
Από το πρωί να νιώθεις εσωτερική αδυναμία και σύγκρουση με τα πάθη και τις επιθυμίες σου. Η ημέρα θα σε κάνει να αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τις εκκρεμότητες που ακόμα έχεις και η ανασφάλεια σου θα σε κυριεύσει. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα ίσως να δημιουργήσει ένα χάσμα απόστασης μεταξύ εσένα και των αγαπημένων σου προσώπων ή ακόμα και με συνεργάτες σου γιατί θα είναι δύσκολο να βρείτε μια κοινή πορεία πλεύσης στις απόψεις σας. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η ημέρα θα προβάλει τις επαγγελματικές σου ανησυχίες και επιθυμείς να δείξεις στον εργασιακό σου χώρο την αξία σου για αυτό θα πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά για να κερδίσεις την επαγγελματική καταξίωση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που θέλεις να κάνεις για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου και τις σκοτούρες και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε γεμίσει ανασφάλεια και θα βγάλει στην φόρα τους εσωτερικούς σου φόβους και τις αδυναμίες σου με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και να αντιμετωπίσεις τα θέματα σου με λογική και ορθή κρίση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα θα σε απασχολήσουν τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα παραγκωνίσεις για λίγο τα προσωπικά σου ζητήματα. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η ημέρα θα σε γεμίσει για λίγο με ανασφάλεια και άγχος αλλά αν δεν τα παρατήσεις θα μπορέσεις να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις σου και μάλιστα θα βρεις και χρόνο να κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν και σε ανεβάζουν. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη, ίσως να προκαλέσει μια συναισθηματική φόρτιση στις επαφές που θα έχεις με φίλους και συνεργάτες σου και ενδέχεται να δημιουργηθεί μια ένταση με φιλικό σου άτομο, μια παρεξήγηση πάνω σε κάποιο θέμα θα γίνει αιτία να σας απομακρύνει.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα