ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σου υποδείξει πως πρέπει να βάλεις ένα φρένο στα έξοδα σου να συγκρατήσεις το χέρι σου από περιττές σπατάλες και να ξεκινήσεις να μαζεύεις χρήματα από διάφορες ενέργειες που θα κάνεις. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα σε βοηθά να ανακτήσεις τις δυνάμεις και τις αντοχές σου θα βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σωστή σειρά. Η ημέρα θα σε φέρει πιο κοντά στα θέλω σου και σίγουρα θα βρεις τον τρόπο να τα διαχειριστείς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Τα συναισθήματα σου θα παραμένουν σε περίεργες μοίρες γεγονός που θα εμφανίσει σημάδια άγχους και αδυναμίας εσωτερικής. Η ημέρα θα σε κάνει να αδυνατείς να ασχοληθείς με αυτά που έχεις στο μυαλό σου και οι υποχρεώσεις σου σήμερα θα είναι πολλές αλλά η όρεξη σου λίγη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η ημέρα θα σε κάνει να προβάλεις τα κοινωνικά σου ταλέντα και η ανάγκη σου για επικοινωνιακή διάθεση θα είναι μεγάλη θα ασχοληθείς και με ομάδες που θα αφορούν αρκετό κόσμο. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή μέρα θα σε φέρει πιο κοντά στα οικονομικά σου και στα επαγγελματικά σου και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τα διαχειριστείς να ασχοληθείς μαζί τους να μην τα αγνοήσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η ημέρα θα μεγαλώσει και άλλο την ανάγκη σου αυτή και θα θέλεις να τα παρατήσεις όλα να αφήσεις δουλειές που σε αγχώνουν στην άκρη και να ασχοληθείς με αυτά που σε χαλαρώνουν. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Τα συναισθηματικά σου πάθη έντονα γεγονός που θα σε κάνει να νιώθεις περίεργα σήμερα με τον εαυτό σου αλλά και με τους γύρω σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η ημέρα όμως θα σου προκαλέσει άγχος και αδυναμία ίσως να μην μπορείς να διαχειριστείς τις επαφές που θα έχεις με άτομα του περιβάλλοντος σου συνεργάτες σου και με την σχέση σου, αν βρίσκεται ήδη.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε βοηθήσει να φέρεις σε πέρας τις ανάγκες σου και τις υποχρεώσεις σου και μάλιστα με επιτυχία το πείσμα σου θα είναι μεγάλο και θα τα καταφέρεις. Επίσης από εκεί που δεν το περιμένεις κάποια άτομα θα σε βοηθήσουν στις υποθέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε βοηθήσει να κάνεις σήμερα όλα αυτά που θέλεις και έχεις στο μυαλό σου θα καταφέρεις να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις σου και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σου στα ύψη.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η ημέρα θα σε κάνει να νιώσεις άγχος και εσωτερική αδυναμία καλό θα είναι να μην αφήσεις αυτά τα συναισθήματα να σε πάρουν από κάτω και να βρεις τον τρόπο να κρατηθείς στην επιφάνεια. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η ημέρα θα σε κρατήσει απασχολημένο/η με το περιβάλλον σου με τα θέματα των άλλων θα είσαι σε θέση να βοηθήσεις όποιο ζητήσει την βοήθεια σου. 

 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα