ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η ανάγκη σου να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο θα είναι μεγάλη. Η ημέρα θα σε φέρει κοντά σε άτομα που αγαπάς ή ακόμα και πρόσωπα που έχει καιρό να τα δεις και θα βρείτε τον χρόνο να μιλήσετε για αυτά που σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την διάθεση σας. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Από το πρωί η εσωτερική σου ταραχή θα είναι μεγάλη γεγονός που θα προβάλει και θα εμφανίσει τις ανασφάλειες σου, θα είναι δύσκολο να τις διαχειριστείς. Η ημέρα θα σε γεμίσει με νεύρα αιτία θα είναι θέματα που θα αφορούν τα οικονομικά σου θα νιώθεις ότι σε πνίγουν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα σου προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα η ψυχολογική σου διάθεση θα είναι μια κρύο μια ζέστη θα είναι δύσκολο να κατανοήσεις τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα θα έχεις πολλά θέματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείς η διάθεση σου όμως δεν θα είναι και τόσο καλή για να ασχοληθείς με αυτά. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα η ανάγκη σου να ζητήσεις βοήθεια από τα αγαπημένα σου άτομα θα είναι μεγάλη. Η ημέρα σου προκαλεί μια μικρή προσωπική ανασφάλεια και θέλεις να πάρεις από τους γύρω σου την γνώμη τους σε θέματα που σε αφορούν ακόμα και σε προβληματίζουν αλλά και σε προσωπικά σου ζητήματα. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο θα είναι δύσκολο να τα αποφύγεις σε προκαλούν να τα αντιμετωπίσεις άμεσα. Η ημέρα θα φέρει και μια επαγγελματική πρόταση που πρέπει να την σκεφτείς καλά η αλήθεια είναι πως θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς στον τομέα σου.  

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα η επιθυμία σου να βρεθείς κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι μεγάλη θα παραγκωνίσεις θέματα που σε κουράζουν και σου προκαλούν ένταση και θα αναζητήσεις ενέργειες και καταστάσεις που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Οι σκέψεις σου θα σε εγκλωβίσουν στο καβούκι σου θα είναι πολύ δύσκολο να επικοινωνήσεις ακόμα και με τα πιο κοντινά σου άτομα και οι επαφές σου σήμερα θα γίνονται με βαθμό δυσκολίας. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα τα προσωπικά σου θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο καθώς τα βαθύτερα θέλω σου θα έρθουν σε αντίθεση με αυτά των γύρων σου. Η ημέρα σε βοηθά να ξεκινήσεις να φτιάχνεις ένα σωστό πλάνο στο μυαλό σου για να αντιμετωπίσεις μόνο τα πιο σημαντικά ζητήματα και όχι κάτι άλλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Τα ημερήσια θέματα θα κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους δεν θα σου αφήσουν περιθώριο αναβολής και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις και να τα λύσεις. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα ανεβάζει την διάθεση σου στα ύψη και σε προκαλεί να περάσεις την ημέρα σου όσο πιο ευχάριστα μπορείς. Η ημέρα είναι θετική μαζί σου οι μοίρες θα βρίσκονται σε κορύφωση και η ψυχολογική σου διάθεση θα κτυπήσει κόκκινο. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα η σκέψη σου θα βρίσκεται μέσα στο σπιτικό σου και στα θέματα που θα αφορούν την οικογένεια σου. Η ημέρα θα σε φέρει πιο κοντά στα οικογενειακά σου ζητήματα και στα άτομα που αγαπάς και θα πέσεις με τα μούτρα στην αντιμετώπιση τους. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα