ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η ψυχολογική σου διάθεση βρίσκεται σε θετικές μοίρες έχεις πάρει τα πάνω σου είσαι έτοιμος/η για όλα. Η ημέρα θα σε γεμίσει με αισιοδοξία και εσωτερική πίστη θα περάσεις όμορφες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ:
Το μυαλό σου σε διάφορα θέματα που σε αφορούν και πρέπει να τα λύσεις αλλά και σε κάποια έκτακτα ζητήματα που θα κάνουν ξαφνικά την εμφάνιση τους. Η ημέρα θα σε κάνει να μην καταθέσεις τα όπλα και να βάλεις το πείσμα σου πάνω απο τις αδυναμίες σου για να τα καταφέρεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα μεγαλώσει η ανάγκη σου για πραγματοποίηση των προσωπικών σου επιθυμίων χωρίς να καπελώσεις τα θέλω ατόμων του κοντινού σου περιβάλλοντος. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Το μυαλό σου να ταξιδεύει σε διάφορα γεγονότα και καταστάσεις θα σε κουράσει αυτό με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ασχοληθείς έμπρακτα με σοβαρά ζητήματα που επείγουν. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται τα φιλικά σου πρόσωπα θα αναζητούν την παρουσία σου κοντά τους και δεν θα μπορείς να το αποφύγεις. Η ημέρα θα σε κάνει να κερδίσεις με την συμπεριφορά σου και την καλή σου διάθεση όλους αυτούς που θα βρεθούν κοντά σου σήμερα και η γοητεία σου θα είναι μοναδική. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η επιθυμία σου να λάμψεις στην δουλειά σου να αποδείξεις στους γύρω σου την αξία σου και να ανέβεις στο βάθρο που σου αξίζει, θα είναι μεγάλη. Η ημέρα θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και ενέργεια θα πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά για να πετύχεις τους στόχους σου και τίποτα δεν θα σου αποσπάσει την προσοχή. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις ξανά την καλή σου ψυχολογική διάθεση και θα τα βρεις όχι μόνο με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Θα κάνεις μια αναδρομή σε θέματα που σε απασχόλησαν στο παρελθόν και αφορούν ανθρώπινες επαφές ή ακόμα και οικονομικές εκκρεμότητες που σε γεμίζουν άγχος, σίγουρα η συναισθηματική φόρτιση θα είναι μεγάλη. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα θα σε απασχολήσουν τα άτομα που θα βρεθούν κοντά σου γιατί η γνώμη τους και η προσωπική τους άποψη σε θέματα που σε απασχολούν θα έχει βαρύτητα. Η ημέρα θα προβάλει τα προσωπικά σου αλλά και τα επαγγελματικά σου και τα άτομα που σε περιβάλλουν θα δώσουν την δική τους συμβολή για να τα αντιμετωπίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η ημέρα όμως θα σε βάλει έντονα μέσα στην καθημερινότητα σου και θα αντιληφθείς πως έχεις αρκετές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και όχι να αγνοήσεις.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η ημέρα όμως θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς και με πρακτικά θέματα και θα λύσεις αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν ακόμα. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η ημέρα θα σε γεμίσει με ενέργεια και αντοχή για να τα φέρεις σε πέρας και σίγουρα αν δεν παρασυρθείς απο εξωτερικούς παράγοντες τότε θα βρεις και χρόνο να ασχοληθείς με εσένα, αφού θα ολοκληρώσεις πιο σύντομα απο ότι περιμένεις τις υποχρεώσεις σου.

 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα